כנסו מהר!!!

../images/Emo46.gif כנסו מהר!!! ../images/Emo46.gif

יש מישהו עם כינוי כמו שלי?!?!?1 שאנשים פה שונאים1?!?!?!?!? כי בזמן האחרון אני נכנס לבלוג... ואנשים בלי שאמרתי דבר....אני מועף ממש שניה אחרי שנכנסתי.... נראה לי שאנשים פה מתבלבליםםםםםםםםםםםםםםםםםם יש מישהו כזה עם כינוי כמו שלי?

יש מישהו כנסססססססססס

יש מישהו בניק שלך או כמו שלך שכל הזמן הולך אחרי בבלוגים נכנס לי לפרטי ומציעה הצאות מגונות טבל בו\בך

השערה שלי

יש אנשים שחושבים על מחשבה ואו מחשבות מסויימות ואחר כך שהם חושבים שהם טועים אז שוב הם משנים את דעתם. כניראה שאין זה נובע בשקר כדי להרגיז אלא כדי להאמין שזה עובדות החיים,בעיקר שאם אינני טועה בפורום לא חייבת להיות התחייבות על כל הודעה.

היא אמרה....אבל

לא היו מספיק תגובות בהודעה שלה.... אז היא תנסה שוב עוד חודש.... כל אלה שאומרים שהם פורשים נכנסים לפה כל יום לקרוא אבל זה שהם לא כותבים או מגיבים נקרא אצלהם פרישה.

זה ממכר

New member
אני? בכל מקום

למען האמת לי עצמי אין מושג שאני מנסה להסביר לאחרים אבל בעיקרון לימודים עבודה ודירה זה מה שמעסיק אותי עכשיו זה בגדול

פיני ימכוער כנס

חחחחחחחחחחח זה אני התחזתי לניק שלך פה מהצבא אמרתי נעשה קצת צחוקים חעעעעעעע רד לי רגע סתם כפרה חולה עליך

לא מכור משעמם אחי

נכנס מהבית ספר יש פה בחדר מורים 3 מחשבים אז נכנסתי חחח לא כמוך היית פה לא היה לך כלום כלב חעעעעע עושה תורנות צוות שבוע מה קורה איתך אבויא?

למעלה