נמאס !!!

האדרים

New member
../images/Emo46.gifנמאס !!! ../images/Emo46.gif

כל הכבוד לאתר הפאזלים הישראלי על מכונת היחצנות המשומנת היטב, אבל יש לי חידה: כמה אנשים צריך בשביל להשלים פאזל של בחורה שנהרגה בתאונה, שאמא שלה ביקשה שיעזרו לה להשלים אותו? אחת היתה בטלויזיה בתכנית הבוקר, בערוץ 2, בחורה אחרת בערוץ 1. יש גם מישהי לערוץ 10? חלאס, עשיתם מצווה, כל הכבוד, באמת, אבל להשתמש לקידום מכירות? הגעלתם אותי !! מצוות עושים בשקט. מותר לספר, אבל בחייאת... קצת צניעות. כבוד למשפחה שלה. חוצמיזה, מאוד מוזר לי איך בכל החנויות של P&M וגם בחנויות הצעצועים וגם באתר הפאזלים כל הפאזלים באותו מחיר (פאזל 1000 חלקים של ראוונסבורגר - 139.90 !!) מילא P& M הינה רשת והיבואן מתנהג כמו מונופול, אבל גם באתר שאינו צריך להחזיק חנויות מפוארות וממותגות, מוכרים באותו מחיר, על האגורה? מה קרה? מי שיש לו תחביב מרגיע - צריך להרגיז אותו? ...וכמובן שאין הכרה בחברי הפורום וכבר לא קיימת ההנחה של 10% שהיתה לנו בעבר. בהנחה שאנשי האתר קוראים את האמור, וכנ"ל לגבי היבואן, הבעלים וכל מי שנגוע, אשמח להסבר למה ומדוע, וכמובן להורדת מחירים או מבצעים סבירים.

ssyוM

New member
../images/Emo41.gif ../images/Emo43.gif מכאן נמחקו הודעות פירסום ../images/Emo41.gif

על פני מדיניות תפוז והפורום אין לפרסם ע"ג הפורום
פרסום יותר אך ורק על גבי לוח "מבצעים מיוחדים" המיועד לכך הממוקם בלוחות הפורום. תודה.

shimination

New member
MISSY שלום!

הי, שלחתי לך הודעה לפני כמה ימים, תבדקי אם קיבלת אותה בבקשה זה חשוב

fireman

New member
אני לא מבין למה זה מפליא אתכם?

הכל פונקציה של ביקוש והיצע. והחנויות הללו הן עסק כלכלי לכל דבר. כשבטלויזיה מראים כתבה על משפחה שמרכיבה פאזלים או שבעיתון כותבים כתבה על פאזל כזה וכזה או שכותבים באינטרנט על הפאזל הגדול בעולם כל הדבר הזה הופך לסוג של מקדם מכירות מצוין. וכשאתה מוכר מוצר שיש לו ביקוש ושאתה בעצם סוג של מונופול על המוצר מה מונע ממך להעלות את המחיר? כלום. אם אני הייתי הבעלים של הרשת הייתי מכפיל את המחירים אחרי כל "טירוף הפאזלים" שנעשה בתקשורת סביב נושא הפאזלים בתקופה האחרונה בתקשורת הישראלית.

לא הייתי קורא לזה "טירוף פאזלים"

למרות שכבודם של תוכנית הבוקר של ערוץ 10 ויומן שישי של ערוץ 1 במקומו מונח...

fireman

New member
תראה, בתקופה האחרונה נושא הפאזלים

עובר "חריש עמוק" בתקשורת וזו עובדה. אחרי כל תשדיר\ראיון\כתבה צצים בפורום עוד ועוד גולשים שמחפשים פאזלים או מחפשים עצות בנושאי פאזלים ואותם אנשים הם אחוזון בודד מאלו שמגיעים לחנויות וקונים פאזלים "כי זה סוג של טרנד תקופתי" והחנויות מגלגלות הרבה כסף לקופות שלהן מבלי לעבור דרך הפורום. היקף ה"טירוף" רק הולך וגדל. בינתיים מי שסובל מזה, הם הלקוחות שמשלמים מחירים מנותקים מהמציאות על חלקי קרטון.

שיראחד

New member
צודק

גם אני חושבת כך וזה באמת קצת מוגזם אבל אם תבדוק תמצא עוד מקורות לרכישת פאזלים במחירים זולים יותר-רק קצת לחפש...

למעלה