יום שני 16/7 מה זו האי פתיחת שרשורים יומים?! לא בסדר!!
מ מ י ת מ י New member 17/7/07 #1 ../images/Emo45.gif../images/Emo31.gif יום שני 16/7 מה זו האי פתיחת שרשורים יומים?! לא בסדר!!
מ מ י ת מ י New member 17/7/07 #2 אני אתחיל, הייתי בבריכה! רחצה לילית! היה אחד הטובים אני שונאת ימים כאלה שאני מרגישה שאני לא לגמרי ממצה אותם, היום היה אחד כזה, אולי כי לא יצאתי הערב=/
אני אתחיל, הייתי בבריכה! רחצה לילית! היה אחד הטובים אני שונאת ימים כאלה שאני מרגישה שאני לא לגמרי ממצה אותם, היום היה אחד כזה, אולי כי לא יצאתי הערב=/
« «°מיכלולה מסטולה°» New member 17/7/07 #3 נמממ..../images/Emo110.gif נראלי כל היום זה .. חח לא יודעת מה קרה היום.. או לי או לאחרים או לכולם.. לא ברור.. כולם נהיו מוזרים ביותרP: וגם אני חולהP: אבל יהיה טוב לא מתלוננת יותר מדייP:
נמממ..../images/Emo110.gif נראלי כל היום זה .. חח לא יודעת מה קרה היום.. או לי או לאחרים או לכולם.. לא ברור.. כולם נהיו מוזרים ביותרP: וגם אני חולהP: אבל יהיה טוב לא מתלוננת יותר מדייP:
O Ogakor New member 17/7/07 #5 אממ חצי מהיום ביליתי בשינה החצי השני ביליתי בטלפונים רבים, צפיה בטלוויזיה ומחשב.. בקיצור משעמם. מחר יהיה כיף באמת.
אממ חצי מהיום ביליתי בשינה החצי השני ביליתי בטלפונים רבים, צפיה בטלוויזיה ומחשב.. בקיצור משעמם. מחר יהיה כיף באמת.
נ נ ו נ י י י י New member 17/7/07 #6 המממ הייתי ביתוש בראש בקמארי... איתי טיראן חוץ מזה^, זה היה עוד יום חופש מבוזבז...
D DEANC New member 17/7/07 #8 ננסה ישנתי הרבה וראיתי עכשיו את בתול בן 40, נחשב? הלכתי עם חברים להיפגש עם עוד חברים וקיבלנו ברז אדיר.
ננסה ישנתי הרבה וראיתי עכשיו את בתול בן 40, נחשב? הלכתי עם חברים להיפגש עם עוד חברים וקיבלנו ברז אדיר.
« «°מיכלולה מסטולה°» New member 17/7/07 #9 איך הסרט?../images/Emo110.gif אני וחברה שלי נכנסנו אליו ואחכ יצאנו באמצע מהפאדיחות.. כולם היו זקנים באולםXD
איך הסרט?../images/Emo110.gif אני וחברה שלי נכנסנו אליו ואחכ יצאנו באמצע מהפאדיחות.. כולם היו זקנים באולםXD