סיירוס וענת

../images/Emo46.gifסיירוס וענת

רוב היום אני נמצא בחדרי נשואים נשואות היום החלטתי לשוטט קצת בין החדרים,ניכנסתי לחדר נפגעי תקיפה מינית והעיפו אותי ללא סיבה מבלי שרשמתי כלום קראו לי סוטה והשפילו אותי ללא הרף זה פשוט מעצבן בושה וזה לא החדר היחידי שהעיפו אותי פשוט מעצבן ואי אני לא נרגע היא קראה לי סוטה על מה ולמה מה עשיתי? ואני יודע שאלה לא חדרים רשומים אז מה?

חייבים להפנים !!!!!!!

שהחדרים שלא מנוהלים על ידי תפוז לא ממש נעימים ויש שם בלאגן כמובן לא מכליל

אין מה לעשות...

חדרים לא רישמיים תפוז לא אחראי על התוכן שלהם .. רק במקרים ממש חריגים שדורשים התערבות כמו איומים רצח והתאבדות ודברים כאלה.. לא נעים לך ?? אתה לא חייב להיכנס.. זה חדרים שגולשים פותחים בשביל עצמם ובשביל החברים שלהם ...

תימני תשובה צפויה

אין מה לעשות זו תשובה של אנשים ללא עצמות תמיד יש מה לעשות תלמד וזה לא קשור לצט ,ואם החדר נמצא באתר תפוז מעט יכולים לעשות את ההפרדה מה של תפוז ומה לא ושמעיפים סתם זה פוגע אך ורק בתפוז,אם זה חדר פרטי ולא רוצים גולשים נוספים שיגבילו את הכניסה כמו למשל בלסביות שגברים לא יכולים להיכנס וזה על קצה המזלג אבל אין מה לעשות זה ממש לא התשובה שציפיתי לשמוע אני נמצא בצט מלא אבל מלא שעות ואין סיבה שיעיפו אותי מאף חדר ללא סיבה

syrus

New member
חדרים רישמיים / חדרים לא רישמיים

כל גולש יכול לפתוח חדר בתפוז ולנהל אותו כרצונו. זאת הסיבה שיש לנו מספר חדרים רישמיים המנוהלים ע"י שומרים שאנחנו בחרנו ומפוקחים יותר מאשר החדרים האחרים. גולש שפותח חדר ינהל אותו ללא התערבות תוכן מצד השומרים (אלא רק במקרה חריג כמו איומים, התאבדות, פירסום טלפונים וכיצ"ב).אני מבין את הכעס שאתה מרגיש כלפי ניהול החדר אולם מבחינת התוכן איננו יכולים ואף לא מורשים להתעסק. במידה ונגרם עוול אין חובה להכנס לחדר הזה. כך גם במקרה של איומים. כל מה שנותר לנו לעשות זה להמליץ לאותם הגורמים לפנות לטיפול המשטרה. בנוגע לחדר לסביות, החדר לסביות הינו חדר רישמי של תפוז ולכן ההחלטה על ההגבלות מגיעות מההנהלה, ולא ניתן לשנותם (גם לא לחדרים חדשים שנפתחים). לא יכול להיות מצב של פיקוח מאחר והחדרים הנפתחים הינם חדרים פרטיים ויש עשות ואף מאות לעיתים באותו הזמן. זאת הסיבה שקיימים החדרים הרישמיים שם הגלישה "בטוחה" ויש למי לפנות במקרים מסויימים.

למעלה