שירי השולטת

ella2222

New member
../images/Emo45.gifשירי השולטת../images/Emo34.gif

שירי הפצצה.... כל מי שאוהב אותה שיכנס לסקר כוכב נולד ויצביע
וכל החראים שאוהבים את נינט או גבסו שימותו
כי שירי שולטת ואתם סתם קנאים... אבל בכל זאת הינה תמונה של נינט (זותי שצורחת, ומזייפת) ושירי ביחד
אתם יודעים שנינט ניצחה בגלל שהיא פ-ר-ו-ט-ק-צ-י-ה!! אחת גדולה

CHOLITOboy

New member
../images/Emo42.gifאוי תיסתמי תפה.......

תעשי טובה תתבגרי ותמצאי חיים....

«AdiDuShA»

New member
תראו מי שמדבר....גם כשאומרים

דברים רעים על נינט אתה מתחיל לקלל כמו משוגע אז קודם תסתכל על מה שאתה עושה ואחר כך תגיד לאחרים

perrinat

New member
אולי די עם זה../images/Emo35.gif../images/Emo103.gif

אני לא מבינה אנשים שמקללים את מי שהם לא אוהבים, ומאחלים למותם.... יש לכם פייבוריט
תעריצו אותו וזהו, אל תתעסקו בשנאה של מי שאתם לא אוהבים. זה מעצבן

xander55

New member
שירי זונה גבסו מסכן מתיימר../images/Emo129.gif

ככה חשבתי בהתחלה, אתמול הורדתי קליפים של גבסו, נינט ושירי, כי לא ראיתי את העונה של כוכב נולד, פשוט ראיתי רק את הפרק האחרון וממש התלהבתי מנינט, בהתחלה לא הבנתי למה בחרו בגבסו ובשירי, אבל אין ספק ששלושתם פשוט מוכשרים בצורה מדהימה, שירי מדהימה, רוקדת מדהים, שרה מדהים, אבל בעיה אחת, היא לא לקחה שירים טובים, נינט הפציצה בשירים מדהימים, נינט היא זונה מתוחכמת (במובן הטוב של המילה), היא פנתה לקהל המבוגר עם מקיץ אל החלום המצוין של גלי עטרי המוכשרת שכולם אוהבים, אח"כ היהודים, השיר הכי מדהים שלהם, היא פנתה לקהל הצעיר, וים של דמעות, אני לא אוהב את זוהר ארגוב, בכלל בכלל לא, השנאה הכי גדולה שלי היא מזרחית, אבל היא פנתה לקהל שמעריץ את זוהר ארגוב, שזה מלאאא, וככה היא ניצחה, היא גם לא עשתה הרבה פוזות כמו שירי וגבסו עם העיניים שלו, אבל אז גיליתי שלגבסו גם הגיע לעלות, בזכות פמלה ויש לך אותי, שני שירים מדהימים שלדעתי, ואתם לא חייבים להסכים, הוא בציע אותם מצוין, טוב, היה לו את שירי ברקע, אבל מה לעשות, שיר חרא בחר לו בסוף, ונינט, כמו שאמרתי, השתמשה במלא מניפולציות גאוניות וככה היא ניצחה, אין ספק שהיא הכי מוכשרת, למרות, שהתלהבתי גם מבוריס - ילדונת, זהו, כל שאר המתמודדים סתם, היה ברור שהם לא יזכו, מה מביאים לי אנשים בני 30 ו-30+, אין מה לעשות, זה ברור שלא יילך להם, וגיא שרפי, תסלחו לי, אבל רקד כמו איזה בחורה, ומה זה החולצה הזאת?? לפחות נינט הייתה ברקע, אז זהו, לדעתי, הבחירה של שי, שירי ונינט הייתה מוצדקת, ואין שם יותר מוכשרים מהם, לדעתי. ואני מבקש לא לקלל את נינט!!!!! היא מלכה, ואיזו פרוטקציה לכל הרוחות??

aYaLoLy

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo95.gif../images/Emo15.gif

חוץ מהקטע עם גבסו.....
ולמה לעזאזל המעריצים של שירי מקללים את נינט כל הזמן
מה לעזאזל היא עשתה להם

y a ® d e n a

New member
זה גם הפוך...../images/Emo4.gif אבל זה אידיוטי../images/Emo70.gif

יאללה שכל אחד יעריץ את מי שהוא מעריץ וזהו

xander55

New member
לא יודע למי דיברת../images/Emo129.gif

אבל סתם להשכלה כללית, אני בן וזאתי מעליי בת, אבל אני מניח שאת יודעת את זה ודיברת אליה, אין לי מושג למה אבל שיהיה.

ScorpiaV

New member
כשראיתי את הכותרת שלך../images/Emo46.gif

באתי להפציץ אותך בסיבות למה נינט ככה ושירי לא, אבל אז קראתי ואני מסכימה עם כל מילה (בערך...)
(פעם הבאה תנסי למצוא כותרות פחוחות מכעיסות
, טוב נשמה?) ויקי

LeAnNe

New member
*מתה*../images/Emo76.gif

מרוצה? אני אישית לא ממש אהבתי את שירי, אבל אני לא רוצה להרוג אנשים מסכנים שכל מה שהם עשו זה לא לאהוב אז נינט או שי..

m G m

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif הנה אדם נורמלי../images/Emo70.gif

למעלה