/

הדבר הכי חיובי של השבוע

שגמרנו את המבחן#% חח.. ושיש לנו שבוע בריאות אז זה מלא פעילויות ומפסידים שיעורים. וואי... איך שכחתי.. אור תתלה אותי D: מסיבת הפתעה לאור בבית נוער אתמול. איזה חמודה איך היא התרגשה
אור כפרעלייך
שלילי- אני וחברה הפסדנו עבודה של אחלה כסף כי יש וועידה בשמו"צ. וגם בשישי יש תעודות.. נקווה לטוב!

noam270

New member
זה באמת מבאס....../images/Emo201.gif

**מחזיקהלךאצבעותשתשיגימהראתNM***

orw93

New member
אני לא מאמינה שאת הולכת לועידה../images/Emo205.gif

כאילו 300 שקל-ועידה משעממת על פוליטיקה

orw93

New member
א. את עדיין יותר טיפשה ממני../images/Emo205.gif

ב. את לא יודעת לאכול ג. את אוכלת כמו אחותי הקטנה ד. ראית שזה התנקם בך. קארמה וזה

orw93

New member
כן כן../images/Emo205.gif

בגלל זה לך היתה בחילה ולי לא@#$ הקארמה כפרע, הקארמה!

orw93

New member
וואיוואי../images/Emo205.gif

-יומולדת -מסיבת הפתעה
-מלא סווצ'רים חדשים -אפשר לזרוק את הפוף הדרעק כי יש מה שיחליף אותוD: -שבוע בריאות-מפסידים מלאמלא שיעורים -היינו אצל תום. קיבוץ זה כזה אדירXDD -איך פגשתי את אימא 4 $# -הייתה מעבדה מגניבה בפיזיקהD: -השלמתי את אוסף הדיסקים של בלינק182! סופסוף!!! [אם לא מחשיבים את זה שאין בארץ. וגם אותו אני אשיג מתישהו] -מלאמלא אוכל -תעודות -נגמרו מבחנים לשבועיים-שלוש הקרוביםD: -90210 -הולכים לסבאסבתא -היה שבוע טואובD:
-מבחן בהסטוריה -מועד ב' באנגלית [זונה] -קורס 10-היה כלכך מ-ש-ע-מ-ם ופשוט בזבוז של יומיים -קיבלתי מלא תפקידים להפקת טו בשבט. ואני צריכה להיות יצירתית במיוחד
-צריך לסדר את הארון כי אין מקום לסווצ'רים במצב שהוא נמצא בו
-ספוילרתי בריבוע באיך ראיתי את אימא -קראתי ספוילר של ניו מון וליאת החליטה לשתף אותי בעוד כמה
-יש יום עבודה ביום שבת
-לא נוסעים מחר להדר ויש 3 שעות מחשבים
-תעודות -נסעתי באוטובוס של השמו"צ. שמע ישראל.

Emergency Exit

New member
יואוו מתנות.

אצלנו כולם כ'כ מרוששים מהצופים שאפחד כבר לא קונה מתנות. לא כיף

orw93

New member
XD../images/Emo205.gif

תמיד חשבתי שצופים זה לטחונים. ואז נסעתי בהסעות של השמו"צ. שלוקחות אותם לקן. ובחזרה. כל פעולה. גם לגו"צ. ואחר כך גם לגו"ב. טחונים.

Emergency Exit

New member
חחחחחחח .../images/Emo41.gif

זה למדריכים טחונים בעיקר! כל פעולה עולה לי איזה 55 שקל ועוד מוניות הלוך חזור עוד 11 שקל זבליםםםםםםםםםם. חניכים למשרפה! (אבל עד גיל 13, מכיתה ז' זה בסדר
)

orw93

New member
מה? איך כלכך הרבה?../images/Emo12.gif../images/Emo205.gif

עולה לי 2.30 לכל כיוון, ולפעמים אני משיגה טרמפיםXD ושהדרכתי, אז יש לנו תקציב לפעולות..מה ז'תומרת?#

למעלה