טוב נמאס לי

Maladict

New member
../images/Emo46.gifטוב נמאס לי

כולכם מדברים על בשורוטובו כאילו זה ספר הספרים (ע"ע הארי פוטר 7) ואני לא מבין על מה כל המהומה. זה לא אחד הספרים הכי מוצלחים שהיו לו, אולי זה בגלל גאימן ואולי בגלל שקראתי את הספר בעברית. לכן החלטתי לקום! ולעשות מעשה! יש למישהו את הספר באנגלית? רצוי שיהיה מאזור הצפון:)

Dharmashetra

New member
אני מסכים בהחלט

אם למישהו יש את הספר באנגלית וגר באזור המרכז שייצור קשר (קחו בחשבון שייקח לי שבוע לענות ושב"מרכז" הכוונה לגוש דן והשרון למקרה שיש פה ירושלמים שחושבים שירושלים היא במרכז)

lordsot

New member
רגע, יש בשורות טובות בעברית?

ובאמת זה לא בציניות. והארי פוקר: סתם בן ז*נה. תעשו לעצמחם טובה ואל תקראו אות. סייבה, היום היה היום אכי גרוע בחיים שלי מאז אתמול, בע"מ.

יש לי!

קראתי שלושים עמודים ולא אהבתי, חשבתי שאולי זה בגלל המד"ב (או הלא פנטסיה). אבל יש אחרים שאני כן אוהב

קודם כל דבר חלש.

אתה מבריח את קרולי. שנית - בשורוטו שולט. זאת עובדה בשטח.

ויימס

New member
מפליא ביותר, זה הדבר המפתיע ביותר

ששמעתי מאז שהיה פה שרשור על פירמידות ורוב האנשים דווקא חשבו שזה ספר טוב ולא משעמם. בכל אופן, על טעם ועל ריח אין מה להתווכח, אבל אני לתומי חשתי שבשורות טובות מצחיק, מרתק, עם דמויות שובות לב (הו, קרולי
הו אזירפאל
...) לדעתי הוא מהספרים הטובים ביותר גם של ניל גיימן וגם של פראצ'ט. אבל אם אינך מחבב אותו, אנא ספר לנו מדוע?

Athaclena

New member
גם אני! גם אני! <סוגדת>

ויש לי אותו והוא קצת זקן ומסכן ומתפרק... אם הייתי צריכה לבחור רק ספר אחד של פראצ'ט אז הכי טוב הוא בשורוטו כי מבין עולם הדיסק בלתי אפשרי לבחור רק אחד, והננסים זה 3 ספרים...

Dharmashetra

New member
זה לא שאני לא מחבב אותו

למען האמת, קראתי אותו ממש מזמן ולמרות שאני זוכר שהיו קטעים טובים (אופנועני האפוקליפסה, למשל) הספר פשוט לא נרשם אצלי בזכרון כפיסת הגאונות השמיימית שכולם טוענים שהוא. את פירמידות, אגב, שקראתי בערך באותו הזמן, אני זוכר כאחד הספרים היותר משעשעים שיצא לי לקרוא וגם רכשתי אותו שנתיים מאוחר יותר והיום הוא משמש אותי להמיר אנשים שעוד לא שמעו על פראצט ועדיין לא אכזב

אני מסכים!!!! בשורוטו../images/Emo99.gif

ועוד משהו: ויימס, מה עם המ"ת?!?!?!?!?!?!?!!??!?!?!?!?!?!?! אתם יודעים שזה ממש כיף לעשות ככה: ?!?!?!?!?!

למעלה