הייתי שואב מחיי את שואב האבק הישן שלי ...
אחרי 10 שנים של של שירות נאמן, השואב הישן "עשה את שלו". כבר אי אפשר להשיג פילטרים חדשים לשואב, השקיות זה עסק יקר ואם לומר את האמת, הריח באויר לאחר השאיבה מעיד על כך שלא כל האבק נשאר בשואב. לאחרונה נוספה למשפחתנו תינוקת מתוקה ולכן עוד יותר חשובה לי רמת הסינון ושלא יתעופפו באוויר חלקיקי אבק לאחר השאיבה. אצלי שואב האבק עובד שעות נוספות. לא רק שאני שואב בעזרתו את השטיחים, הרצפה לפני השטיפה והריפודים אלא מצאתי לו המון שימושים נוספים: - פעם בשבועיים-שלושה אני מספר את עצמי מול המראה באמבטיה. לאחר מכן אני שולף את שואב האבק ושואב את אזור הכיור ורצפת האמבטיה מכל השערות. - כאשר אני שומע את אישתי צורחת "אימא'לה ג'וק!!!!" אני מיד ניגש לשואב האבק ומראה לג'וק את השואב מבפנים, באלגנטיות ללא מרדפים וכפכפים מעופפים. - את המסילות של החלונות ואפילו את התריסים עצמם אני שואב כדי להוריד לכלוך ראשוני ולהקל על שטיפת התריסים. - כאשר אני קודח בקירות אני מעמיד את אישתי עם צינור השואב ליד החור כדי לתפוס את כל האבק. - אחרי שטיפת הרכב אני מוריד את השואב עם כבל מאריך מהדירה ומנקה את פנים הרכב. - את כל הפירורים והסומסומים המעצבנים שנאספים בתחתית ובתעלות של הפריזר אני מנקה בקלות עם השואב. יש לשואב אצלי עוד המון שימושים, אבל הבנתם את הרעיון. אהבתי את העובדה שמיכל השואב של בוש שקוף, כך שאם אני מרגיש ששאבתי משהו "גדול" אוכל לוודא שזה לא מטבע או טבעת הנישואין של אישתי מבלי צורך לפתוח את השואב ולהציץ עם פנס לתוך השקית. לצערי (או לשמחתי) לא היו לי סיפורים עצובים, שערות של חתול פרסי משושלת מלוכה או חמות שהייתי רוצה לשאוב מחיי ... מקווה שהסיפור שלי יספיק כדי לזכות אותי בפרס הראשון.