+
21.9

../images/Emo191.gif ואי אני נקרעת מצחוק XDD

ראיתי איש משפחה והיה פרק מצחיק בטירוף XDD "לואיס: את לא אוהב את אמא? אבא של לואיס: בטח שלא! תסתכלי עליה" XDDDDDD וגם השלמתי שעות שינה בגלל שהטיסה מטורקיה הייתה ב2 וחזרתי הביתה בשש וכבר בשעה שבע ידיד שלי עלה לתורה וגם לא ישנתי אחרי זה.
יום כיפור... לא אוהבת. יש לי מלא שיעורים להשלים :[

HilaZ1

New member
מתי הספקת להיות בטורקיה ולחזור?../images/Emo6.gif

היה כיף?
אוף יום כיפור...אני רואה שאפחד לא אוהב אותו במיוחד

adii1201

New member
אני../images/Emo4.gif

-עכשיו קמתי בינתיים אין לי ואני לא מאמינה שיהיה...
- לא ישנתי טוב בכלל, קמתי עכשיו כדי לנקות את הבית ויש היום יום כיפור וממש אבל ממש לא בא לי

adii1201

New member
זה נכון בדר"כ

אבל משום מה אני לא ישנה יותר מדיי בכיפור

Musedol

New member
מממ

ישנתי כמעט 14 שעות, משמע, השלמתי שעות שינה החל מה2.9
לא דיברתי עם הבייב כשהוא חזר מהבסיס כי נרדמתי
צום קל וכאלה

vikush666

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo31.gif

- לפני יומיים לחברה טובה שלי היה יום הולדת, אז אתמול אני וכל החבר'ה שלנו נפגשנו והיה נורא כיף!!!! את רובם לא ראיתי כבר כמעט חודש...
- יום כיפור. אני לא צמה, אבל זה מעיק שאחותי ואמא שלי צמות. אני נורא נחמדה, אז מתוך כבוד אליהן אני לא מדליקה טלויזיה ולא שומעת מוזיקה (כי זה יפריע להן). אבל לא נורא, בתוך כל
יש גם
- יש לי יום שלם שאני יכולה להקדיש אך ורק לספרים. אני מתכננת לסיים לקרוא את הספר "משוואה עם נעלם" של אורי אדלמן.

vikush666

New member
בינתיים זה מעניין

כשאסיים לקרוא אותו אני אגיד לך אם זה שווה או לא

HilaZ1

New member
נמ...במקרה חגגתם בדבלין בירושלים?../images/Emo12.gif

כי בפורום אחר מישהי כתבה שהיא חגגה לחברה יומולדת אתמול,והיו שם אנשים שהיא לא ראתה הרבה זמן
אבל אולי זה סתם צירוף מקרים

mordillogirl

New member
../images/Emo71.gifזה עדיין לא כיפור נכון?

אני עושה פאזל לראשונה מזה שנתיים.
בכל זאת, יום כיפור.. ויש לי על מה לבקש סליחה..

NamelessGirl

New member
מי מי מי!!

היום בצהריים אבא העיר אותי ואמר לי שאחותי קונה ממני את האייפוד הקודם שלי אז זה אומר שבסופו של דבר יחד עם הכסף שהם מביאים לי אני משלמת רק 850 שקל על הנגן החדש למרות שהוא שווה כפול מזה!!! יאיי!
התחילה אתמול העונה החדשה של הישרדות שזה משהו מצויין אבל הפרק זוחלללל ביוטורנט! התחלתי את זה כבר לפני שעתיים וחצי והוא רק ב70%!! אני לא יכולה לחכות כבר!

למעלה