מעוצבנת

../images/Emo46.gifמעוצבנת../images/Emo46.gif

אני ממש מעוצבנת ואני בטוחה שכמעט כולם מרגישם כך. אני כמובן מדברת על זה שבזמן פרק בבנות גילמור או כל סדרה אחרת פתאום מצלצל הטלפון ובקו השני נמצא חבר שלכם.זה פשוט מרתיח אותי. למרות שכולם בכיתה יודעים לא להפריע לי באמצע פרק של בנות גילמור או של דוסון קריק או כל דבר אחר הם עדין מתקשרים... ועדין כשאומרים להם בטלפון שאתם עסוקים או שאתם רואים משהו בטלוויזיה הם עדין מדברים וטוחנים לנו במוח (מישהוא בכלל מקשיב???). כאילו הם לא יכלו להתקשר מוקדם יותר או אחרי שיגמר הפרק!!! בבקשה תגיבו אולי לא כולכם מרגישים כך!!! נ.ב- הפרק של שלשום(
) היה מדהים ומצחיק(פריס,גקסון,אמילי)
אני לא מאמינה שטריסטן עזב!!!
טריסטן החתיך הכוסון והמדהים ...............(נראה לי שהבנתם!!חחחחח לא משנה!!!!! נפלתי על השכל!!!!! חחחחחחחח)
אני בשוק אני בהלם אני ה-מ-ו-מ-ה

YaLdoNet 4 EveR

New member
אררר אני שונאת שזה קורה

איך לעזאזל אמורים לנפנף את העקומים האלו?! שונאת את האנשים שפשוט לא קולטים רמזים! זה גורם לי להגיד בחוסר טאקט עצבני כזה "טוב תראה יש בנות גילמור אני אדבר איתך מחר? קיי ביי." (בלי לחכות לתשובה
)

z O e i

New member
חח... גמני לפעמים עושה את זה... ../images/Emo9.gif

אבל בצורה קצת יותר נחמדה... יש לי מזל, בדרך כלל לא עושים לי את זה..... (או שיש להם מזל?... *חיוך מרושע*)

הכי מעצבן...

זה שחבר של ההורים שלכם מתקשר, ואז, אי אפשר לנתק. ואף אחד לא נמצא בבית, ואז ה"חבר" הזה, משאיר הודעה ארוכה, מזה ארוכה, ובנוסף הוא מדבר ומדבר, ושואל "איך בלימודים"? וכל השטויות המעצבנות האלו ובסוף רבע שעה מפסידים! אררר........

אצלנו זה ככה.. (שעת ../images/Emo63.gif)

תמיד, ככה זה כל יום, עשר דקות לפני השעה 22:00 סבתא שלי מתקשרת בשביל לדבר עם המשפחה שלה (יותר עם אמא שלי..) אז אמא שלי עונה והלוווווווו היא נמצאת לידי (חח תנו לי לשחק זה כיף)
אז כזה אני אומרת לה "תדברי במקום אחר.." U
וואי, איזה גועלית אני
רק עכשיו תפסתי את זה. טוב פשוט נגיד לסבתא לא להתקשר לפני 22:00..

HaMsTeR

New member
ארררר... אני מכירה את זה!!!

פספסתי היום פרק של חברים בגלל שיחת טלפון שהתארכה, ובנות גילמור מתישהו הפסדתי חצי. מתי הם יבינו לא להתקשר כשרואים סדרת טלוויזיה אהובה?

למעלה