-Shabat

Itay Simons

New member
אהה הנה הסתדר העברית ../images/Emo3.gif

שבת
ודי סיימנו עם הפרוג'קט סוף סוף, ומסתבר שביום חמישי לא היה מתמטיקה אז אין מה להשלים (הברזתי), איזה סופ"ש נחמד ^^
מבחן בספרות...יותר מדי חומר :|

דללה

New member
נמ..

- דודים שלי
ויוצאים היום בערב...
- אני שונאת שמשאירים את הדברים לרגע האחרון! היה לנו כל כך הרבה זמן לסיים עם הפרוייקט הזה ואף אחד מאיתנו לא חשב על זה בכלל!

NaaMuna

New member
שבוע טוב ומבורך../images/Emo70.gif

SMSים חינםם
וגם-עוד חמישה ימים ה-הכתרה
אני חולה..בעע...

Street Spirit 0

New member
../images/Emo153.gif|חמוס| נמממממ...

- חברה שלי הייתה אצלי היום 4 שעות והיה כייף :) במשך שעתיים ניסיתי ללמד אותה לנגן את ההתחלה של "one" של מטאליקה XD עוד שעה העברנו בזה שסתם ניגנתי והיא נהנתה ועוד שעה ראינו תמונות מהמסע שלנו לפולין [מרגש כל פעם מחדש] וצפינו בכל מיני הופעות וצחקנו המון :]
- עפתי ללמוד לפסיכומטרי :(

n0 id3a

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo31.gif

לא עשיתי כלום.
לא עשיתי כלום.

elivnat

New member
שבוע טוב../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

טוב: הצלחתי ללמוד יותר מחצי מהתפקיד שלי בעל פה!!!
רע: מחר תמונות מחזור ודווקא בימים האחרונים נזכרו לצאת לי כמה חצ'קונים על האף... אררררר

../images/Emo31.gif../images/Emo45.gif

ישנתי הרבה
אני הולכת להסריח עוד מעט מעשן (ביליארד) אני לא אוהבת להתחיל שבוע, לכן מוצ"ש זה הזמן השנוא עליי.

R e A

New member

אמא החליטה לאחר שכנועים רבים שהיום זה לא יום האם, אלא יום המשפחה. אז נסענו לבאולינג אני, 2 האחים הגדולים והאחות הקטנה. כל זה אחרי שעשינו נקיון בממ"ד שכלל את כל הציוד של הבתים שלהם שהם שמרו אצלנו לפני הטיסה. כמה כוסות בירה יפות יש להם
אז זהו היה יום נחמד
אני לא מפסיק לישון!

Karin917

New member

טוב-מחר לא לומדים
רע-מחר מבחן בערבית ואני לא יודעת עדיין כלום אז זה אומר שאני לא אישן היום בלילה, סבא בבית חולים,אני מיואשת לגמרי מהלימודים,אני לא מפסיקה לאכול, אני מרגישה שכולם מתרחקים ממני

קובי221

New member
חיבור זה קיכסה.

החיבור שכעת סיימתי. איכסססססססססססססססססססססס. שונא חיבור. לא ישנתי טוב השבת. באחרונה כואב לי הגב.
עוד לא ראיתיורוניקה מארס-הפרק אצלי כבר מיום חמישי...
אין כלום!
או שאולי בעצם היו היום דודים והיה נחמד
.

devilz

New member
../images/Emo45.gif ../images/Emo31.gif

סופש עם סוויטי שלי זה תמיד טוב
ובערך אפשר לומר שסיימנו תביטופ..
גררגגגג אני תשושה... יש לי כמות מטורפת של חומר במחשבים להשלים... איך שחזרתי הביתה נאלצתי לעוף לעבוד על הביוטופ... הפריעו לי כל היום בגלל הביוטופ... גגגגרררררר ולא בהכרח הביוטופ שלי :-\ אני מיואשת... מחר מתערפדים עלי
בדיקות דם :-'(

למעלה