שני

larisa125

New member
../images/Emo3.gif

סוף שנה שעברה אמרו שיקטינו את הכיתה שלנו. שנה שעברה היו בה 32 תלמידים ועכשיו יש 36. ויש המון פקצות מעצבנות מהשכבה
אני כללללל כךךךךךךךךךךך עייפהההההההה אחרי העבודה היום...בגלל כל האנשים שהשאירו את הקניות של הבצפר לרגע האחרון....
יש לי מערכת זוועתית. יש לי 4 שעות אפס. ארבע!!!!
פעמיים אני מסיימת בארבע.
ואין כל יתרון בזה שסיימתי מתמטיקה שנה שעברה. כי זה רק נותן לי מלא שעות חלון שלא יהיה לי מה לעשות בהן.
בפרץ של ספונטניות הלכתי להסתפר.
אבל כרגיל אני מתחרטת על זה
אבל יצא נחמד

Edge of Thorns

New member
פליץפלוץ.

להתחיל את השנה האחרונה.
מערכת שעות מזניבה, כולה 35 שעות. לא הייתה לי מערכת כזו נראה לי מכיתה ו'...
החבר במסע לפולין.
לסיים עבודה בביולוגיה כמה ימים לפני ההגשה גורם לחיים להיות פחות מפחידים!
בא לי שווארמה
אין לי שווארמה. איה את שירה בר?

קצת שישי אבל נוטוב.

מפגשמשלחת יום שני, מקבלים כרטיסי טיסה ווהו!!11
צריכה לזכור לבטל את ההזמנות מצליל. [כאילו, 2 מתוך 3. אני חייבת אחת מהן >: ה2 האחרות פשוט יקרות מידי] צריכה את הכסף לבזבוזים בגרמניה! אחרי ששמעתי שיהיה לנו המווון זמן חופשי, אני צריכה המוווון כסף. המון. מקווה להגיע שוב ל400 יורו עד ה16.
מחר פעם ראשונה מתמט לשנה זו. אבל כאילו, זרקתי לזבל את העבודה ויירו לי בראש כי מסתבר שהם -כן- רוצים את זה השנה, להבדיל מכל השנים האחרות שפשוט זרקתי את זה לזבל והם התעלמו. נו יופי זו דרך להתחיל תיכון.
שינו תמערכת שעות לגמרי. 29 שעות במקום 28. ואני מבואסת מזה.
ובמקום יום שישי לסיים ב11:00, יש 3 ימים שמסיימת ב12:00.
למה יש לי כ"כ הרבה אומנות במערכת אני שונאת תשטות הזאת. אם הציפורניים שלי יהרסו חבל על פרצופה הכעור במילא של המורה.

כשאתה בוחר את זה כמגמה? כן ../images/Emo3.gif

לא בחרתי את זה מתוך חיבה/התעניינות בנושא. זה מעניין לי תתחת. פשוט לא יכולתי לבחור כימיה/פיזיקה/משהו שאני בטוח אכשל בו.

אה נו ../images/Emo3.gif

לדעתי אמנות היא לא המגמה לבחור כי "אין ברירה אחרת", חבל שתסבלי מזה וכאלה. יש לכם כ"כ מעט אופציות להרחבה בתיכון? :S

../images/Emo45.gifאני בביתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת

וזהו. (כבר בירברתי קצת בשרשור הכתום, ואני בטח אברבר עוד כשיהיה לי כוח
)

למעלה