אני בשוונג:)
R Rinattt New member 12/8/06 #2 של לעשות ביד? ../images/Emo6.gif נראה לי 'תבלבלת בשרשר קידשת הרבה בארוחת שבת אה?
° ° זואי ° New member 12/8/06 #4 חבל דווקא חשבתי לשלוח לך את הקוסקוס שיש אצלי (לא משקית ), רבל אם סיימתם כבר, אז אני חושבת שאני אשמור לעצמי.
חבל דווקא חשבתי לשלוח לך את הקוסקוס שיש אצלי (לא משקית ), רבל אם סיימתם כבר, אז אני חושבת שאני אשמור לעצמי.
י יערית New member 12/8/06 #5 ../images/Emo25.gif מה שקית מה?יש לי כמה שקיות במקפיא מלאות בקוסקוס אורגינאל,תגרי אותי במשהו אחר
י יערית New member 12/8/06 #13 ממממ מתוקים לא עושים לי את זה ,תודה מותק רגע מה קורה מתחתייך?יש קובנות קטנות????????????????????
R Rinattt New member 12/8/06 #10 ואני על משהו עסיסי ../images/Emo6.gif חוץ מזה שאני מכינה קובניות מתוקות אבל לומשנה... אומרים שניגודים הולכים טוב ביחד, לא?
ואני על משהו עסיסי ../images/Emo6.gif חוץ מזה שאני מכינה קובניות מתוקות אבל לומשנה... אומרים שניגודים הולכים טוב ביחד, לא?
R Rinattt New member 12/8/06 #12 תמניה ואשכנזיה...ממממממ...מעניין... אפשר לשחק "חם חם חם מתקררר קר קר קר חם חם חם רותח מתקרררררר" חחחחחחחחחח
תמניה ואשכנזיה...ממממממ...מעניין... אפשר לשחק "חם חם חם מתקררר קר קר קר חם חם חם רותח מתקרררררר" חחחחחחחחחח
R Rinattt New member 12/8/06 #15 מתי שאדע שאני רואה אותך מבטיחה שמביאה או שתבואי כבר לבקר יום שישי הכל טרי טרי חם וטעים... אז יאללה... מוזמנת
מתי שאדע שאני רואה אותך מבטיחה שמביאה או שתבואי כבר לבקר יום שישי הכל טרי טרי חם וטעים... אז יאללה... מוזמנת