../images/Emo46.gifבעל בית מעצבן!!!
ארוך ועצבני... כאילו שמזג האויר לא מספק לי מספיק סיבות לרתוח, התגייס בעל הבית שלי ביומיים האחרונים למשימה שהיא לא קלה...להוציא אותי מהכלים... ובאמת שאני אדם די בלתי רגיז בשגרת היום. אני גרה בדירה הנוכחית כבר חצי שנה ומאז שעברתי יש לי נזילה באמבטיה, היו כל מיני נסיונות שונים ומשונים לתקן את זה שתמיד הסתיימו בכך שיום אחרי שמתקנים וכמובן משאירים לי טונה ליכלוך אז הנזילה חוזרת. מכיוון שאני עוזבת עוד חודש וחצי החלטתי להשלים עם הנזילה (זה נוזל ישר לתוך המקלחון- אז זה לא נורא) ולהמשיך בחיי... אבל- הבעל בית החליט פתאום שזה חשוב. אז ככה, בעבר אישרתי לו להכנס לדירה כשאני לא נמצאת, וזה גם כתוב בחוזה (סטנדרטי), אבל מאז הוא היה עסוק ואח שלו טיפל בזה, וגם לא רציתי שיתקנו ויטנפו לי את הבית ללא ידעתי, אז ביקשתי שיידע אותי אם הוא מתכוון להכנס. אתמול, חזרתי מהעבודה בשתיים בלילה וגיליתי שטיפלו לי במקלחת ו... השאירו לי קיר שחור ומוכתם, הזיזו לי את החזייה שהיתה תלויה באמבטיה, מילאו לי את האמבטיה באבק ובנסיון לנקות שמו לי את הליכלוך בפח של המטבח שבמקרה היה בלי שקית אז כל הליכלוך נדבק לפח עצמו! רציתי להעיר לבעל בית, אז הבוקר ביקרתי בחנות שלו מתחת לדירה, הוא לא היה ואני הלכתי לדרכי. בצהריים אני חוזרת לדירה למצוא את הדלת פתוחה ובפנים מישהו שעובד בחנות של בעל הבית שלו (אח שלו, עובד... אין לי מושג) ועוד בחור שבא לראות את הדירה!!!! לא התאפקתי ואמרתי לו בכעס שלא מקובל עליי העניין הזה ואם הם רוצים להכנס שיתקשרו ויוודאו שמתאים לי, ולא בא לי שאנשים זרים יצאו ויכנסו לדירה שלי, אז הוא אמר : "אנחנו לא זרים". מי מכיר אותך בכלל??? התקשרתי זועמת לבעל הבית וביקשתי שלא יכנסו בלי להודיע לי והוא ענה באדישות תוך כדי שהוא מדבר עם מישהו אחר ברקע "טוב, בסדר" וגם אמר שלא נכנסו לי אנשים זרים, שזה כמובן שקר. הייתי ממש נסערת, ומעבר לאי נעימות שמישהו מסתובב לך בבית אני משתכרת במזומן כך שיש לי הרבה מזומן בבית ולא תמיד "במחבוא", אני המון פעמים משאירה מסמכים אישיים או תמלולים שאני עובדת עליהם פתוחים במחשב, וחוץ מזה החזיות שלי תלויות באמבטיה- למה אני אמורה לחשוף את כל זה לזרים??? אני ממש חוששת שעכשיו שהוא מחפש דייר חדש לדירה הוא ישגע אותי עם הקטע הזה... זה לא נראה לי הוגן... התגובה האינסטנקטיבית שלי הייתה להחליף צילינדר, אבל אבא אמר שזה לא חוקי, וייעץ לי לשלוח לו מכתב זועם בדואר רשום שמודיע שאני אתבע אותו על כל נזק שייגרם לי בעקבות הביקורים האלו. וכך ביליתי את הצהריים של היום הכי חם בשנה, בריצות לדואר והרבה עצבים!!! בקיצור, אם מישהו מכיר דירה שווה בת"א עם בעל בית נורמלי, אני אשמח לשמוע...