מה דעתכם?

dh111

New member
../images/Emo46.gifמה דעתכם?

על זה שגלגל''צ לא מתיחסים כמו לשירים של טיפקס (השיר לאירוויזיון) והשירים החדשים של שאנן וכדומה וטוחנים קבוע שירים של כל מיני יוצאי כוכב נולד או כל הקבועים שלהם. לא נמאס כבר מההפליות? אין הזדמנות לאנשים חדשים פשוט כלום וגם לותיקים כבר אין הזדמנות צריך להיות חתיכת סלב כדי להיכנס לפליליסט של גלגל''צ אפילו לפליליסט של רשת ג' אתם מבינים מה נהיה מהרדיו? אני חושב גועל נפש מה אתם חושבים?

Funky Giraffe

New member
אני חושב שצריך להקים מאהל אפליה

ליד כיכר הלחם זצ"ל. מה אתה גנוב אחי? מי שרוצה להחשף לחומרים האלו - נחשף. אפשר גם להעמיק הרבה מעבר לשאנן סטריט וטיפקס. אגב, טיפקס קצת התמרמרו הערב בהופעה בזאפה על זה שהם קיבלו רק פלייליסט לילה D: חאלס מרמורים. לא עבר אז לא עבר, לא קרה שום אסון - אפשר להגיע לקהל גם בדרכים אלטרנטיביות. בעיני לא הדג נחש ולא טיפקס צריכים במעמדם הנוכחי מדיות כמו רדיו. יש אינטרנט היום ברוך השף, אפילו המפה לאוזן השתכלל... לא עבר, אז לא נורא. עבר, מזל טוב. אחד הדברים שאני אוהב אצל הדג נחש זה הגישה הזו שהם אימצו: "אם זה יצליח זה יהיה סבבה, אבל אם לא אז לא נורא" זתומרת שהם לא מונעים מהצלחה או מאי הצלחה, יש?

SHIKO2000

New member
אתה טועה טועה ובגדול

עם כמה שאני אוהב את הדגים חלה ירידה משמעותית בכמות הכרטיסים שהם מוכרים. וזה ביחס ישר ללהיטים ברדיו

dh111

New member
לא הבנתם נכון

אני לא מדבר על הדגים או טיפקס אני מדבר בכללי זה רק היה דוגמא

SHIKO2000

New member
אין יותר מדי מה לעשות

התחנה שמכתיבה את הטרנדים זה גלגל"צ העורכים שלה לוקים בטעם מפען... תשמע 88

מיכמיך3

New member
תחנות הרדיו משמיעות את הזמרים הכי

מבוקשים והכי חדשים. ברדיו משמיעים בעיקר את הראל סקעת ונינט טיב. ולמה בעיקר אותם? כי הם הכי יפים, הכי סקסים, ויש להם ת'חיים הכי יפים. (אני אישית לא חושבת ככה). ומה עם סינרגיה? הם להקה יחסית חדשה ונותנים להן דחיפה קדימה, כדי שבהמשך יצליחו יותר. עוד 3,4 חודשים הראל סקעת, נינט וסינרגיה יושמעו פחות ברדיו ויצוץ זמר/להקה חדשים. תחנות הרדיו משמיעים פחות את להקות הותיקות יותר רק כדי לא לשכוח אותם.

Funky Giraffe

New member
חחח הדחיפה שסינרגיה מקבלת ממש באה

ממניעים טהורים של "טוב לב"... וסקעת טייב וסינרגיה יעלמו רק כשייגמרו להם הסינגלים... וגם זה יהיה זמני וזה לא כדי לא לשכוח אותם - זה כי השירים באים להם טוב על הרשימה...

למעלה