צומת

נדנדה

New member
../images/Emo45.gif צומת

שלום ! אני בת מזל מאזניים שנת 62, בעלי מזל דגים שנת 55, לפי מה שהבנתי, ואינני מקצוענית באסטרולוגיה, שתי מזלות אלה,לא נמנים עם הזווגים הקלאסיים. במציאות היומיומית, אני נתקלת שוב ושוב במצבים שבהם אני יכולה להבין כי שנינו באים משתי פלנטות שונות.... ובכל זאת יש איזשהו דבר שקשה לי להגדירו שמחבר בינינו. אני מאוד זקוקה להבנה, והעובדה שאיננו נמצאים באותה פלנטה מקשה עלי מאוד וגורמת לי הרבה פעמים לחוש בדידות, וגם מונעת ממני להגשים דברים מסויימים בשיתוף של הבנה מלאה, האם הבהרתי את עצמי בצורה ברורה? מעבר לזה, אני עומדת היום בצומת מבחינה מקצועית,ואינני יודעת כלל לאן לפנות, כל מה שעולה בדעתי, נפסל כמעט במקום, הפעם אני רוצה להגשים את עצמי- בלי פשרות, וצחוק הגורל הוא,שאינני יודעת מה אני רוצה, המאזניים שלי נוהגים כרגע כאילו היו נדנדה, ואני כמהה סוף סוף להגיע, לנחלה! בקיצור, אודה לך מאד אם תוכל לתת לי איזה שהם רעיונות איך לאזן את המאזניים! בתודה הנדנדה

נדנדה

New member
../images/Emo45.gif צומת

אני רוצה לתת לך את תאריכי הלידה שלנו שלי:12.10.62שלבעלי:25.2.55 ושוב תודה נדנדה

נדנדה בצומת

היי נדנדונת ובכן, נדנדה מאזנאית קשה להפסיק - מנסיון אישי.. - והיא תנוע לכל הצדדים בכל פעם שתנסי להגיע לתוצאה מעשית בחיפוש שלך, מהסיבה הפשוטה : סביר להניח שאת עדיין לא ממש רוצה להגיע לתוצאות האלה.. דבר אחד הוא לרצות, ודבר שני להבין מה הקוד שמפעיל את הרצון, ומונע ממנו לעשות צעדים מעשיים. לפעמים זה פשוט חוסר נסיון, לפעמים זה פחד נוראי לגשת ולממש כי אז אולי תראי שאין כסוי.. ולפעמים זה גם פינוק כשלעצמו, של אדם שלא קיבל כלים להתמודדות אמיתית והוא דוחה את הרגע בו יצטרך לפעול כי אינו יודע להשתמש בהם.. תחושת הבזבוז מוכרת, אבל תמיד יש תמרורים, אלטרנטיבות, כיוון כללי.. כשמחכים יותר מדי עם המימוש הזה, זה רק הופך להיות יותר קשה. גם עם הבעל מהפלנטה האחרת יש קשר שקשה להגדיר ומחזיק אתכם ביחד.. אי אפשר לצאת - ואי אפשר להכנס. אי אפשר להפרד - ואי אפשר להמשיך. מקום כזה של חוסר החלטה הוא בחירה אישית : הוא מונע מאיתנו לעשות פעולה, כי אולי אנחנו לא מוצלחים מספיק. מצד שני, אנחנו גם מצליחים לסרס כל אפשרות לפעולה בתירוצים שונים, כל דבר בעצם לא מתאים.. מה נשאר ? להרגיש את התסכול. במפת הלידה אפשר לראות את הקוד הפנימי הזה, שמונע ממך בכביכול לממש פוטנציאל, אבל בעצם הופך להיות המימוש של הפחד עצמו, ומשאיר אותך במקום. אולם לבחור לעשות את הצעד החשוב הזה, הצעד האחד, בין אם ימינה ובין אם שמאלה, אם ללכת מהבעל או להשאר איתו, עם לבחור לנסות או לבחור לקטר במקום - כל אחד מאלה יכול להיות צעד מהותי, אבל.. צריך לבחור ולעשות אותו, ואת זה - אף אחד לא יוכל לעשות בשבילך. הנדנדה המאזנאית תזוז ימינה ושמאלה בלי הפסקה כשלא תרצי להחליט, אבל כשתגיעי להחלטה - היא תעמוד איתנה כמו סלע, ותעזור לך לבצע את מה שהחלטת. הרעיון הטוב ביותר לאיזון המאזניים הוא.. עשייה. אפילו בקטן. גם מטר מתחיל מסנטימטר. יום אחד ללכת ללשכה ולבדוק מה יש שם. יום אחר לעבור על העיתונים, וכו וכו. כל יום - דבר אחד, אפילו טלפון. כי עשייה היא יותר מכל קביעת עמדה, וכשיש לך עמדה אקטיבית - הדברים מתחילים לקרות, והנדנדה מתחילה לעצור.. אשמח לשמוע איך זה ממשיך, בכל מקרה. יאיר

