סקרון! בחרו תמונה אחת של נטי שאתם לא כ"כ אוהבים ונמקו למה שלי:אני לא אוהבת את הפרצוף והחיוך שלה פה
ל ליאת275 New member 3/6/04 #1 ../images/Emo46.gif סקרון! ../images/Emo46.gif בחרו תמונה אחת של נטי שאתם לא כ"כ אוהבים ונמקו למה שלי:אני לא אוהבת את הפרצוף והחיוך שלה פה
../images/Emo46.gif סקרון! ../images/Emo46.gif בחרו תמונה אחת של נטי שאתם לא כ"כ אוהבים ונמקו למה שלי:אני לא אוהבת את הפרצוף והחיוך שלה פה
N niravital New member 3/6/04 #3 את חייבת להיעזר בסבלנות אנשים לא נמצאים פה כל היום, והם יענו כשיהיו פה, זה לוקח זמן
E ERonny New member 3/6/04 #5 לצערי יש יותר מידי כאלה..../images/Emo4.gif הנה לדוגמא...כי היא חושפת יותר מידי
Y yaronshkl New member 5/6/04 #11 בעיקרון...... אני אוהבת כמעט כל תמונה שלה , היא נורא פוטגנית.. אבל זאתי אני פחות אוהבת..... היא נראית כמו חזיר בעע... הוינק הוניק
בעיקרון...... אני אוהבת כמעט כל תמונה שלה , היא נורא פוטגנית.. אבל זאתי אני פחות אוהבת..... היא נראית כמו חזיר בעע... הוינק הוניק
ו ולריה1 New member 5/6/04 #12 שווווווווו?! חזיר!??! לפי דעתי ההפך! תראי איזה בובה היא שם!! מותק ממש!
Y yaronshkl New member 5/6/04 #13 חחח.. לא יודעת..... משהו בפרצוץ מפריע לי........... חזירונים שלי, סליחה, לא התכוונתי.....
Y yaronshkl New member 5/6/04 #15 אנשים זה רק אני או ש......... היא נראית כמו חזיר? יש לה משהו באף!! והיא מכניסה סנטר כזה......... לא יודעת בעע דווקא את זאת אני לא אוהבת........ אנשים.... שימו תמונה שאתם הכי הכי אוהבת ושתפו אותנו למה~!
אנשים זה רק אני או ש......... היא נראית כמו חזיר? יש לה משהו באף!! והיא מכניסה סנטר כזה......... לא יודעת בעע דווקא את זאת אני לא אוהבת........ אנשים.... שימו תמונה שאתם הכי הכי אוהבת ושתפו אותנו למה~!
B buzaglo New member 5/6/04 #16 זו רק את!..מה עוד לא הבנת שאת..../images/Emo41.gif מיוחדת אבל אני יודע על מה את מדברת..היא קצת מלאה שם בפנים..ועוד היא מחייכת אז החדודים שלה כאלה.. ..אבל אני אהבתי תתמונה אז אז..זאת רק את
זו רק את!..מה עוד לא הבנת שאת..../images/Emo41.gif מיוחדת אבל אני יודע על מה את מדברת..היא קצת מלאה שם בפנים..ועוד היא מחייכת אז החדודים שלה כאלה.. ..אבל אני אהבתי תתמונה אז אז..זאת רק את
Y yaronshkl New member 5/6/04 #17 אויייי... תודה ... כל - כך מרגש.... חחחחחח להיות מיוחד זה טוב? חוצמזה בהתחלה אמרת שאתה מבין על מה אני מדברת... ובסוף אתה רושם שזאת רק אני ? נו באמת..... אנשים, אנשושים...
אויייי... תודה ... כל - כך מרגש.... חחחחחח להיות מיוחד זה טוב? חוצמזה בהתחלה אמרת שאתה מבין על מה אני מדברת... ובסוף אתה רושם שזאת רק אני ? נו באמת..... אנשים, אנשושים...
B buzaglo New member 6/6/04 #21 רגע שאני אבין..../images/Emo11.gif../images/Emo41.gif מהדברים שלך משתמע..שמיוחד זה רע
N niravital New member 7/6/04 #22 מה פתאום../images/Emo70.gif מיוחד זה מעולה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif באופן מיוחד שכזה