הגרוש שלי ....

../images/Emo46.gifהגרוש שלי ....

יותר אטום מ"המרחב המוגן" מנסה לשכנע אותי לחזור אליו, אני מסבירה לו שזה לא ילך ואנחנו לא נחזור, אבל הוא מתעקש ובנוסף לזה מערב את הילדה בתוכניות שלו, שזה הדבר שהכי מרגיז אותי...לתת לילדה תקוות שווא

d a n i e l s 5

New member
עצוב שזה מה שהוא עושה.

יותר מזה אין לי מה להגיד. כנראה שתבונה ורגישות היא לא הצד החזק שלו ........ וזה כמובן בכל הקשור לבת שלכם.

קטי30

New member
תיסמונת הדאז'ווו../images/Emo4.gif

זה דיי מוכר כשזה בינכם סבבה שיגיד מה שיש לו לומר אבל כשהוא מפתח תקוות שוא בילדה זה נורא לפעמים הם לא ערים לזה וזה
אבל אני חושבת ששרלי צדקה לכי תערבי גורם מקצועי אצלי זה עזר (מקווה שימשך ככה
)
הרבה כוח מתוקה אחת

מזל חי

New member
לא יודעת מה הבסיס להחלטה

שהיתה לכם להתגרש אבל זוכרת איך התפלאתי על הגרוש שלי שניסה וניסה וניסה לאורך השנים עד דקה לפני שהתחתן. שאלתי את חמותי לשעבר ששוחחה איתי גם לפשר הענין "למה הוא רוצה לחזור בזמן שיש לו גם מישהי?" היא ענתה לי ש"הוא גבר, וגבר צריך אישה את יודעת.."... אז מה שאני יודעת שלא תמיד הם רוצים לחזור מהמקום הנכון אל המקום הנכון. אם אין לך סיבה טובה לחזור או מחשבה בכיוון. הרחיקי אותו בצורה ברורה. ממך וממך וממנה יחד בזמן שאינו שייך לו ולה. אצלי שהם היו מאוד קטנים ורצה לחזור כל הזמן היה אומר לבן הבכור (בערך בגיל 3) "אני אוהב ורוצה את אמא אבל אמא לא רוצה אותי". משפט לא חכם במיוחד. שהוא חזר עליו בדרכים וצורות משונות עוד לאורך השנים. ממש משהו שמשפיע המון. זוכרת שעוד שנים לקח לבנים שלי להבין את חלק מהמשפטים האלה נכון יותר ולא רק מהצד של אבא. ניסיתי לתקן ולהגיד שאני אוהבת את אבא גם אבל החלטנו להמשיך לאהוב אבל לא נוכל להסתדר אז לא נהיה יחד.. ואז הוא המשיך לזרוע מילים אחרות ורעות עלי ונאלצתי להגיד עוד משפטים. אפילו אסורים.. כאלה שנגררים .. וחבל עשי את המעשה הנכון. נסי אולי באמת לערב גורם מקצועי. כדי שהאמירות שלו לא ישפיעו רחוק על הילדה. ולא יפריעו לך לנהל את חייך.

ואולי רק אוהב מאוד מאוד..

דברי עם הילדה יותר חשוב מכול דבר אחר... מזכירה לי נסיון של החייל שלי שמאוד רצה בחיבור המשפחה מחדש ואף העיז להזמין את ה
לביתי לקפה עוגה הכין הכול . נכנסתי לביתי המילים נתקעו לשניה .אמרתי שלום יפה . ה
אמרה שהבית מעוצב בצורה מיוחדת. אמרתי תודה פרשתי למרפסת עד שאמרה שלום לבד.. ילדים תמיד רוצים לראות את המשפחה מחוברת.מושלמת.

למעלה