סינים

../images/Emo46.gifסינים ../images/Emo46.gif

השבוע התקיים בהונג קונג אירוע כדורסל שנקרא NBA JAM 2006, בהשתתפות דויין וויד, כריס בוש, וכריס פול (נבחרת ארה"ב נמצאת כאן למנוחה של כמה ימים אחרי המשחקים בסין). התלהבתי עד מאוד, ושיכנעתי את איש המכירות שלנו להשיג לנו כרטיסים. הלכנו נרגשים כמו ילדים קטנים, לראות בחי שלושה מהשחקנים הטובים בעולם. זה התחיל בברברת סינית שהוקירו איזה זמר הונג קונגי על ידי מישהו מהNBA, שגם לו לא היה ברור מה רוצים ממנו. השלב הבא היה המעודדות של האורלנדו מג'יק (מה שמאוחר יותר התברר כאטרקציה המרכזית של הערב), מטביעות בלבוש מינימלי. ואז הוציאו את דויין ווייד. קישקשו איתו באנגלית (ראבק, השחקן עכשיו זכה באליפות וMVP, וכל מה שיש לכם לשאול אותו זה אם הוא זוכר איך הוא הרגיש במשחק הראשון שלו בNBA??), ואז שיתפו אותו באיזה משחק מפגר, שיש שני סינים שצריכים לקלוע מנקודות קבועות, ואז הוא צריך לקלוע. בקיצור ראיתי את דוויין וויד זורק לסל 7 פעמים, קולע 4, וכאן הסתעמה חווית הNBA שלי
מכאן והלאה הכל רק התדרדר. האירוע הבא היה משחק ALLSTAR, כאשר הקבוצות מעורבות בשחקנים מקומיים וסלבריטיים מקומיים. אני זיהיתי שם אחד שניתן לקרוא לו שחקן כדורסל (וגם הוא ברמה של ליגה למקומות עבודה...), האיש מכירות שלנו זיהה את הבן של ג'קי צ'אן, וזה בערך הכל. המשחק היה משעמם וחסר תוחלת. החטאות ואיבודי כדור לרוב. כמובן שעצרו אותו כל 4 דקות בשביל שטות לא ברורה. אמרתי לבחור שהייתי איתו שאם לא קורא כלום בהפסקה, אני הולך. אלא שאז הביאו איזו זמרת סינית מעצבנת, וכל ההונג קונגים התחילו לשאוג כמו מעריצות של היי פייב בהופעת פרידה, בשלב הזה הוא אמר לי עזוב אותך, בוא נלך עכשיו, וברחנו משם. סינים
-ים המקום היחיד בעולם שיביאו שחקני NBA, ויאלצו אתכם לראות את הבן של ג'קי צ'אן משחק כדורסל

Omiz

New member
למרות שאני לא ממש אוהב כדורסל

אני בהחלט יכול להבין איך הסינים יכולים לקחת משהו עם פוטנציאל ענק ולהוציא ממנו את כל התוכן.... אולי אם היה מדובר במכבי נתניה הייתי לוקח יותר קשה את ההודעה שלך
יש לי דוגמא יותר פשוטה, אצלנו יש מלא BAKERIES בעיר, בכל חור, הבעיה שהדברים שהדברים שהם מוכרים שם לא מזכירים בכלל לחם, במקרה הטוב עוגות חנק מהצבא...הכל מתוק, מגעיל, ואם כבר יש להם לחם הוא מזכיר לחם לבן שהיו קונים במכולת לפני 30 שנה...קיבינימט... לא שאני צריך לחם דורום, או שיפון, או קצח....תנו לי לחם שחור ואני מבסוט !
מי זה הבן של ג'קי צ'אן בכלל ?

אMור

New member
דורום? קצח? אולי אשפלאו?

תקשיב לי ותקשיב לי טוב, יא מתחנגל, לך תשים 20 פיתות בטאבון, 19 לי ואחת לירוסלב שיהיה עם מה לנגב את החומוס שעקצנו מאולמי בון טון בפתח תקווה.
גדול. עבוד, אני התייאשתי מכל מיני ביקורים והופעות בהונג קונג. מי שמגיע שם קצוץ על האוכלוסייה המקומית, שגם ככה נראים כולם אותו דבר - והסיבה היחידה להדעתם היא קידום מכירות. תפנים.

Omiz

New member
זהו אשפלאו ! ../images/Emo6.gif

נשבע לך שחצי שעה ניסיתי להיזכר במילה הזאת וגם חיפשתי באינטרנט ! זכרתי רק את האחרים.... בקיצור, אם אתה לא יודע מה ההבדל בין קאנבריס ובלובריס, אין לי בכלל על מה לדבר איתך !

למעלה