דורה17

New member
בת כמה את?

אני לא יודעת אם מנצלים אותך.. פשוט עד גיל 18 ככל שאת עולה עם הגיל ככה השכר עולה... זה די החוק.. חרא חוק... אבל חוק חח

niro levi

New member
16

אבל זה ניצול.. בגלל השעות עבודה ומס' הימים.. ואנחנו כמעט כל יום נשארים לישיבות וזה משהו כמו 8 שעות כמעט כל יום.. ומשלמים לנו 9. משהו שקלים לשעה.. ואתמול בדקתי ושכר מינימום של גילאי 14-16 הוא 15.01 ויש מדריכים שהם כבר בני 17 והם מקבלים 1500 וגם להם זה ניצול.. עוד מעט יש לנו שיחה עם האחראית נראה מה יגידו לנו אם לא יעלו לנו את השכר אני פשוט לא יעבוד שם.. יש לי עוד 2 אפשרויות של עבודה.. למרות שאני מזה רוצה לעהוד כי סה"כ זה כיף אבל אני לא יתן שינצלו אותי..

דורה17

New member
וואו אז הם באמת מנצלים...

אני שנה שעברה שעוד לא היה לי 17 קיבלתי 2500... אבל תכלס מלא קייטנות משלמות ככה... זה תלוי בקייטנה וכמה תקציב יש לה.. הכי טוב זה לעבוד בקייטנות עשירות כאלה נגיד של אגד או של.. הקאנטרי או משו.. כי ככל זה יותר עשיר משלמים יותר כסף.. בכל מקרה דברו איתם וזה... מקסימום תמצאי עבודה אחרת =)

niro levi

New member
נכון..

היום יש שיחה ונראה מה יגידו הדפסתי את השכר מינימום ועוד משהו שמראה שהם צריכים לשלם לנו גם על הימי הכנה והשתלמות וכל הדברים האלה שיש לי שבוע הבא.. כל השבוע עבודה אחרת זה לא כזאת בעיה אבל הקטע הוא שאני לא חושבת רק על עצמי אני חושבת גם על אחרים שמנצלים אותם ואני עושה את הכל כדי שלא ינצלו אותם או ילדים אחרים שיבואו לעבוד בקייטנה הזאת.. יש תקציב פשוט בגלל שאנחנו גרים במושבים אז יש אפליה.. המועצה שלנו אוהבת רק את הקיבוצניקים שגרים פה חבל שזה ככה אבל אין מה לעשות הלשמנו עם זה.. ברורר שהכי טוב לעבוד בקייטנה כזאת של אגד והדברים האלה.. כמה משלמים לך? וכמה ימים תעבדי?

דורה17

New member
../images/Emo45.gif

אמ.. נראה לי שישלמו לי 2800 וזה בערך 4 שבועות.. גם לנו לא משלמים על ההשתלמויות וזה.. אבל דיברנו איתם שאם כבר לא משלמים לנו על זה לפחות שלא נצטרך להוציא על זה כסף חח תכלס מה, קייטנה של אחת משתי חברות האוטובוסים הכי גדולות בארץ, קשה להם לסדר הסעה להשתלמות? (זה כל פעם נסיעה של שעה, חצי שעה כל צד כי זה אוטובוס שעוצר כל מטר וחצי וזה מבאס..) חחח שנה שעברה שעוד לא היה לי 17 יצא לי 2500 שזה גם אחלה.. אבל שוב.. זאת קייטנה ממש ממש עשירה ובאים מלא חניכים לשם אז יש להם תקציב לזה... בקייטנות סתם בעיר וזה של בתי ספר משלמים איזה 1000 שקל.. משו כזה.. זה אמנם יותר קצר אבל זה יותר עבודה כי צריך להעסיק את החניכים כל היום וזה.. בקיצור.. זה תלוי איזה קייטנה...

niro levi

New member
אהה יפה יפה

חחח זה הכי מצחיק שחברת אוטובוסים כזאת גדולה לא מארגנת אוטובוס למדריכים על השתלמויות וכאלה דברים.. אצלנו זאת קייטנה שצריך להעסיק את הילדים כל היום.. כאילו זה ימים כאלה מאורגנים של נגיד יום בוץ.. אבל עד סביבות 10 אנחנו צריכים להעסיק אותם ורק אחרי כל הבוץ והסירחון הולכים לשחות שגם שם צריך לדאוג שילדים יוצאים כל חצי שעה לשתות בקיצור עבודה קשה חח הלוואי ויתנו לנו 2800 זה יסדר אותי לשנה שלמה חחח

niro levi

New member
../images/Emo45.gif משהו ששכחתי

עוד 10 ימים מגיע לי החדר החדשששש

EliranMaor

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo31.gif

אין יותר ביוטופ^^ ערב הקרנה של תקשורת התקבלתי לקורס מדריכים!!!!!! הפוטושופ שעשיתי לגפן
הבחינת ביוטופ];

דורה17

New member
יההה מזל טוב!!

נכון שאתה מרגיש כל כך הקלה עכשיו בלי העבודה המעיקה הזאת? וואו זה כל כך כיף לסיים עם זה! חחחחח ומזל טוב על הקורס מדריכים!

EliranMaor

New member
תודה../images/Emo9.gif

אני אדריך קורס 60 במד"א הקורס כניסה למתנדבים

למעלה