../images/Emo122.gif שכחתי לינק ואני מתחילה

לינק: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1327&msgid=100650509
: אממ אני בחופש היום
כיףכיף. והייתי בשיחה אישית עם המחנך שלי והיא עברה בשלום! עוד 8 ימים אוונסנס... הסטוקר שלי מפסיק בהדרגתיות להציק לי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!111 אני יכולה לנשום לפתע
: אני מרוששת. נקרע לי צמיד יפה נורא
ואין לי זמן ללכת להחליף אותו :X אין לי מוזה

זוהרוש15

New member
עונה....

סיימתי היום מוקדם (ב-12), בקושי למדנו היום...אמממ...מה עוד?!
ראיתי היום מישהו שממש לא רציתי לראות ועוד פעמיים וזה דיכא אותי כל היום! גם עכשיו:( זהוו...נראה לי... זה תחילת היום יחסית אז אני יוסיף אם יהיה משוו...

זוהרוש15

New member
אהה יש עוד..

יש לי בייביסיטר אולי...וזה מצויין! חופש עוד מעט..
קמתי היום סתם מוקדם והייתי בלחץ שאני מאחרת ובסוף התחלנו מאוחר אז נשארתי לבד בבית ספר לחכות לשיעור..

shilgiah

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo210.gifנחמד לך! באיזו כיתה את?../images/Emo9.gif

ואל תיכנסי לדיכאון כי ראית מישו שלא רצית לראות.. שהוא יכנס לדיכאון!!

shilgiah

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo210.gifאהה הכיתה הכי כיפית..חח

אם זה לא מזיז ולו אז למה שזה יזיז לך?? תתעלמי!!

זוהרוש15

New member
חחח כהה...חבל שזה עבר מהרר...

זה מזיז לי כי אהבתי אותו מאוד אבל התגברתי על זה.. אבל בכל זאת זה לא משוו ששוכחים ונמאס לי לראות אותו כל הזמןןן.....אבל אני בטוח לא יכולה להתעלם...

shilgiah

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo210.gifכן.. דברים טובים נגמרים מהר.../images/Emo4.gif

זה טוב שאמרת שאהבת אותו.. בערב..
כבר התקדמות!!
גם לי היה קשה לראות את האקס שלי אבל זה עובר..

דורה17

New member
יאיי אני אוהבת להתלונן! חחחחח

אמ... טוב אני לא אפרט יותר מידי אני רק אגיד שההורים שלי מעצבנים ומי שיבין יבין.. יש לי שיעור נהיגה עכשיו ואין לי כוח חחח לא היה לי כבר שיעור שלושה שבועות כי לא היה לי ממש זמן.. מגרד לי הראש כי אני צריכה לחפוף אבל אין לי זמן חחח אולי היום זה יצא
אמ.. עוד מעט נגמרים הלימודים סופית! הציונים שלי לאחרונה ממש יפים חחח קיבלתי כסף על הפלאיירים אני הולכת להיות דודה! חיחי קיבלתי משו מגניב מהאגודה למען החייל [בטח עוד כמה פה קיבלו חח זה מגנוב] אממ... והכרתי כמה אנשים מדהימים בפורום הזה ואני כלכךכלכך אוהבת את כולכם! וזהו נראה לי =) יום נפלא לכולם!

shilgiah

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo210.gifמזל"ט!!../images/Emo65.gif

יש לך יותר דברים טובים מאשר רעים!!
יומטוב!!

למעלה