גואל מרוצה מסכסוך אלין - פותנה.

• פותח הנושא tint1
  • פורסם בתאריך

tint1

New member
../images/Emo46.gifגואל מרוצה מסכסוך אלין - פותנה.

גואל בניגוד לדבריו לא עושה שום צעד להשלים בין פותנה לאלין-נהפוכו! אסביר דבריי.
אלין בצר לה בשבת בבוקר סיפרה לגואל על הויכוח הטיפשי בינה לבין פותנה ועל כך שפותנה לא רוצה לדבר איתה.
גואל בנוכחות אלין פנה לפותנה בצורה לא רצינית ואפילו מבזה:"פותנה.. אלין סיפרה לי שאתה לא רוצה לדבר איתה..וכו'" פותנה עשתה שרירים וענתה בצורה מרוחקת:"אני לא ברוגז" אלין התפלצה לא פיללה שגואל יעלה את השיחה בצורה נבזית כזאת ואמרה לו:" גואל, כעת החרפת המצב כעת פותנה תגיד שאני מרכלת עליה" וגואל אמר עם החיוך הממזרי שלו:"אל תדאגי אני אטפל בזה, אני אדבר איתה" (אפילו במילה לא פנה אליה, היתה לו הזדמנות לאחר עשר דקות פותנה וגואל היו לבד בחצר!!)
אלירז אחרי כשעה עצוב מכל המצב של אלין-פותנה פנה לגואל ומספר לו, גואל בשחצנות מתנשאת קוטע את אלירז ואומר לו:" שאלין תירגע! הגיע הזמן שאלין תירגע ותבין לא לקפוץ כל הזמן, גם אותי היא מרגיזה לפעמים, אלירז שהיא תירגע!!"
להזכירכם הבטיח לאלין לפטור את העיניין אך אפילו לא מילה עם פותנה בנושא!!!
כעת ממש עכשו בתמימות נחשית האופיינית לגואל הוא שואל אותה:"מה עם פותנה.." והמום
כאילו הוא לא יודע שהן לא מדברות. אלין עונה לגואל ומספרת לו שאתמול היא עשתה מאמצים מרובים לדבר עם פותנה ולא צלחה. בתגובה גואל שוב אומר לה :"אל תדאגי אני היום אטפל בזה"
מיותר לציין שאם גואל היה מדבר עם פותנה וטיפה מטיף לה היא היתה מתרצה. אבל פותנה קיבלה "חיזוק" מאיילה ולא מעוניינת לשמוע את אלירז. גואל הוא הגורם יכול להשלים ביניהן והוא לא נוקף אצבע!! סליחה על הפירוט גואל מפסיד נקודות ובגדול!!! ולייני שלנו עצובה. צריך להזהיר את אלירז אלין והילה (כן כן) מפני פותנה גואל איילה וסער אבל דחוף!!
אלירז ואלין למיליון

leean29

New member
חמודה אלין העיקר שאלירז איתה עם חברים כאלה

מי צריך אויבים

למעלה