אני מעוצבנת!!!

sivanickk

New member
../images/Emo46.gif אני מעוצבנת!!!

היה מצעד עשרת הגדולים של להקות בנים ב-mtv בקסטריט מקום שני ומי מקום ראשון אן סטינק אוף!!!

American Girl

New member
נ"ש../images/Emo70.gif

היום ב- 00:25 למי שיש יס ב"סטרדיי נייט לייב" יהיה הבויזזזז
בערוץ יס פלוס!

American Girl

New member
מי ראתה?????????????

זה היה מדהיםםםםםםםםםםםםםם! בהתחלה אני לא ידעתי מתי הם יופיעו אז העברתי כי חשבתי שהם יהיו בסוף ואז העברתי חזרה ובריאן שר בסוף ואז הייתי מאוד מבואסת ומאוכזבת מזה שפיספסתי. ואז ראיתי את ההופעה השנייה וכבר לא הייתי מאוכזבת. העיקר שהקלטתי את הקטע עם הכיסאות!

moe7

New member
היה שודר חוזר... אבל לא קמתי בזמן

ולא היה לי כוח להקליט...
באסי באסה...
ראיתי בעבר את הפרק מ99, אבל לא את זה.

American Girl

New member
היה ממש יפה...

אני גיליתי שהבויז יהיו ב-23:30 בערך אם הייתי יודעת קודם אז הייתי כותבת. אייג'יי נראה שם כמו צוללן... היתה לו מישקפת ותסרוקת סטייל "באסטה ריימס".

אני ראיצי../images/Emo70.gif אבל מרוב שהייתי עייפה

לא נשארתי להופעה השניה..איזה שיר היה? ו..זה נורא נורא ישן!!!! ניק שר הרבה יותר טוב היום... והריקוד עם הכסאות היה מדליק

American Girl

New member
קוויט פליינג גיימס....

כן את הריקוד אני ראיתי היה מדהים. ואני חושבת עכשיו שטוב שאני פיספסתי חלק מההופעה הריאשונה בגלל שאז לא נראה לי שהייתי רואה את ההופעה השנייה ואת איך שניק עשה פרצופים למצלמה ושיחק אייג'יי בקוקו... וכן ניק נראה שם ממש טוב אם התיסרוקת...

sivanickk

New member
אין שידור חוזר../images/Emo35.gif

לא ראיתי אתמול בת דוד שלי התחתנה ולא ידעתי שיהיה אם הייתי יודעת הייתי מקליטה

American Girl

New member
היה כבר שידור חוזר ב-7:35

אבל את לפחות לא ידעת אני הרגשתי ממש רע כשאני פיספסתי את ההופעה הראשונה... כי אני ידעתי שיהיה וההיתי מוכנה והכל אבל בידיוק אז העברתי ערוץ הרגשתי ממש רע. אבל טוב שפיספתי אז לא הייתי רואה את ההופעה השנייה.

נ"ש ../images/Emo26.gifתמונות מהממות של ניק!

לא ידעתי אם השרשורים האחרים יקפצו... אני משרשרת כמה תמונות שהיו תמונות השבוע באחד האתרים

vashla

New member
אאאאאאאאאאאאאאאאאאאהההההההההההה

פשוט לצבוט לו את הלחיים!!!! בונבוניירה שלי
!!!!!!!

למעלה