אבריל לאבין.... נגד

GetNasty

New member
../images/Emo46.gif אבריל לאבין.... נגד ../images/Emo165.gif ../images/Emo35.gif

קודם כל, אני רוצה לדעת על מה השמועות שהיא אנטישמית וכל הדברים האלה. הייתי בפורום מוזיקה והתמונה שכאילו מסבירה לא עלתה אבל לאחרים היא כן. יכול להיות שמדובר בעוד איזה מסכן שראה איך השמועות על שאקירה התפשטו והחליט לעשות גם על אבריל. בקשר אליה... למה קוראים למוזיקה שלה רוק? חוץ משירים כמו Losing Grip היא לא בדיוק רוק, היא הרוק הכי קל שיכול להיות ותסמכו עליי שהיא תיעלם בקרוב.. העולם עובר סגנונות.. עכשיו זה כאילו קרב נגד מישל בראנץ´ ו-ונסה קרלטון - בקרוב תצא רק אחת מהן ברצינות, וזאת כנראה מישל בראנץ´. בקשר לזה שהיא כותבת את השירים שלה.. מה זה משנה אם היא כותבת כשהמילים כאלה מפגרות או לפחות לא מקצועיות (he was a boy, she was a girl )? עדיף לחכות קצת, ולכתוב חומר טוב. בקשר למראה שלה.. היא לא כזאת מכוערת.. שמעתי הרבה אנשים אומרים שהיא מכוערת אבל היא ממש לא... מה שקצת הרבה מגעיל אצלה זה האיפור השחור המ-ו-ג-ז-ם- בעיניים. היא חמודה.... לא באופי: אם היא רוצה שהתקשורת תתייחס אליה היא לא חייבת לדבר על בריטני, יש עוד דרכים לקבל תקשורת.. בריטני הגיבה לה טוב מאוד למי שלא שמע, זה היה משהו כמו שאבריל עכשיו מנסה להתבלט כי היא חדשה, ושבסגנון שלה היא עושה הכי טוב ושלפי זה היא מכבדת אותה. היא גם מאוד לא בוגרת דרך אגב... אני גם לא צריך להסביר: תראו מה היא אמרה על בריטני, לא אכפת לי אם היא רוצה שיתייחסו אליה או לא! לכי תזדייני, יה אלניס מוריסט wannabe! (ככה אומרים נכון? |;)| היא מנסה להיות אלניס מוריסט של פעם, אם אתם מבינים.. שמתי לב כשהראו קטעים ישנים של אלניס. היא גם מזה כלבה: בחלוקת פרסים של אמטיוי היא קיבלה את הפרס וקלי קלארקסון באה להגיש לה את הפרס והזונה הזאת התרחקה עם הגב וקלי מנסה אבל אבריל לא נותנת עד שקלי מתייאשת ואבריל פותחת את הנאום המאוד ****** : "אממ, תמיד רציתי את זה, תודה!" - וואו, ככה את אומרת תודה? לא באתי לכאן לעצבן אף אחד אבל אם אני כבר כותב כאן אז עדיף שאני אכתוב את כל הדעות שלי עליה. הדיסק שלה Let Go הוא דיסק בסדר+.. השירים נחמדים אבל הכול נשמע אותו סגנון חוץ מכמה שירים. שמעתי כבר ה-ר-ב-ה- יותר טובים. המשפט שהכי מתלבש על אבריל: You´re tryin´ to be cool, you look like a fool. ותשתדלו להתייחס יותר לשאלה על האנטישמיות..

4667

New member
וואו../images/Emo70.gif מזה השנאה הזאת../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

האנטישמיות זה שמועה מפגרת... אין לזה שום ביסוס או כתבה קונקרטית שמוכיחה את זה. היא רוק-פופ ויש לה 4 או 5 שירים של רוק. וחוצמזה, מישל בראנץ היא גם רוק פופ וונסה קרלטון היא בכלל פופ מוחלט. מי אמר שהמילים לא מקצועיות ? קראת בכלל את כל השיר ? חשבת על מה זה אומר? לא נראה לי... ומה הקשר למראה עכשיו... זה לא ממש משנה... מה הקשר לאיפור השחור שלה? זה שאתה לא אוהב את זה? ואתה בטוח מכיר את האופי שלה נכון ? מה הקשר לנאום שלה האםטיבי? כל אחד היה רוצה לזכות... ולמה אתה מקלל ? אולי תרד ברמה עוד קצת ותגיד שאתה שר יותר טוב ממנה גם כן... עדיף שתהיה בשקט ואל תביע את דעתך, ככה לא יחשבו שאתה טיפש.

go beverly go

New member
ווהו ווווהווו וווהווווווו!!

