- סומק?

• פותח הנושא st1
  • פורסם בתאריך

st1

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo31.gif- סומק?

יש לציין שהפנים שלי ארוכות ולמטה צרות,(מאוד יפות- ככה אומרים )אז רציתי לדעת איך שמים שיצא יפה? מישהיא אמרה לי לשים מלמעלה למטה- נכון/ לא נכון?

אמממ כן זה נכון אבל לא חייב...

סומק בדרך כלל עדיף לשים מלמעלה למטה... ככה אני חושבת. זה יוצא יותר יפה... רעות

מה זה

מלמעלה למטה? אפשר לקבל הסבר? סומק מורחים מאמצע האוזן , תחת קו עצם הלחי כלפי פנים ומסיימים בקו דמיוני מאונך לקצה העין החיצוני. אז מה זה מלמעלה למטה? או מלמטה למעלה?

לפי מה שאני יודעת

שמים סומק מלמטה למעלה אבל זה מה שאני יודעת, אני לא שמה סומק

pap:-)

New member
אז ככה ....ממממממ בואו ניראה ...

סומק מוסיפים לפי מבנה הפנים או לחילופין מה רוצים להשיג באשליה , למשל עצם לחי גבוה במיוחד או ליצור אשליה של פנים רזות יותר למי שיש לה פנים שמנמנות או עגלגלות (יצור שקע שיטשטש את העגלגלות של הפנים) . איך שמים
לפנים עגלגלות מחפשים את השקע מתחת לעצם הלחי (כפי שנאמר כאן ) ובתוכו מברישים את אבקת הסומק (כיוונים בהמשך ) . לפנים רזות מידי בעלות עצם לחי בולטת / גבוה , שוב לחפש את העצם והשקע אך הפעם בפרישים את האבקה לא בידיוק בשקע אלא יותר לכיוון העצם כך ניצור אשליה של עצם פחות גבוהה . ד"א אפשר ליצור אשליה של אחלה הרזיה בפנים . כיוון ההברשה
אז ככה נשים נוהגות לשים סומק מכיוון האף לאוזן , למה ? כי זה יותר נוח להם ומהיר יותר בבוקר מול המראה . אבל ......... זה לא בידיוק הכיוון הנכון . להזכיר רוצים ליצור אשליה אבל שציראה כמה שיותר טיבעית ולכן בדרך כלל כמות האבקה הגדולה ביותר של הסומק תיהיה בנגיעה הראשונה של המברשת בפנים דבר שיצור כתם צבע במרכז הפנים ההולך ונעלם לכיוון האוזן . עם ננסה הפוך הכתם הנ"ל יהיה קרוב יותר לאוזן (מקום שיותר קל לטשטשו אחר כך מעלה ומטה ) והולך ונעלם בטיבעיות לכיוון האף וכמובן בתוך או מיחוץ לשקע עצם הלחי . זה ההסבר הקל יחסית לא נלאה אתכם בכיוונין מדוייקים של יצירת הזוית העזרת ידית המברשת
זה כבר לשיעורי טריגונומטריה וכו´. סליחה על האורך
Pap

למעלה