נדנדה

New member
../images/Emo28.gif ../images/Emo15.gif נדנדה ../images/Emo6.gif

ליאיר היקר מאד! אני צריכה לחגוג כי זאת הפעם הראשונה שהצלחתי לקיים דו-שיח באינטרנט ואתה הראשון שהחזרת לי תשובה, כל כך מהר, וכל כך מתייחס לדברים שכתבתי,זה כל כך מרגש ומשמח אותי, ואני רוצה בזאת להרים כוס לרגל הארוע, ולחייך-לחיים!!!! קראתי את תשובתך ולקחתי את זה היטב לתשומת ליבי, כי אני יודעת דבר אחד-והוא שאני רוצה לעצור את הנדנדה: כי זה כבר עושה לי סחרחורת! אז זהו שאני רוצה לעצור את הנדנדה ואני אעשה זאת! בקשר ללהבין את הקוד: אולי יש לי קצת חוסר ניסיון אבל לא ממש כי אני תמיד ניסיתי דברים, ויזמתי יוזמות. פחד לגשת ולראות שאין כיסוי-זה כן אבל מהמציאות למדתי שיש לי כיסוי , ואם לא במאה אחוז אני תמיד אשתדל ללמוד ולמלא את החסר- מה שכן אני מאד ביקורתית כלפי עצמי וזה בהחלט מביא אותי לכך שאני דוחה את הרגע לתחיל.....יש בי גם את הפינוק - כי אע"פ שקבלתי כלים בבית הם לא היו כלים להתמודדות אמיתית (אבא שלי נחשב לבן מזל אריה שנת 36 אבל איננו יודעים בודאות כי הוא ילד שנולד לתוך השואה והתאריכים אבדו, אמי היא ילידת 21.6.36 מדנמרק, הם היגרו בזמן לשבדיה שם היא גדלה ושם גם אני נולדתי.)וזה באמת דבר שאני מנסה עכשיו כמעט בגיל 40 להשלים-האם תוכל אולי להגיד לי איך אוכל לעזור לעצמי להגיע לכלים אלו! ללמוד אותם וליישם אותם ..... כן אני יותר מאשר מאוכזבת מההורים שלי ובו בזמן מנסה לסלוח להם ולי אבל תכלס באיזה חנות אפשר לקנות את הכלים האלו?????? כן אני מסכימה איתך לפעול באמת נראה לי יעצור את הנדנדה! בקשר לקשר שלי עם בעלי -אני די מבולבלת ומקווה שאיני חוזרת על עצמי. כיצד אוכל להתגבר על ההשפעות שכה מפריעות לי מבחינת למשל ההבדל בהבנת מה זה סדר הסדר שלו הוא התגשמות הבלגן שלי מצד שני אופטימיות ושמחת חיים כמו שיש לו זה בשבילי פשוט זכייה בלוטו!! מעבר לזה יש לנו ילדים ורגעים יפים - פרידה ממש לא נראית לי...... יאיר יקר אני תמיד מרגישה שאני מעמיסה או שאני עמוסה ביותר מידי שלילי. ואני מפחדת באמת מהרושם שזה יוצר. רציתי לשאול אותך מה עוד ראית במפה שלי שיוכל לעזור לי להתגבר איזה תכונות,כוונים -אולי שם אוכל למצוא את כלי העבודה שאבדו לי כי אני יודעת שכשיצאתי למסע החיים התרמיל היה מלא! בתודה ואיחולים ליום נהדר!!!! נדנדונת.

למעלה