ב ז י ו ן

../images/Emo46.gifבזיון כפול שתיים../images/Emo60.gif

אני לא מאמין על האוהדים האלה!!! מה הם בסך הכול עשו??? הם בסך הכול אוהדים של קבוצת כדורגל! בושה וכלימה לאוהדים אני ממש מתבייש שיש כמה אוהדים שהם כאלה בני זונות (ערן אל תמחוק זה פשוט מעצבן!)

../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif

איזה מפגרים
ועוד הם מתגאים בזה
זה מרגיז ליקרוא את זה ועוד יותר מרגיז שהכותב מעודד את זה
אין לי מילים

אפר0ק0ית

New member
בשביל זה הוא בא מחו"ל?!?!?

חתיכת מפגר שייסע ולא יחזור לפה יותר, אני בשוק בחיים לא חשבתי שזה ידרדר לכזאת רמה... ראיתה מה זה... זה התחיל בקריאות של "אתם נאצים..." ותראו איך זה נגמר... אני לא מבינה איך הוא יכול להיות גאה במה שהוא עשה!!!!!!!!

o a k y

New member
רגעי השיא של אותו ערב היו:

(ציטוט מהכתבה) " אוהד של מכבי תל אביב בן 30+ עם שיער בלונדי שפשוט בכה וצעק "לא עשיתי כלום די די" . ניפוץ השמשות של אוטובוס אוהדי מכבי ת"א." " אני אישית חיכיתי רק למכות, לראות אוהדי מכבי תל אביב חוטפים כמו שלא חטפו בחיים." מחליא? פסיכופתי?
תחליטו אתם.

המלים מחליא ופסיכופתי

זה מחמאות לעומת מה שצריך ליכתוב עליו אני יגיד בכל הכנות אבל פעם ראשונה בחיים שלי שאני ניתקל בכזאת התנהגות הם יותר גרועים מהערבים כיוון שהם גם גאים בזה ושמחים על מה שהם עושים
אני לא מבין אותם
אין להם בושה
יהודי עושה ככה ליהודי ועוד גאה בזה
עוד משהו שמרגיז אותי זה שסיפרתי לחבר שלי על מה שקרה הוא בתגובה אמר "גם הם עשו לנו דבר דומה-מגיע להם" מרגיייייז
אנשים לא קולטים שזה לא צורה להתנהג
אני רק קורא וקורא על זה יותר ויותר ומתעצבן יותר ויותר

אני כבר לא רוצה לקרוא ...../images/Emo60.gif

אני פשוט לא מבין איך בני אדם מתנהגים ככה ועוד גאים

אני לא מאמין שאני אומר את זה אבל

אל תגיעו למישחק הבא נגד מכבי ת"א שיהיה בבלומפילד
ביגלל החולי נפש האלה אלוהים יודע מה הם יעשו לאוהדים שלנו אחרים (גם אלה שלא התפרעו) בשיא הרצינות אל תלכו

o a k y

New member
למה לא...

בוא נחרים את המשחק בת"א, ושרק "הקופים" (שאולי כדאי לקרוא להם כך
) ה"אמיצים" (אלה שמרביצים לאוהדים תמימים עם מקלות וחפצים) יוכלו אותה.

הקופים הירוקים

פעם היו הגאווה של הקבוצה היום הם הבושה שלה ואתה צודק שכל אלה שהיו גיבורים בקרית אליעזר שיהיו גיבורים גם בבלומפילד (את זה באמת הייתי רוצה ליראות
) הייתי באותו משחק אבל עפתי מישם מהר מיד אחרי שהיסתיים כי ראיתי מה בערך קורה שם ולא רציתי חלק מיזה

למעלה