אוף! זה מ ר ג י ז

osi28

New member
../images/Emo46.gifאוף! זה מ ר ג י ז

חג שמח ושבוע טוב לכולן! האם אין דבר מעצבן יותר מלהתחיל את יום ראשון בעצבים? ניגשתי הבוקר(בשש וחצי! הציפורים עוד ישנו) למעבדת מכבי בכפר סבא, כדי לעשות בדיקת דם HCG, אחרי חצי שעה של המתנה בחוץ כדי להיות ראשונה (היה
). ומה נאמר לי- החל מחודש אוגוסט- אין בדיקת דם בלי הפנייה מהרופא! היתכן? עד עכשיו הייתי עושה חופשי בלי הפניה. מה, עכשיו אצטרך לרוץ לרופא כל פעם שאני רוצה לעשות בדיקת הריון? המצחיק הוא שסביר להניח שאני לא בהריון כי הייתי בחודש הפסקה מטיפולים (פוליציסטית), כך שאין סיכוי, אבל כיוון שמאחר לי המחזור באיזה שבוע זה סיקרן אותי. אין ברירה, צריך לעשות בדיקה ביתית, שעליה אני פחות סומכת. טוב, סליחה על האורך, הייתי צריכה "לפרוק"... בשורות טובות לכולן ובזהירות עם ה

פּוֹנְג

New member
מסקנה מניסיון - אם את יכולה כמובן

להגיע לבדיקות בשעה 9. כבר אין תור והכל הולך ציק צאק. (אם זה מתאפשר, כמובן) וכן זה מעצבן עניין ההפנייה.

פינקי33

New member
אני במכבי ר"ג והם ישר אמרו לי שיש

צורך בהפניה מרופא נשים או לפחות רופא כללי ומאוד התפלאתי שיש פה בנות שהולכות בלי, אפילו קינאתי על הקלילות...מה הבעיה שלהם שם בקופ"ח, אני לא מבינה אותם...

נועם@בת

New member
בפעם הבאה זאת אצל הרופא תבקשי

כמה הפניות ללא תאריך. תסבירי לו שזה במקום לבוא אליו כל פעם. אני מניחה שהוא יסכים. אני מקוה שלא תצטרכי להשתמש בהן ושאת בעצם בהריון
. בהצלחה נועם ~שיש לה חבילה של הפניות לבדיקות דם~

אפרסקה

New member
מה קורה אוסי, יש בשורות טובות?../images/Emo45.gif

מחזיקה אצבעות ומקפיצה כי אני נורא סקרנית ומאוד בא לי איזה קולולו היום...
(מקווה שלא פיספסתי איזה עדכון שלך בינתיים)

osi28

New member
עדכון

אפרסקה יקירתי, בדיוק חשבתי עלייך... נזכרתי שאבדה לך המכשפה ואמרת שתמיד אחרי בדיקה ביתית היא מגיעה אז זה מה שקרה לי- אתמול בערב עשיתי בדיקה שכמובן יצאה שלילי בזנתי. אבל לא נורא, הייתי די בטוחה שזה מה שיצא. בכל אופו, תודה חמודה על ההתעניינות

אפרסקה

New member
מצטערת לשמוע אוסי ../images/Emo24.gif

מכיוון שעכשיו חנוכה וזה חג הניסים
מאחלת לך שהסיבוב הבא יהיה הסיבוב האחרון והמנצח!!

נועם@בת

New member
אוווף איזה ../images/Emo58.gif מעצבנת

מצטערת לשמוע על השלילי, אבל תזכרי מה כתוב בתחילת כל ספר הריון. היום הראשון של הוסת הוא היום הראשון של ההריון
.
נועם

osi28

New member
תודה על העידודים של כולן../images/Emo140.gif

אני חייבת לשתף אתכן במשהו: נסעתי הבוקר לעבודה וראיתי מולי קשת מדהימה ויפהפיה
. פתאום התמלאתי במעין אופטימיות מוזרה.. מה אתן אומרות? אולי זה סימן לבאות?

rozi3

New member
איזה באסה ../images/Emo10.gif

אני מקווה שפעם הבאה זה יהיה חיובי חזק !! דרך אגב טיפ קטן מה שאני עושה אני הולכת לרופא מבקשת הפניה פעם אחת ואחרכך מצלמת את אותה ההפניה (לבדיקת דם) מספר פעמים וכל פעם באה עם המצולם וככה זה חוסך לי ביקור וזמן

למעלה