הודעה ל ONE falling star

lomel

New member
../images/Emo46.gif הודעה ל ONE falling star

ני לא אוהב את אתר תפוז כי אתם לא נותים לתבטא פה ואם את מסננים אותי לא אני ולא החברים שלי ניהיה פה יותר ואני אחרים אותכם יחד עם קהילה גדולה תתביישו גם בפורום של אנגלינה אתם מססנים אותי למה מה עשיתי קיללתי הצפתי איימתי תתביישו תפוז אני וכל החברים שלי סיימנו איתכם בושה מהיום חרם על תפוז

ממש לא סיננתי ולא התכוונתי לסנן

אפילו כתבתי לך במסר.. אם אתה רוצה אני מוכנה אפילו לצטט את כולו... אמרתי במפורש:"אני מודעת לזה שזו מטרה טובה וזה אכן המקום המתאים לאתרי אנג´לינה..." וגם "אני מכבדת את הרצון לפרסם אתר לאנג´לינה, באמת שזה דבר מצויין... רק להבא, אם תוכל לשרשר את זה למקום מתאים ע"י נצל"ש" ממש אבל ממש אינלי שום התנגדות שתפרסם את האתר שלך של אנג'לינה, להפך... אתה מוזמן לשים שוב את הכתובת רק שהפעם תנצל"ש את ההודעה לשרשור מסויים הצעתי לך פתרון שנראה לי אחלה אפילו.. והצעתי לך להביע את דעתך בוא אני אסביר לך שוב את העניין יש כל כך הרבה שרשורים בפורום וכל מה שאנחנו מנסים לעשות זה לשמור על סדר ע"י השרשור.. זו בסך הכל חלוקה של ההודעות לנושאים כך שיהיה נוח להתמצא בפורום. אני ממש לא נגד זה שתפרסם את הכתובת של האתר זה אתר המוקדם לאנג'לינה וזה באמת המקום המתאים לפרסם אותו העניין הוא, שיותר נוח לשרשר כדי שיהיה מסודר בפורום כי בלאו הכי בין כל השרשורים, ההודעה שלך כהודעה יחידה היתה נעלמת וחבל... בגלל זה הצעתי לך, שאם כבר אתה בא ומפרסם את האתר אז תכניס אותו לאיזה שרשור חברתי או שרשור
או אפילו שרשור חדשות. גם הצעתי אפילו שתעשה לך את זה לפי תאריך מסויים בחודש וכך כל פעם תוכל לפרסם אותו מחדש גם לחדשים שמגיעים לפורום ועוד לא מכירים אותו. אני מקווה שלא נפגעת מהמסר כי זו ממש אבל ממש לא היתה הכוונה. אתה עדיין מוזמן לצרף שוב את האתר לאחד השרשורים... חשבתי לשרשר אותו מחדש בעצמי, אבל עד שחשבתי על זה כבר מחקתי אותה והנחתי שבטח תכתוב את הקישור שוב באחד השרשורים. מקווה שבאמת קיבלת את המסר, כי אני לא רוצה שתחשוב שסתם באתי ומחקתי את ההודעה שלך באמת זה היה בכוונה טובה
מצטערת על אי הנעימות

והנה שרשרתי את האתר שלך שוב מחדש

ועכשיו הוא בשרשור החדשות
אני רק מבקשת משאר חברי הפורום, אם זה בסדר מבחינתכם, שלא נעשה פה שרשור שלם, אז אין צורך בעוד תגובות ונסכם את זה ככה

NAJ

New member
נומי מנסה לצאת הכי בסדר ובסוף

היא יוצאת לא הוגנת (לא היה לי משהו אחר
)....

למעלה