XDDDD ישלי את הדרכים שלי לראות את זה, עם תרגום
J just orr New member 23/1/09 #56 את מרחיבה ספרות?! תהיי בריאה. חחחחחח איזה באסה זה ללכת כל יום לבצפר לשעה XDDDDDD למרות שזה פחות באסה מללכת כל יום לבצפר ל-9 שעות. המ. ><
את מרחיבה ספרות?! תהיי בריאה. חחחחחח איזה באסה זה ללכת כל יום לבצפר לשעה XDDDDDD למרות שזה פחות באסה מללכת כל יום לבצפר ל-9 שעות. המ. ><
O Orange Sky New member 24/1/09 #58 חחחח יאפ וזה נחמד לחלוטיןXD אני עושה בגרות ספרות בחורף וכולם ממשיכים ללמוד לקיץ, תהיו בריאים אתם חחחחחחחח כן לגמרי, כשהאווטובוסים לוקחים לי בעצם את כל היום XD אמ כן על זה אני מסכימה>< תנחומיי!
חחחח יאפ וזה נחמד לחלוטיןXD אני עושה בגרות ספרות בחורף וכולם ממשיכים ללמוד לקיץ, תהיו בריאים אתם חחחחחחחח כן לגמרי, כשהאווטובוסים לוקחים לי בעצם את כל היום XD אמ כן על זה אני מסכימה>< תנחומיי!
J just orr New member 24/1/09 #61 אה חחח אז יצא לך טוב XD איזה באסה עם האוטובוסים חחחחחח אני נוטה לשכוח שלא כולם מושבניקים, ויכולים לצאת מהבצפר מתי שבא להם XD ותודה.
אה חחח אז יצא לך טוב XD איזה באסה עם האוטובוסים חחחחחח אני נוטה לשכוח שלא כולם מושבניקים, ויכולים לצאת מהבצפר מתי שבא להם XD ותודה.