דורה17

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo31.gif

אתמול היה כיף... אבל היה קצר מידי
היום היה זימון.. היה פסדר דווקא, אני מקווה שעשיתי החלטה נכונה ואני לא אתחרט על זה... אחד הימים היות מלחיצים היו היום בקייטנה, ולא הייתי בו חח די נחמד לי עוד 10 ימים נגמרת הקייטנה.. עברנו חצי!
אני עייפה ונמאס לי מזה הפסדתי יום קייטנה היום... ועכשיו בטוח לא תצא לי משכורת של 2800 שקל חח זה יצא פחות.. ואמ......... מעצבן לי להרגיש....ככה.....[עזבו לא חשוב חח] נשארו עוד 10 ימים לקייטנה! נשאר עוד חצי! שיהיה יום נעים!

shilgiah

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo210.gif../images/Emo31.gif/../images/Emo45.gif

אין לי עבודה ואני חייבת... אני מפחדת להיות מלצרית ולהפיל על מישו מגש.. אין מפגש פורום..
אני עייפה בצורה מוזרה ומפחידה.. בקושי זזה... עוד מעט החודש נגמר וזה אומר שעוד מעט נגמר החופש..
סוף סוף יש לי מחשב..חחח קניתי אתמול בגדים (ואולי גם היום עוד חצאית..
) לא רע לי..חחח למרות שכתבתי יותר רע מטוב לא רע לי..חח יומטוב!

shilgiah

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo210.gifזה מה שהבנתי..../images/Emo10.gif

אז יש?!?!?!

Ofiraaaa

New member
היי עומרD:

חחח אני בכלל בעד שנעשה מפגשונים!
מי שירצה להיפגש עם אנשים מסוימים שיקבע איתם וזהו.. כי נכון לעכשיו אין פה נכונות [?!?!?!] לקיים מפגש.

היא מרכז במפגשון שלי איתה... ../images/Emo3.gif

חחח סתם, במפגשון את רון והיא תהיו המרכז..

../images/Emo45.gif

נכוןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן
ו ... ו... ו... ו.... ו.. אני נוראאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא רוצה לבוא אם תארגנו לכם מפגשון אז תכללו אותי בתוכו.?! (קול מתחנן של ילדה בת 4 )

shilgiah

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo210.gifמה זאת הגישה הזאת?

לא הייתי פה שלושה ימים אבל אני זוכרת שזה בערך נקבע ל25 או ב26, לא..?

דורה17

New member
את בין היחידים שמגיבים..

ואף אחד לא יכל בתאריכים האלה אז דחינו ל29 אבל בערך 3 אנשים טרחו להגיד אם הם יכולים או לא...

למעלה