../images/Emo45.gif../images/Emo31.gif

ירדתי 3 קילו!!! המאמץ והקירעת תחת במכון כושר משתלמת!! והתשלום למכון כושר+מאמנת אישית
אני נפגשת עם מישהו שממש רציתי להפגש איתו כבר מלא זמן!!
אתמול הייתי בהופעה של ירמי קפלן והפיל הכחול(להקה מקומית שמופיעה בבארבי ב10/11 נדמה לי) וירמי הביא לי מפרט! עוד אחד לאוסף שלי...
השרירים שלי תפוסים רצח מכל המכון כושר הזה...
בתקופה האחרונה ממש מעפן לי..
אני לא מרגישה טוב כ"כ
חברה שלי ממש עיצבנה אותי אתמול..

Lital1989

New member
../images/Emo39.gif

סבא וסבתא שלי חזרו מחו"ל והביאו מתנות
לא צריך סיבה מיוחדת, זה המצברוח הרגיל שלי בזמן האחרון

Naych

New member
התאריך גיוס שלי לא מגיע.

ובא לי לירות במישהו על החוסר ודאות הזה

Naych

New member
נהההה ../images/Emo3.gif חפיף... ../images/Emo3.gif גם ככה כפי הנראה

אתם כבר לא רגילים אליי שם

shame on you

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo31.gif

מחרתיים הגיוס.. לא ממש בא לי עכשיו... אוף...
מחרתיים ההורים חוזרים מחו"ל אחרי שבועיים... כבר נמאס לי להיות עקרת בית בזמן שהם לא פה... אני מקווה שלא יהיה שום עיכוב בטיסה של ההורים שלי, אחרת הם לא יספיקו ללוות אותי ללשכ"ג... =S

253Daniel

New member
עדיין במצברוח רע בגלל גיבוש טיס../images/Emo10.gif

התחלתי להתאמן לחובלים
אין לי כוח להתאמן
במצברוח רומנטי מעצבן

thebestdw

New member
צא מזה.. כולה טייס

תחזור שנה הבאה ותעבור. ולמה לעזאזל אתה צריך להתאמן לחובלים? רמת הכושר שם (לפי מה שהבנתי) יותר נמוכה מרמת הכושר שהייתה לנו בטייס. אחי, אתה סוס.. תפנים :) תשב בבית, תקרא קצת מאמרים על הגיבוש.. (כבר קבלת את התאריך?) ותהנה.. יש אנשים, כמוני, שלא מצליחים להשיג את מדור סיירות כבר כמעט שבוע ובגלל זה לא יכולים לקבל את הזימון לגיבוש. (יענו אני תקוע עכשיו עד אפריל).

253Daniel

New member
חחחח גבררר..

גיבוש חובלים הרבה יותר קשה פיזית מטיס..! יש שם מסעות ארוכים בים... והם בודקים אותך בכלל לחצי השנה הראשונה בקורס שזה סוג של טירונות ים מאוד מאוד קשה.. לא קיבלתי את הזימון בכלל לגיבוש....תפסתי את מדור סיירות..אמרו לי 4.11..

253Daniel

New member
ואל תהיה מפגר...

ב28 הם(מדור סיירות..) חוזרים לפעילות..תתחנן ל4.11

thebestdw

New member
ברור..

אני לא הולך לחכות עכשיו עד לאפריל (גיבוש טייס הבא)..

thebestdw

New member
דפקו אותי כל כך חזק!

עד שהצלחתי להשיג את מדור סיירות... בסופו של דבר הודיעו לי שאני חייב לחכות עד גיבוש טייס הבא ואני לא יכול לעשות שום גיבוש עד אז.. ויותר גרוע מזה, אני אפילו לא יכול לחתום ויתור.. אני צריך לחכות עד לגיבוש בשביל לחתום ויתור.. אני כל כך יתחרפן! לחכות עכשיו עד אפריל בשביל גיבוש טייס?! אני אפילו לא בטוח שאני רוצה טייס P= נראה לך שאם אני ינדנד להם הם יתנו לי לעשות את גיבוש חובלים? או שאין טעם?

253Daniel

New member
אהה...אבוי ...

תתגייס בינתיים לאנשהו..לא חבל..כ"כ הרבה זמן?!

thebestdw

New member
חשבתי על זה..

אבל אני מפחד שבמידה ואני מתגייס עכשיו אז לא תהיה התחשבות במנילה, אלא יגייסו אותי לאיפה שצריך אנשים (תותחנים, נ"מ, שריון וכו'). בנוסף, אני לא אוכל לעשות גיבושי המשך במידה ואני יהיה זכאי אליהם.

למעלה