הצילו- עזרה בפענוח מעקב זקיקים

m i c h a l y

New member
28 קטנה, אפילו

אותי הצלחת לעודד! אני בכלל לא התחלתי שרשור זה, ולכאורה אין לי סיבה למצב רוח אפל - אך הנה זה מצבי, ואת, הצלחת לשפר אותו ואף להעלות חיוך בפניי. אז
תודה לך. מיכל.

28קטנה

New member
אופס רק עכשיו נכנסתי למחשב!../images/Emo98.gif

אני שמחה שהצחקתי אותך! בכל אופן אנחנו (אני והפרעושים) יכולים להיות די קשוחים כשצריך מול ביורוקרטיה מטומטמת ואנטי סוציאליות בפרט!
תשאלי את הבעלול מה קרה פעם קודמת שעיצבנו אותי במרפאה... ובכל אופן--למה מה קרה?? , מי אמר שצריך להכנס להריון תוך חודש? אני הרי לא כוסית בת 18!! וכככולם יכולים לזנק לי על ה@#$$!! עד לכאן הנאום על הבוקר-בוקר טוב ישראל.

tulila

New member
גם אני עשיתי זקיקים...

ראישת חשוב שהמחזור שלך יהיה סדיר... ואם כן את אמורה לבייץ בין היום ה12 ל21 בערך כלומר שבועיים פחות מיום הוסת הסדיר בחודש הבא. את אמורה שיהיה לך לפחות (ומספיק אחד) זקיק בגודל של מינימום 18 מ"מ ואם יש לך בגודל הזה זה אומר שב 24 עד 48 שעות הקרובות את הולכת לבייץ וזה בעצם חלון ההזדמנויות שלכם. אם אין לך אף זקיק כזה אז צריך להמשיך לעשות את הבדיקה כל יומיים. בכל אופן תשאלי את הרופא הנשים שלך ולא את הרופא של האולטרסאונד זקיקים בקשר לכך. אם יש זקיק באורך הזה אז עושים גם בדיקת דם שבודקת את רמת הפרוגסטרון בדם אם הוא בסביבות ה30 אז היה לך ביוץ. מקווה שעזרתי לך טלי

למעלה