שירי זונה גבסו מסכן מתיימר../images/Emo129.gif
ככה חשבתי בהתחלה, אתמול הורדתי קליפים של גבסו, נינט ושירי, כי לא ראיתי את העונה של כוכב נולד, פשוט ראיתי רק את הפרק האחרון וממש התלהבתי מנינט, בהתחלה לא הבנתי למה בחרו בגבסו ובשירי, אבל אין ספק ששלושתם פשוט מוכשרים בצורה מדהימה, שירי מדהימה, רוקדת מדהים, שרה מדהים, אבל בעיה אחת, היא לא לקחה שירים טובים, נינט הפציצה בשירים מדהימים, נינט היא זונה מתוחכמת (במובן הטוב של המילה), היא פנתה לקהל המבוגר עם מקיץ אל החלום המצוין של גלי עטרי המוכשרת שכולם אוהבים, אח"כ היהודים, השיר הכי מדהים שלהם, היא פנתה לקהל הצעיר, וים של דמעות, אני לא אוהב את זוהר ארגוב, בכלל בכלל לא, השנאה הכי גדולה שלי היא מזרחית, אבל היא פנתה לקהל שמעריץ את זוהר ארגוב, שזה מלאאא, וככה היא ניצחה, היא גם לא עשתה הרבה פוזות כמו שירי וגבסו עם העיניים שלו, אבל אז גיליתי שלגבסו גם הגיע לעלות, בזכות פמלה ויש לך אותי, שני שירים מדהימים שלדעתי, ואתם לא חייבים להסכים, הוא בציע אותם מצוין, טוב, היה לו את שירי ברקע, אבל מה לעשות, שיר חרא בחר לו בסוף, ונינט, כמו שאמרתי, השתמשה במלא מניפולציות גאוניות וככה היא ניצחה, אין ספק שהיא הכי מוכשרת, למרות, שהתלהבתי גם מבוריס - ילדונת, זהו, כל שאר המתמודדים סתם, היה ברור שהם לא יזכו, מה מביאים לי אנשים בני 30 ו-30+, אין מה לעשות, זה ברור שלא יילך להם, וגיא שרפי, תסלחו לי, אבל רקד כמו איזה בחורה, ומה זה החולצה הזאת?? לפחות נינט הייתה ברקע, אז זהו, לדעתי, הבחירה של שי, שירי ונינט הייתה מוצדקת, ואין שם יותר מוכשרים מהם, לדעתי. ואני מבקש לא לקלל את נינט!!!!! היא מלכה, ואיזו פרוטקציה לכל הרוחות??