הממ

טיול כיפי בשוק הפשפשים ואז ארוחת יפו כזאת גם בשוק.
אכלתי יותר מדי חומוס ופיתותתתת ;;
הלכנו חזרה ברגל דרך הים והיה יפה
בא לי לישון ואין כמעט זמן עוד עד ארוחת הערב XD קבענו שנשב לאכול ב7 כי אנחנו יוצאים ב9 לסטנד אפ בתל אביב. אבל אם נחזור יחסית בקרוב לקומונה כן יהיה זמן לישון. P:

shirlapes

New member
../images/Emo31.gif משעמם לי. אבל ממש ../images/Emo3.gif

...למה סיימתי את המטלות?
יש כ"כ הרבה דברים שאני רוצה להזמין מ- gothic shop אבל אני במיייינוס
הזמנתי משם כמה פעמים בעבר, אתר מאד אמין...ועכשיו עשו re-stocking לכמה פריטים שאני רוצה.

Brombit

New member
אני קנאית ומתבאסת משטויות. אז מה אם ../images/Emo115.gif

זה ממש לא חדש לי?
אז מה אם הבנתי מזמן שאין טעם לזה?
אבל עכשיו אני נזכרת שבזמן האחרון מדי פעם "שחררתי" מעצמי ברגע רגשות רעים מיותרים. אפשר להתקדם עם זה

Brombit

New member
../images/Emo45.gif אני מרגישה חכמה ../images/Emo22.gif ../images/Emo115.gif

Brombit

New member
......./images/Emo31.gif ../images/Emo115.gif

כבר שכנעו אותי לרצות לבוא למפגש. כבר מתחשק לי לבוא. ועכשיו הם רוצים מפגש בשביל לצלם סרט, מפגש כדי לדבר עם אנשי מקצוע, מפגש כדי להסביר למשפחות... ואני רק חיכיתי ל"סתם מפגש" כדי להכיר, כדי לדבר. והמפגש הרגיל היחיד שמתוכנן בקרוב יהיה במקום רחוק מדי. כהרגלי עשיתי מזה עניין ובכיתי.

Brombit

New member
../images/Emo31.gif יש לי שיעור נהיגה ממש מוקדם ../images/Emo115.gif

יחסית לרוב האוכלוסיה זה לא כל כך, אבל כשרגילים לקום ב-12 זה מוקדם. וזה מילא, אני פשוט לא אצליח ללכת לישון מספיק מוקדם בשביל לא להיות עייפה בשיעור. (ליתר דיוק, אני אצליח ללכת לישון אבל לא להירדם
)

Brombit

New member
הוא מייאש אותי אם הגישה שלו ../images/Emo115.gif

"אין סיכוי. אין טעם לנסות. יש כאלה שיש להם ויש כאלה שאין, ואי אפשר לשנות את זה"
פעם הייתי מגיבה, עכשיו כבר הבנתי שאין טעם.

שלום :)

סיימנו יחסית מוקדם היום ונשארתי בשביל האינטרנט.
אני עייפה כל היום
היה יום נחמד :)
כשלקחתי את הקטנטנים מביה"ס (כל יום שני מדריכים הולכים לקחת את ב-ג), היה שם ליד ביה"ס אישר (מבוגר) שהרביץ לאיש אחר (גם מבוגר, נראה קצת הומלס או משהו בסגנון) עם קרש. ההוא מתחנן אליו שיפסיק להרביץ לו והוא ממשיך. ומלא אנשים מסביב, מסתכלים. ואיזה 3/4 מהילדים שלנו מבית הנוער גם עומדים שם ומסתכלים. אחרי כמה דקות איש מבוגר כלשהו הפריד איכשהו, בזמן שהייתי בטלפון עם המשטרה (אמרו לי שם שקיבלו עוד קריאה על זה). המכה והמוכה התפזרו לאנשהו והילדים היו באטרף סביב זה. אחרי כמה דקות הגיעה הניידת אז יצאתי עם ילדה שאמרה שהיא ראתה לאן הלך האיש המוכה (בינתיים עוד איזה 5 ילדות הלכו אחרינו החוצה למרות שאמרתי להן לחזור פנימה איזה מיליון פעמים
), דיברנו קצת עם השוטרים, אמרנו להם שבמכולת ובירקן יש עדים וכאלה והם הלכו לבדוק את זה ונכנסנו פנימה. זה לא היה כיף.
התקשרו לקבוע לי תחקיר בטחוני סוף סוף
איכס, תחקיר בטחוני
הממ זהו. רציתי לקפוץ להגיד שלום. אז שלום. P: נתראה שוב בחמישי בלילה/שישי בבוקר כרגיל, אם לא מוקדם יותר. :)

larisa125

New member
../images/Emo31.gif../images/Emo45.gif

אני צריכה להבין שלרענן את תפוז ופייסבוק כל שנייה לא יגרום למשהו מעניין להופיע, להזיז את הת*ת שלי וללכת ללמוד לבגרות בספרות מחר.
יש לי מגן 100
אפילו שלמדתי למתכונת בקושי שעתיים וגם זה היה בערך בשתיים לפנות בוקר...
יום אהבה שמח לכולםD:

larisa125

New member
הלך טוב D:

היו דווקא שאלות דומות למה שהיה במתכונת שלנו... תודה D:

למעלה