אני לא מאמין

ציקהלה

New member
../images/Emo46.gifאני לא מאמין

איך ההורים שלי עושים לי את זה... הם רוצים לעזוב את הבית הזה עם ה11 חדרים ולעבור לאחד אחר.... אתם יכולים להסביר לי למה לעזזל אמא ואבא רוצים לעזוב בית אחד גדול שכיבלו בחינם מהבית חולים ולעבור לאחד יותר קטן????????????????????? כיבינימט מישהו יכול להסביר לי רופאים אני עדיין לא מבין אותם אחרי 17 שנים טוב לפחות לבית שאנחנו עוברים יש בריכה יותר גדולה ועמוקה ....... ועכשיו לצבוע את החדר שוב....

Doctor Evil

New member
תשבות רעב!

מה זה? איך הם יכולים להרוס לך ככה את החיים! קודם ההאמר הלך, עכשיו 11 חדרים בבית! איך אפשר לחיות ככה?! כאילו שיחשבו קצת על הילדים שלהם לפני שהם מקבלים כאלה החלטות! בריכה יותר עמוקה..סוף העולם. ציקהלה תחזיק מעמד! העם איתך!

kit k@t

New member
היה טוב :))

ירד גשם, אכלתי אוכל טעים, הלכתי להופעה של A perfect circle (שווה!), והייתי עם שלומי. :) קאט

Trinity 8 P

New member
../images/Emo54.gifjaja

to say the truth the only reason I'm glad he wrote it is because now you'll get off my back...

AngeIDust

New member
ככה תוכל לצלול בבריכה.

וכמו שכבר אמרו, הלוואי שאלה היו הצרות של כולם. תתעשת ציקה. בית עם 10 חדרים זה גם מכובד. (ואני כל כך מקווה שההדעה הזאת לא היתה רצינית..)

פאק איך עושים לך את זה?

איזה לא מתחשבים!!! כאילו, פאקקק זה לא שזה כזה נורא לנקות ולסדר ולדאוג לבית עם 11 חדרים! והם כולה רופאים בטוח יש להם מלא זמן לדאוג לבית!! ועוד בריכה יותר עמוקה? מה הם רוצים? שתטבע??????? אני, במקומך, הייתי בורחת מהבית!

d b s 1 6

New member
איש, החיים יפים

כל אוד אתה סוחב איתך את המטאן האישי, מה זה משנה?

ציקהלה

New member
טוב לא משנה

ההודעה היא לא באה להגיד כמה אני סובל מהמעבר... ההמר נימכרר ממזמן.... אבל אוף אני אוהב את הבית הזה.... אבל חכו חכו עוש 6 שבועות יש בריכה יותר עמוקה ומיכל פלדה חדש... אני הולך לבלות בה הרבה כולם מוזמנים....

למעלה