/ חמישי!! המתכונות באנגלית היו קלות נכשו מי צריך לגשת לטסט חמישי?|חבו| פרשתי לריקשה....
נ ניו יורק רפיח New member 26/4/07 #1 ../images/Emo45.gif/../images/Emo31.gif חמישי!! המתכונות באנגלית היו קלות נכשו מי צריך לגשת לטסט חמישי?|חבו| פרשתי לריקשה....
../images/Emo45.gif/../images/Emo31.gif חמישי!! המתכונות באנגלית היו קלות נכשו מי צריך לגשת לטסט חמישי?|חבו| פרשתי לריקשה....
ק קובי221 New member 27/4/07 #2 לא נחמד. נפתרנו מהמתכונת ראשונה בספרות, היה נחמד. בטוח מתחת ל- 90. היא תמיד מוצאת על מה להוריד לי במתכונות. אממממ... הדואר מתעכב נראה לי, או שיש בלאגן. קיבלתי את הזימון לקצין מיון ששלחו אחרי התאריך גיוס החדש. הת. גיוס החדש מתעכב בדואר! ועכשיו מחכים למנילה...
לא נחמד. נפתרנו מהמתכונת ראשונה בספרות, היה נחמד. בטוח מתחת ל- 90. היא תמיד מוצאת על מה להוריד לי במתכונות. אממממ... הדואר מתעכב נראה לי, או שיש בלאגן. קיבלתי את הזימון לקצין מיון ששלחו אחרי התאריך גיוס החדש. הת. גיוס החדש מתעכב בדואר! ועכשיו מחכים למנילה...
K Karin917 New member 27/4/07 #3 ../images/Emo45.gif../images/Emo31.gif סיימנו ללמוד [רשמית], אני אחראית על התלבושות של ההצגה בסוף שנה נהרסה לי העוגה שעבדתי עליה כל הלילה, עצוב מדי שהכל נגמר..
../images/Emo45.gif../images/Emo31.gif סיימנו ללמוד [רשמית], אני אחראית על התלבושות של ההצגה בסוף שנה נהרסה לי העוגה שעבדתי עליה כל הלילה, עצוב מדי שהכל נגמר..
פ פנינה 21 New member 27/4/07 #4 ../images/Emo3.gif מי ראה עכשיו את הסרט בערוץ 22? מי שראה מבין .. אין לי שום מושג...התחלתי תוכנית אימונים חדשה אחרי חודש הפסקה-מתחילה להתאמן כדי לא להגיע בכושר זוועה לגיוס-נו כן אני דואגת אחרי שעברתי את הגיבוש.
../images/Emo3.gif מי ראה עכשיו את הסרט בערוץ 22? מי שראה מבין .. אין לי שום מושג...התחלתי תוכנית אימונים חדשה אחרי חודש הפסקה-מתחילה להתאמן כדי לא להגיע בכושר זוועה לגיוס-נו כן אני דואגת אחרי שעברתי את הגיבוש.