להוריד טורים גברבר חביב (אם אתה גבר בכלל, בעעע עלייך!) א. מה אתה מקלל כמו איזו ציפור שחטפה נבוט לראש?? ב. מאיפה לעזעזל אתה מכיר את אבריל שאתה אומר שיש לה חרא של אופי (לא אמרת את זה במדוייק אבל לפי מה שכתבת אתה אומר את זה) ג. בקשר לנאום בMTV: אבריל הצהירה, אם תרצו לקרוא לזה כך שלא מעניין אותה מה שאחרים אומרים, מה שאחרים חושבים והיא הולכת בדרך שלה, ובאמת כל אחד היה רוצה להגיע לדבר הזה של פרס MTV, ותאמין לי שאם היה לך ניסיון בקריירה מוזיקלית והיית זוכה בפרס MTV הייתה שמח מאוווווד!! אז שאד אף! ד. מה קשור האיפור שלה פאקינג שיט? למה בריטני מתאפרת יותר יפה? למה מי זאת בריטני? עוד אחת מופלצת מעולם הסיליקון של מגל העמק. סתם עוד אחת שאמא שלה חירבנה אותה עם קול של ילדה מסכנה שרוצה רחמים ו BABY! אז אל תנסה להשוות את בריטני המסריחה לאבריל! ה. לאבריל יש מוזיקת רוק בשירים שלה, לא כולם, אבל יש! ולא כל השירים שלה הם פופ, יש אולי אחד או שניים אבל לא כולם!!! ו. אני מממממממשששש לא חושבת שאבריל מנסה לחכות את אלאניס מוריסט! היא אמרה שהיא אוהבת אותה, אבל אני לא רואה שום חיקוי שלה! ז(עלייך). אבריל לא אמורה להיות בוגרת, היא סך הכל בת 18 מה אתה מצפה ממנה? ללכת עם חליפות סטייל מלכת אנגליה? אהההה סליחה אתה סוטה שרוצה שהיא תתלבש כמו בריטני סטייל נערת פלייבוי מסריחה שרוצה רק כסף! ח. זו לא אשמתה של אבריל שיש לה מוזיקה מעוווולה שמוכרת מיליונים ומה לעשות שעכשיו היא שמה עלייך ז שאתה אומר לה שהיא עושה הכל בשביל כסף? היא העיקר נהנת! ואמרו חכמים: "אם אין לך משהו חכם להגיד, תשתוק!" ואתה במקרה הזה צריך, לשתוק!

rotemami

New member
נ.ב-

ליאל ממש הוצאת לי את המילים מהפה! אין לי יותר מה להוסיף!

Injured Soul

New member
כ"כ צודק...

אבריל היא לא אדם שיש להעריצו- התנהגותה מאוד לא בוגרת, שטותית ופוגעת- קראתי רעיון שבו היא ירקה (!), ואף השפריצה קטשופ (!!!), על הכתב שראיין אותה. היא גם ענתה בגסות נוראה. היא מתלהבת מלבושה, אך למעשה, חלק גדול מבני הנוער בארה"ב מתלבשים בסגנון שלה - חנויות כמו ´אוף-טופיק´, המוכרות בגדים בסגנון שולטות שם, ולא רק מ´תקופת אבריל´, אלא שנה ויותר. המילים לא עמוקות במיוחד... אין מסרים (ולא, תהיה עצמך 100 אלף פעם זה לא...). הקשבתי לכל האלבום, הוא קליט במיוחד, עליי להודות, אך מה שמוכיח כמה הוא נוסחתי. רוק-פופ מסטיק הייתי אומרת. זיוף אחד גדול.

4667

New member
בעעעע - גט א לייף

יש הרבה מאחורי המילים של השירים, פשוט הגישה שלך כל כך שלילית מההתחלה שאת ישר חושבת שזה גרוע. מזה משנה הלבוש ומה זה משנה מה הנוער האמריקני לובש? מה גם שהיא קנדית ולא אמריקנית. היא לא שרה 100 פעמים תהיה עצמך... וכבר פגשת אותה לדעת שהיא ילדותית ? תראי לי בן 18 אחד שכל הזמן רציני כמו תחת. אם יש כזה אז הוא לא אנושי. אוף! אני עוד מעט בן 18 וגם לפעמים אני מתנהג כמו בן 3, ועוד הרבה כמוני ככה זה. זה שלך זה נראה מפגר זה כבר משהו אחד. למה כולם ישר קוטלים אותה ? מה אתם כל כך שונאים בה? מה היא כבר עשתה? ושוב, גט א לייף!!

לאנה

New member
בדיוק!!!

היא כל-כך מתוקה ולא אכפת לה מה אחרים חושבים!, ובכלל, אני לא מבינה את הקטע הזה של לבוא לפורומים ולהתחיל ללכלך - אתם לא אוהבים את אבריל, בה-ביי, שמחנו להכיר!, ו, כאילו, מה אתם רוצים?, להרגיז אותנו?, לא הצלחתם!

DreamS_HunteR

New member
אגיד את האמת ...

