Karma Killer
New member
../images/Emo46.gifאני זועם...
אולי כבר נכתב על זה בפורום, ואם כן, אז אני מצטער שפתחתי שרשור חדש ואני מקווה שמירב תסדר את העניינים בכל אופן, אני עכשיו מדפדף לי ב-7 לילות של הסופ"ש הנוכחי, ונדהם לגלות שרביב גולן החליט להעביר ביקורת על אלבומו של אריק, ועזבו את זה שזו ביקורת לא חיובית, לכל אחד מותר לא לאהוב את אותו סגנון מוזיקלי, אבל פשוט רואים שזו ביקורת שנכתבה אתמול, אחרי מה שאמר אריק בהופעה בזאפה, והמטרה של הכתבונת הזו היא "להחזיר לאריק". הרי איך הגיוני, ששבוע אחד לפני, פורסמה באותו מוסף בדיוק, כתבת שער גדולה ומתוקשרת על אריק ברמן, ושבוע אחרי, מיד לאחר שאריק התרעם על בן-ארי וטען שהוא סילף את דבריו, יוצאת מיני-כתבה שכולה באה במטרה לסקול את אריק? יודעים מה, סבבה, אני מסכים עם הכותב שאולי אריק הוא לא הווקאליסט הכי גדול שנשמע פה בארץ, אבל מה זה קשור? אביב גפן יודע לשיר? גם לא! אבל תראו איפה הוא היום - חתום על חוזה בחברת תקליטים בינלאומית ענקית, כותב שירים לבכירי הזמרים בארץ, מוערך מאוד, ובעל אלפי, או מאות אלפי, או לא יודע כמה מעריצים! אבל להגיד שהאלבום גרוע? שהוא יומרני? שאין בו טקסטים ולחנים טובים? הדבר שהכי עיצבן אותי זה ההתייחסות ל"אהבה באור וצל: - אולי השיר הכי טוב באלבום, מר רביב גולן מכנה אותו כ"רעיון לא מוצלח במוחו של ברמן שהיה עדיף ולא היה מגיע לרמקולים שלנו" (את אותו הדבר הוא אומר על בין אלון לאיזדרכת המעולה, ולשער 6 שאותו אני פחות אוהב אבל הוא רחוק מלהיות רע). בכל אופן, זכותו של כל אחד להגיד מה שהוא חושב, אבל יש פרופורציה, ויש להתנהג בהיגיון, ולפרסם כתבה כזו רק כדי "לצאת נקיים" ממה שנאמר בהופעה חיה של אריק ברמן שכל הארץ כמעט שמעה גם בגלי צה"ל וגם בגלגל"צ זה תת-רמה, וזה אפילו עושה אותם קטנים יותר ממקודם. זהו, אחרי שחפרתי, אני בסדר