• פותח הנושא ro99
  • פורסם בתאריך

itay82

New member
and gazeta wyborcza...

has just published the official reaction of the mayor of Warsaw: zapoznalem sie. Which means "I have read your letter. Please sod off". I wish the EU did something on a more official level. In any case, am going to Warsaw for the parada rownosci in June. Anyone else coming?

Nirvana0

New member
אם אהיה בקרבת מקום - אבוא ../images/Emo34.gif

או יותר נכון אשמח ליטול חלק (גם בזה, אבל כבר מאוחר. יוזמה ברוכה, לא?). אבל נראה לי בכל זאת שהסבירות הזו נמוכה, לפחות כך אני צופה היום. מי יודע מה ילד יום?

itay82

New member
בדיוק

חזרתי מועידה קטנה על זה... שלושה נציגי הקהילה הפולנית הגיעו לברלין וביקשו מאנשים לבוא למצעד "כי רק אם יותר מחצי מהמשתתפים יהיו אזרחים זרים יש סיכוי שהשוטרים לא ירביצו חזק מדי". הבעיה היא שאני בכלל לא נחשב שם לאזרח זר... ועוד יהודי. זה לא כזה כיף.

ro99

New member
אני אנסה לגייס גויים... ../images/Emo13.gif

אני לא רק יהודייה, אלא גם לא בדיוק בלונדינית...

Nirvana0

New member
דרך אגב, כדאי לגייס

פלסתינעים, הם פתחו שיטות סיבולת בקבלת מכות. לא מומלץ לגייס צפון-אפריקאים, כי מה שלא יקרה הם תמיד יהיו אשמים (עד שתוכח חפותם, אם בכלל?) וכך יסיטו את דעת הקהל והדיון מהנושא האמיתי והחשוב באג'נדת הצעידה. טוב נו, ממילא גם אם יהיו שם או לא, הם אשמים. בכל מקרה, מוסלמים טובים לכל אירוע, מומלץ לגייס! זהו אלו היו 2 השניות של ג.יפית על תכנון הגיוס.

itay82

New member
אז זהו

שאנחנו מדברים על פולין. אם את כהה מדי ירביצו לך הרבה לפני שתגיעי בכלל לצעדה.

למעלה