מההתחלה, שהצעתי לפתוח את הפורום חשבתי על זה שייכנסו כאלה שלא אוהבים את אבריל ויתחילו לרדת עליה ולהגיד כמה היא לא אמיתית והודעות בסגנון.. אבל הבטחתי לעצמי שהודעה כאלה לא יימחקו כאן בפורום! ואם אתם שואלים את עצמכם, למה? אז אני אגיד.. אנחנו, כמעריצים של אבריל, כאן בפורום הזה, אמורים לדבר על הזמרת ולהחליף חוויות ושאר ירקות, ואם נכנסים לכאן כאלה שלא אוהבים את דרך החיים שלה, אנחנו אמורים להסביר להם למה כן כדאי להעריץ אותה, ולשבור את המילים שלהם, שלא יחשבו תמיד שהם צודקים, כי גם לנו יש חלק בעניין, וחוץ מזה, זה הפורום שלנו (המעריצים) ולא של קוטלי האמנים הרבים. לכן, הודעות הקוטלות של אבריל ימשיכו להישאר כאן, עד גבול הטעם הטוב, הודעות עם קללות זה ממש לא בא בחשבון וזה יימחק ברגע שאראה את זה, אבל הודעות שאומרות "אבריל ילדותית!!" "אבריל לא אמיתית" "היא שרה פופ!!!" ייתקבלו בברכה, בשביל שאנחנו שנמצאים כאן, המעריצים נוכל להגיד את דעתנו לאלה שלא אוהבים את הזמרת. אז זה בשביל, לאנה...אין צורך לשאול את עצמך למה הם באים לפה, רק לענות להם, בצורה נורמלית, והכל יהיה בסדר. תהנו!

Injured Soul

New member
אני בת 15 ויחסית בוגרת.

אז אין כ"כ מה לומר. ותאמין לי, שבכלל לא באתי בגישה שלילית- אני מכירה את כל השירים בדיסק, הם נעימים מאוד, אבל שטחיים- אין כאן מסר כלשהו, כמו בשירי הבריטני למיניהם. כאילו שתוכן השיר ריק. אני לא באה במטרה לרדת על מישהו, אני חושבת שזה פשוט כך.

4667

New member
אבל בעע!!

יש משמעות.. היא כותבת על מה שעובר עליה בחיים... חברים, על זה שהיא היתה צריכה לעבוד לניו יורק לכתוב אותם ולהשיא הכל מאחור ועוד בלה בלה טוב נו לא משנה.. לא צ´ך לריב בשביל זה

RX Queen

New member
4667

גם אני לא באתי לרדת עלייה ולא באתי להתנשא מעלייכם אבל שנייה.... למה לכל הרוחות היא חושבת שהיא יותר טובה מבריטני(לא שאני אוהבת אותה יותר.....)? לפי דעתי המטרה של שתיהן זה "לעשות" "מוסיקה" בשביל להתפרסם התפרסמות=כסף שניהן מסחריות וכמובן ששניהן עושות dirty pop אני לא רואה שום הבדלים בינהן! אז לפי דעתי היא תופסת תחת מהכל ודרך אגב אמרת שאתה בן 18 ומתנהג כמו ילד בן 3.... תחשוב על זה רגע.... אולי בגלל זה המסרים שהיא נותנת בשיר נוגעים ללבך.... כי הם מאוד חודרים לנשמה......ובכלל היא לא בוגרת כנו שמה שמו אמר.... חפיף.....בקטע הזה אני אומרת..... "כל אחד והטעם שלו...." אוי,כמה שאני פתאום מבינה את המשפט הזה..... (בלי הודעות נאציות,זאת היתה בסך הכל חוות דיעה) :)

4667

New member
למה נאציות ../images/Emo35.gif

אין לי בעיה עם הבעות דעה למיניהן גם אם הם קוטלות אותה, אבל כן יש לי בעיה עם זה שאומרים שהיא עושה מוסיקה גרועה או שהיא לא טובה או שהיא סתם מתחזה... אמרתי כבר קודם שזה טעם אישי וזה שמישהו לא אוהב אותה לא אומר שהיא גרועה. וחוצמזה, לא אמרתי שאני תמיד מתנהג כמו בן 3... אלא לפעמים... (תלוי ברגע
)... ואני לא מבין למה בגלל זה המסרים שלה נוגעים לליבי... אין בכלל מסר כזה בשירים שלה... כולם פה חושבים שהם מבינים למה היא התכוונה בשירים שלה וכולם טועים. היא לא התכוונה להיות ילדים בני 3 ולהרוס את הקניון, הקליפ אולי כזה וההתנהגות שלה שם אולי נראית ככה אבל המילים לגמרי שונות. היא בכלל מדברת על מישהו שמחזה להיות מישהו אחר בשביל 101 סיבות כאלה או אחרות. יש מסר, בכל אחד ואחד מהשירים. גם אם הם פופ וגם אם הם דירטי פופ כהגדרתך וגם אם הם וולס סקוטי מצוי... כל אחד והטעם שלו כמו שאמרת, וזה בעצם הכל.

למעלה