/
17.09

HilaZ1

New member
../images/Emo45.gif/../images/Emo31.gif17.09

אמ...אין
חברה טובה התגייסה,אני נרשמת לפסיכומטי היום,כיפור מתקרב,מחשיך מוקדם,כולם מעצבנים אותי,ואין מה לראות בטלווזיה.גאד איזה יום נאחס והוא עוד לא התחיל אפילו
אני לא באמת תמיד כזאתי פאסימית...רק יום כזה
צריכה עידוד

NamelessGirl

New member
אממ...

אני לא עובדת היום
גיליתי היום שדוד שלי לא יהיה בחודש הקרוב בניו יורק אלא רק במיאמי אז הוא לא יכול לקנות לי את הMP3 שרציתי:(

LeAnnDylan

Well-known member
../images/Emo201.gif

לא נורא תגידי לו שעם האיחור מגיעה הריבית, שיקנה אייפוד

NamelessGirl

New member
אייפוד זה חרא

כאילו...זה לא חרא חח אבל יש מכשירים שחינם את מקבלת איתם כל מיני דברים שבאייפוד את צריכה לשלם עליהם לאייפוד יש גרפיקה מאוד יפה וממשק שמאוד נוח לעבוד איתו (אולי בגלל שאני רגילה בעצם..), אבל לא הרבה מעבר לזה.

LeAnnDylan

Well-known member
הדבר היחיד שאני יודעת זה

שרק באייפוד נכנסים לי כל האלבומים של ליאן ^^ יש לי MP3 וMP4 שניהם עם 2 ג'יגה וזה פשוט לא מספיק

NamelessGirl

New member
חחח זה בגלל שאת קונה מכשירים קטנים מדי

אני הולכת לקנות נגן של 30 ג'יגה. גם אם אני מאוד ארצה אני לא אצליח למלא אותו. יש כמובן נגנים גם של 60 ו80 אבל לא צריך להגזים...

LeAnnDylan

Well-known member
אף פעם לא נתקלתי בכאלה ../images/Emo12.gif

אני באמת צריכה להשיג לי אחד כזה
אני יכולה למלא 30 ג'יגה בכיף בלי להתאמץ בכלל.

LeAnnDylan

Well-known member
זה יקר לי מידי, עדיף לקנות אייפוד בחצי מחיר

עם יותר מקום.

NamelessGirl

New member
אייפוד לא יותר זול...

30 ג'יגה כבר לא מוכרים באייפוד, יש קפיצה מ16 ל80. ה16 אפילו לא נמכר בארץ עדיין אבל בחו"ל הוא עולה 400 דולר (משהו כמו 1700 שקל) ובארץ זה תמיד יותר יקר, וה80 ג'יגה עולה בין 1589 ל1748. אבל באייפודים בכל אופן חסרים מלא פיצ'רים שבשביל לקבל אותם את צריכה לשלם עוד כסף (דוגמה- כבל הטענה לחשמל, רדיו, חיבור לטלוויזיה, יכולת הקלטה, כיסוי למכשיר, עברית), ובמכשיר שאני הולכת לקנות כל הדברים האלה מגיעים חינם אוטומטית עם המכשיר הבסיסי.

NamelessGirl

New member
אה אממ מצאתי כמה ה16 עולה בארץ

2800. כן כן. אבל זה בגלל שהוא טאץ'. ואין 16 אחר.

LeAnnDylan

Well-known member
לא אמרתי שאני הולכת לקנות אייפוד.

יש לי כרגע אייפוד, יש לי מלא מקום והוא עלה לי פחות מכל המחירים שדפקו בקישור שהבאת. אז נכון קצת פרוטקציות וקצת דברים אחרים, אבל בסופו של יום שילמתי 200$ וזה היה ביומיים שהדולר החליט לצנוח לו למתחת לארבעה שקלים. מי אמר שאני לא יודעת לעשות עסקים ^^

NamelessGirl

New member
אני לא הבאתי את הקישור

אבל בכל אופן זה ידוע שבחו"ל הוא הרבה יותר זול. גם אני את האייפוד שלי קניתי בחו"ל. כמה גי'גה הוא?

LeAnnDylan

Well-known member
אוי אל תתייחסי ../images/Emo122.gif

הסתכלתי בכלל על של אחי וליד ה-40 יש מדבקה של 5
שלי זה 60
זה רק מראה כמה אני מבינה במחשבים\אלקטרוניקה וכיו"ב.

למעלה