א-כ-ז-ב-ה

lnofar

New member
../images/Emo46.gifא-כ-ז-ב-ה../images/Emo46.gif

אפשר להגיד אכזבה כפול 2 1.כוכב נולד זה לא חדש שאני פשוט מאוהבת בהראל מויאל ואני מאוד מאוד מאוד מאוכזבת זה לא שלא מגיע להראל סקעת לזכות אבל באמת תעשו טובה הראל מויאל יותר טוב מסקעת פשוט כי הוא יותר טוב. בכל מקרה אני לא מבינה את העיניין הזה של 2 מתוך 4 כמקום שני על תנאי... למרות שכולי תקווה שבחצי גמר הבא הראל מויאל יעבור את האחרים(ואני בטוחה שכן) זה כ"כ מעצבן אותי אין לכם מושג עד כמה וזה רק בגלל שאני כ"כ רציתי את הראל בגמר!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! מרוב עצבים אני שוקלת למכור את הכרטיס שלי לגמר (כמה טיפשה אני נשמעת???-אבל יש לי מוטו בחיים אם לא ניהיה טיפשים מידי פעם החיים שלנו יראו כמו משאית זבל) אני עצובה - לא משנה מה מדינה קטנה תגיד הראל(מויאל) אתה מלך 2.הרווקה הבחירה המטומטמת של מרידית' ממש הרסה לי את כל העונה היא כל הזמן מדברת עם מתיו על טבעת ונישואין וכו' ואומרת על איאן שהוא לא עונה על השאלות שלה ובסוף היא בוחרת בו??? עד כמה טיפשה היא??? הם בכלל החזיקו מעמד???????? לא משנה אני עצבנית בגלל כוכב נולד אז אני מוציאה עצבים גם על מרדית' מצטערת על זיבולי השכל.... מצטערת אם הצטיירתי כילדה קטנה וטיפשה (אני לא) לכל מי שאוהב את איאן או את הראל סקעת תזכרו זאת דעתי האישית מותר לי להביע אותה אז בבקשה בלי ירידות מיותרות ... לילה טוב

SimpleMe

New member
למה קטנה וטיפשה?

זכותך לחשוב מה שאת רוצה.. רק אל תקחי יותר מידי ללב מה שקורה בטלויזיה.. ואני אומרת לך את זה אחרי שבכיתי עכשיו שעה ברווקה

lnofar

New member
כי

ככה אחי הגדול כרגע כינה אותי.. הוא אמר שבחורה בת כמעט 18 (עוד חודשיים!!!!)לא צריכה להתרגש כ"כ מטלוויזיה ובמיוחד לא מכוכב נולד והראל מויאל... אני כמובן חלקתי על דעתו... אני לא מרגישה קטנה וטיפשה השתמשתי בביטוי כי אחי אמר לי את זה... כמו שאמרתי אם לא נתרגש דברים טיפשיים כמו טלוויזיה אז החיים שלנו יהיו משמעממים לאלללה ועצובים לגמרי

דבר ראשון

הפייבוריט שלי הוא סקעת אז לדעתי זה טוב מאוד שהוא זכה! דבר שני הראל מויאל קיבל 199000 קולות תאמיני לי שיהיה מאוד קשה להשיג כזה מספר גם למקום הראשון כך שהוא כמעט בטוח בגמר

nofar8

New member
|לב-שלא הוגן בכלל כל מה שקרה אתמול!

דבר ראשון אתמול מרדית בחרה באיאן ולא המתיו וזה ממש ממש ממש לא הוגן!!!!! איאן סתם מגעיל!! הדבר השני שלא הוגן זה שהעיפו את ריאן א הוא הכי חמוד ואפילו שתי הבנות שמהקבוצה שלו ט' וד' העיפו אותו גם!! הם כאלה מגעילות!!! הם בגדו בשבט שלהם!! ריאן היה צריך להישאר!! העיפו אותו רק בגלל שהוא חזק!! ריאן החמוד!!

דבר ראשון תשרשרי דבר שני:

ריאן ידע שיעיפו אותו!! ולכן הוא בייקש מדארה ומטי להצביע נגדו בשביל לא לעצבן את שבט דרייק!!

LOVEtheMcMAHONS

New member
למה את לא מחלקת

את ההודעה שלך ל-2 ומגיבה לשרשורים הרלוונטים של הישרדות והרווקה ? אותו דבר לגבי שרשור נוסף שלך שבמקום לשרשר לדיון על כוכב נולד והרווקה פתחת שרשרור חדש. זה מוריד שרשורים אחרים לעמוד השני וזה מיותר.

למעלה