נמאס לנו !!!

galia26

New member
../images/Emo46.gifנמאס לנו !!!

אז היה פיצוץ בפעוטון של אדם...דיברנו הבהרנו את הדברים וחשבנו שזה מאחרינו. פרט שולי שכל הפיצוץ נגרם עקב שמועות - זה ממש פרט שולי. אין לנו מושג מה אמרו להם ומה הם חושבים אבל מאז דברים ממש לא חזרו למסלולם. אנחנו מביאים את אדם בבוקר אומרים יפה "בוקר טוב" וזוכים לפרצופים חמוצים וחוזר חלילה כשבאים לקחת אותו אחה"צ, כשאנחנו שואלים שאלות אנחנו נענים בתשובות לאקוניות ולא ממצאות. כבר רשמנו אותו למקום חדש בספטמבר אבל נראה לנו שלא נוכל להחזיק ככה מעמד, הגיעו מים עד נפש. מי שלא היה בעניינים - אדם נמצא במערכת קיבוצית (שד"א אנחנו שותפים בה, אבל לא נכנס לזה...) הייתי מצפה מהגננת ואם לא ממנה אז מהיועצת או מרכזת הגיל הרך שתתערב במשבר כזה עמוק בין צוות מטפל להורים, אבל זה פשוט לא מעניין שם אף אחד, מבחינתם אנחנו כבר פסה ברגע שהודענו שאנחנו מוציאים אותו. האם כדאי להמשיך לסבול עוד חודש או להביא מטפלת (שהוא לא מכיר) לתקופת הביניים הזו? אוף!!! ועוד אוף חזק!!!! והכי נורא שממש נראה לי שאדם מקבל שם יחס שונה ממה שהוא קיבל לפני ה"משבר", פתאום נורא קשה לו לבוא לשם בבוקר, וכמעט תמיד כשאנחנו באים לקחת אותו אז הוא בוכה (שילמד כבר לדבר!!!) תגידו לי מה אתם הייתם עושים?

לאה_מ

New member
אני חושבת שהייתי מוציאה אותו.

בדרך כלל השיקול נגד הוצאה ממסגרת הוא שמירה על השגרה, ומניעת התמודדות עם קושי שבמעבר מיותר. שני השיקולים האלה די מתאיינים, במקרה שלכם - השגרה הזו, כפי שאת מתארת אותה, היא ממש לא שגרה שנשמע שכדאי לשמר אותה, וגם הקושי שבמעבר מתגמד לעומת הקושי שבהתמודדות היומיומית במקום כזה. אני מאד מסכימה איתך גם באספקט של האכזבה מהמערכת, שלא עושה דבר על מנת לטפל במקרה שלכם. שוב, לדעתי, הפתרון הוא לא בתוך המערכת - נחלתם שם כבר מספיק אכזבות. יש לכם עוד חודש וחצי, אפילו פחות - תמצאי סידור ותוציאי אותו. אגב, כשבכורי היה תינוק נאלצתי למצוא סידור בשבילו ליולי-אוגוסט באופן מפתיע - ואז שמתי מודעות בסמינרים לגננות, ומצאתי בקלות מישהי מקסימה, שחיפשה עבודת קיץ שקשורה לילדים, ושמחה מאד לטפל בו, הוא התחבר אליה מיד, ואני הייתי שקטה למשך החודשיים האלה - אז אולי זה מקום טוב לחפש בו סידור כזה.

POOH*

New member
בתור קיבוצניקית...

יודעת בדיוק על מה את מדברת. ואני הייתי מוציאה אותו מהפעוטון. אם יש לך אפשרות כמובן... הייתי מוציאה אותו ומשאירה אותו עם מטפלת או סבאסבתא או מישהו אחר שאתם סומכים עליו עד ספטמבר לגן החדש... נראה שהוא משדר מצוקה ולא טוב לו בגן... וכאמור בתור קיבוצניקית ובתור מישהי שגם עבדה בגנים בקיבוץ מכירה בדיוק את הפרצופים שאת מתארת... ואת העובדה שאמרו לכם משהו אחד וכאילו הכל בסדר אבל בפועל ממשיכים לעשות פרצופים... ואם במקרה את מהאזור [אזור פרדס חנה] אולי אוכל אפילו לעזור עד ספטמבר... בכל מקרה בהצלחה... ומקווה שתמצאו פיתרון שיהיה טוב לכולכם... POOH

danagal

New member
פיתרון נוסף - קישורי אימהות

הנה הלינק לאתר: http://www.m4m.co.il/default.htm בו תוכלי למצוא אם שתתחלף איתך בשמירה על הילדים בהצלחה בכל מקרה!

לאה_מ

New member
../images/Emo45.gif רעיון מצויין

ולתשומת לבכן - יש קישור קבוע בקישורי הפורום, בקטגוריית מס' טלפון ואתרים שיכולים לעזור.

galia26

New member
אנחנו יוצאים משם ../images/Emo9.gif

יותר נכון בורחים משם...אתמול עשיתי מאמצים רבים למצוא מטפלת לחודש וחצי ונראה לי שמצאתי...מקווה לתקופה חדשה טובה יותר גם עם המטפלת וגם בפעוטון החדש ובעוד כחודשיים וחצי גם עם התינוק החדש...גם אנחנו צמאים לקצת נחת... תודה לכם

למעלה