אוףףףףף......

../images/Emo46.gif אוףףףףף......../images/Emo7.gif

איך אני שונאת פרקים שבו והופ לא מופיעים בהם.... סתם פרק משעמם היה היום!
בו
הופ

i love gina

New member
כן... לא היה היום שום דבר מיוחד....

ניקול אריק- בוריננגגגגגג....... גרטה חמודה, הנשיקה איתה ואוסטין היה חמוד אבל מוזר קצת... סטפנו היה משעשע... מרלו הזאת דפוקה... זהו... לא היה שום דבר בכלל היום... עוד בוקר יבש בסאלם...

shanyz

New member
מסכימה...../images/Emo45.gif

בו והופ חסרים.. גם ג'ון ומרלנה היו לי חסרים קצת
הקטעים עם ניקול כל כך משעממיייים יוווווווו

CityGirl9

New member
מחר ומחרתיים יהייה יותר מעניין...

אם התקצירים לא משקרים...

shanyz

New member
מחכה למחר!../images/Emo9.gif

מממ דווקא אני מאווד נהנתי מבו והופ אתמול הם היו כאלה חמודים..התגעגעתי לראות אותם מאושרים ביחד...
תגידו- זה רק אותי מעצבן ומטריד שבל שהייתה בת שנתיים גדלה פתאום ב-14 שנה אבל וויל נשאר באותו הגיל!!?! (חרוז
)

CityGirl9

New member
לא רק זה...

זכור לי שוויל היה עוד קטן שפיליפ היה בייבי ובריידי הקטן ובל עשו חיים בפיקניק עם ג'ון ומרלנה. פתאום הם בני 16 והא עומד במקום. הוא מזכיר לי את טימי מתשוקות רק הרבה פחות מצחיק.

i love gina

New member
מחר ומחרתיים טוב יותר?

טוב, אני מניח שזה לא כזה הישג גדול, אבל אני מצפה בכל מקרה...

../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo5.gif../images/Emo5.gif../images/Emo5.gif../images/Emo5.gif../images/Emo10.gif../images/Emo10.gif../images/Emo10.gif:-

אני רוצה את בופ שלי.... לוב בופ!!!

כן...הופ פשוט בומבונה כשהיא בוכה

ובו פשוט יפה ומושלם! וכל כך...שלי! (אני חייה באשליות) אני רוצה את בווווו.... אתה הגבר שלי.... אוהבת אותך יפה שלי... (רק מבוגרים עושים לי את זה...חחח...)

נכון יש את השיר:"כשאת בוכה את לא יפ

אז זהו...שהופ בוכה, היא עוד יותר יפה! כל פעם שהיא בוכה נשבר לי הלב מחדש! בין עם זה לטוב ובין עם זה לרע! אתמול כשהיא בכתה מהתרגשות ששון תיאר לה איך הוא רואה אותם בבית, אני לא ראיתי כלום מרוב דמעות.... אני אוהבת שהיא בוכה...

AsHtOn GiRl 3

New member
מה../images/Emo35.gif היא התנשקה עם אוסטין../images/Emo35.gif

אל תתפלאו על חוסר הידיעה שלי אני פשוט כל הזמן מפספסת פרקים......

PinkyRaSta

New member
לא בדיוק התנשקה

היא הסיעה אותו לשדה תעופה... ממש במקרה. הוא חיכה למונית והיא לא הגיעה.. אז גרטה באה במקרה ואספה אותו. הוא נורא הודה לה וזה. אז כשהוא בא לצאת מהאוטו הוא רצה לתת לה נשיקה בלחי... ונתן לה בטעות בפה. יעני ממש נשיקה של שנייה... רק הם עצרו כמה שניות... והיא חייכה. לא ממש התנשקו. חח אבל זה היה כל כך חמודדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדד. אוצ'יייייייייייי גרטה חומד אתמול. אהבתי את החיוך ש'לה כשהוא נישק אותה.. חח והיא הייתה מובכת. איזה חומדדד. אתמול הכי אהבתי אותה. D:

AsHtOn GiRl 3

New member
איזה יופי../images/Emo70.gif אני אוהבת את גרטה,

ואני אוהבת את אוסטין והם כ"כ חמודים ביחד
אז שהם דיברו בבית קפה וצחקו הרבה הם היו כ"כ חמודים

למעלה