אני זועם...

Karma Killer

New member
../images/Emo46.gifאני זועם...

אולי כבר נכתב על זה בפורום, ואם כן, אז אני מצטער שפתחתי שרשור חדש ואני מקווה שמירב תסדר את העניינים בכל אופן, אני עכשיו מדפדף לי ב-7 לילות של הסופ"ש הנוכחי, ונדהם לגלות שרביב גולן החליט להעביר ביקורת על אלבומו של אריק, ועזבו את זה שזו ביקורת לא חיובית, לכל אחד מותר לא לאהוב את אותו סגנון מוזיקלי, אבל פשוט רואים שזו ביקורת שנכתבה אתמול, אחרי מה שאמר אריק בהופעה בזאפה, והמטרה של הכתבונת הזו היא "להחזיר לאריק". הרי איך הגיוני, ששבוע אחד לפני, פורסמה באותו מוסף בדיוק, כתבת שער גדולה ומתוקשרת על אריק ברמן, ושבוע אחרי, מיד לאחר שאריק התרעם על בן-ארי וטען שהוא סילף את דבריו, יוצאת מיני-כתבה שכולה באה במטרה לסקול את אריק? יודעים מה, סבבה, אני מסכים עם הכותב שאולי אריק הוא לא הווקאליסט הכי גדול שנשמע פה בארץ, אבל מה זה קשור? אביב גפן יודע לשיר? גם לא! אבל תראו איפה הוא היום - חתום על חוזה בחברת תקליטים בינלאומית ענקית, כותב שירים לבכירי הזמרים בארץ, מוערך מאוד, ובעל אלפי, או מאות אלפי, או לא יודע כמה מעריצים! אבל להגיד שהאלבום גרוע? שהוא יומרני? שאין בו טקסטים ולחנים טובים? הדבר שהכי עיצבן אותי זה ההתייחסות ל"אהבה באור וצל: - אולי השיר הכי טוב באלבום, מר רביב גולן מכנה אותו כ"רעיון לא מוצלח במוחו של ברמן שהיה עדיף ולא היה מגיע לרמקולים שלנו" (את אותו הדבר הוא אומר על בין אלון לאיזדרכת המעולה, ולשער 6 שאותו אני פחות אוהב אבל הוא רחוק מלהיות רע). בכל אופן, זכותו של כל אחד להגיד מה שהוא חושב, אבל יש פרופורציה, ויש להתנהג בהיגיון, ולפרסם כתבה כזו רק כדי "לצאת נקיים" ממה שנאמר בהופעה חיה של אריק ברמן שכל הארץ כמעט שמעה גם בגלי צה"ל וגם בגלגל"צ זה תת-רמה, וזה אפילו עושה אותם קטנים יותר ממקודם. זהו, אחרי שחפרתי, אני בסדר

ady18

Well-known member
מסכימה מאוד

ואני מאוד מסכימה איתך בכול מילה ותמשיך לכתוב אתה כותב מצוין

chen010189

New member
יש רק סיבה אחת שאין לי כח להגיב

לדברים האלה. לכתבות האלה. כי לא מזיז ולא מפריע לי לקרוא ביקורת שלילית כל עוד היא בונה. שתהיה קוטלת בשביל העניין, אבל עם גבול. כשיש ירידות, משחקי "הוא עשה ככה אז אני מחזיר לו" וכו'... אפילו את הכתבה עצמה אין לי כח לקרוא. וזה בהכללה.

Karma Killer

New member
את צודקת, אבל הדבר שעיצבן אותי זה

שאחרי שכבר כתבו עליו בידיעות כמה פעמים שהוא הבטחה, והוא טוב ובלה בלה, ואחרי כתבת שער, אז פתאום הם משנים את דעתם? זה הרי שקוף שזה עקב התגובה של ברמן בהופעה האחרונה. בכל אופן, להגיד ש"אהבה באור וצל" זה שיר מיותר, זה בורות מוזיקלית לדעתי. באמתש זה שיר גדול.

מווורקי

New member
זה לא שהם משנים את דעתם,

כתבים שונים נוקטים עמדות שונות. אני בטוחה שאותו אחד שכתב את הכתב ביקורת טובה ומפרגנת על אריק זה לא מי שכתב את הביקורת השלישית. בכל אופן, זה מאוד לגיטמי שיהיה לאלבום של אריק ביקורות טובות וגם כאלו שלא במיוחד <או במקרה הזה אפילו מקצינות> לא לקחת קשה:) יהיו עוד הרבה כאלו בהמשך הדרך... אפשר לנשום :)

ג ב ש ו ש

New member
מסכים איתך../images/Emo45.gif../images/Emo88.gif

הוא תמיד יודע לקטול אמנים בארץ..

dabnir15

New member
למרות שאני ממש לא מסכים עם מה שנכתב

בכתבה... ולמרות שאני לא בטוח ב-100% אבל אני חושב שהכתבות בעיתון הזה מודפסות כמה ימים לפני ככה שאני חושב שזה לפני ההופעה. אבל בכל מקרה שוב אני אציין שאני לא מסכים עם הכותב.. פשוט אני לא חושב שזה "נקמה" על הדברים שלו, בטח לזה הם ייתחסו שבוע הבא ובהמשך.

Karma Killer

New member
יכול להיות שאתה צודק,

אבל לפעמים בשביל להגן על הת*ת של עצמם, הם מאשרים כתיבה מהירה של "כתבה" (וכמו ששמנו לב זה בכלל "טור" ולא כתבה, ככה שקל יותר לכתוב את זה מהר) כדי לצאת נקיים. היו מקרים מעולם. אבל אי אפשר לדעת. בכל אופן הרעיון הכללי זה שלא אהבתי את הצורה שהכותב משתלח באריק ובשירים שלו, למרות שכל אחד זכאי לדיעה משל עצמו.

a Warming Sign

New member
../images/Emo45.gif

זה ברור שזה לא בא באמת ממקום של ביקורת בונה,כי התירוצים שם לא מספיק משכנעים.. ואם זה המקום להגיד שוב אז אני אחזור ואומר שהאלבום פשוט מצויין ואריק יוצר מוכשר

למעלה