פיצה מטר

daniela21

New member
../images/Emo45.gif פיצה מטר

אכלתי שם היום, פיצה ממש ממש טעימה נ"ג, הקפידו מאוד על הניקיון, חיממו לי אותה בתנור על נייר כסף לאחר שניקו ובודדו אותה מיתר הפיצות. הטעם הוא של פיצה רגילה ואף יותר (או שאולי שכחתי טעמה של פיצה מהו ולכן זה נראה לי מאוד טעים לעומת האחרות). החיסרון היחיד - מחיר גבוה ונגמר מהר. למישהו יש מתכון לפיצה?

פיצה נ"ג סתם ככה בפיצה מטר?

ככה באמצע השנה? איך? למה? איך לא ידעתי על זה? איפה זה קיים?

daniela21

New member
אני ידעתי שיש בכל הסניפים,

ופשוט היום הייתי ליד אחד הסניפים (בר"ג), אז נכנסתי וקניתי לי 1/4 מטר פיצה. אני הבנתי שהתחילו עם זה בפסח ובגלל שהלך לא רע המשיכו. אגב, גם בפיה 1+1 התחילו בפסח למכור פיצות נ"ג, אבל מניסיון, הפיצה בכלל לא משהו (קשה כמו אבן ולא שומרים על סטריליות בתנור). מומלץ בחום!

לא נככככככככככוווווווווווווווןןןןןן

אההההההההההההההההההההההההה הנה הלכה הדיאטה אני גרה על אבן גבירול, יש לי פיצה מטר גם מדרום לבית וגם מצפון - הכול עניין של החלטה אם לפנות ימינה או שמאלה בטיול עם הכלבה. את לא מבינה לאיזה אסון קלורי את מכניסה אותי עם הידע הזה

daniela21

New member
(-:

את מכירה גם מקומות בת"א שאפשר להזמין בהם אוכל ללא גלוטן? (מסעדות/בתי קפה). ו... שיהיה בתאבון, הפיצה במאמת מעולה ולעזאזל הדיאטה!

המקום הקבוע שלי

מסעדה-בית קפה MEZZE באחד העם (אני תמיד שוכחת את המספר... עולים מכיוון שנקין עד שמגיעים למסעדה והיא בצד ימין. הבעלים צליאקית או משהו כזה - בכל המנות אפשר לבקש במקום הלחם לחמניות נטולות גלוטן, וזה כל כך כיף לאכול מרק עם לחם, לחם עם חמאה, לנגב סלטים, כל הדברים האלה במסעדה... המנה ה-כי תותחית שלהם זה שקשוקה, והיא גם כמובן הכי כיפית לאכילה עם לחם. כל פעם שאני והחבר בסביבה אנחנו קופצים למקום הזה.

אבל אי אפשר להזמין שם...

צריך להגיע, לשבת, כל הסיפור. אגב גם בקינוחים יש להם מאפין שוקולד בננה ללא גלוטן.

ליאורט1

New member
אחחח פיצה פיצה...

כבר כמעט שנה, מאז התפרצות הסוכרת שלא נגעתי בפיצה..:( בכל מקרה נראה לי שהכי טוב זה להכין פיצה לבד בבית, ככה אפשר לשים רק דברים שאוהבים ובלי להסתכן בכל מיני דברים רעים, למשל גבינות עם אחוזי שומן גבוהים, סוכר ברסק עגבניות(יותר פרובלמטי בשביל הסוכרת ולא לצליאק) או כל מיני כימיקלים שאולי איכשהו מכילים משהו שאסור לנו. בצק נ"ג זה ממש פשוט להכין ומשם הדרך לפיצה קצרה ביותר. לאן נעלם האייקון של הפטריה?? נראה לי שהגיע הזמן שאני אנצל את העצות שלי ואכין לעצמי פיצה...

daniela21

New member
הסניף היה סניף ר"ג-בני ברק

מול קניון איילון, סניף נורא קטן. את המספר הספציפי אין לי, אבל הזמנות מתבצעות בטלפון 1700-505040, אתה יכול להתקשר ולשאול היכן יש סניף עם פיצות ללא גלוטן ליד הבית שלך :)

daniela21

New member
מצאתי לך את המספר

03-5786848 מה אתם אומרים, רוצים להיפגש לפיצה? (יצא לנו יותר זול להזמין יחד (-;)

Reznik

New member
התקשרתי עכשיו

ומסתבר שהפיצות שהיו, פשוט היו שאריות של פסח האחרון, באזור הדרום אזל להם לחלוטין המלאי. מי שמוצא שיקנה מטרים ויאכסן במקרר... תמיד הדרומים נדפקים

תניניה

New member
פיצה זה ../images/Emo67.gif

אני תמיד מכינה פיצה לצילאקי הפרטי שלי המתכון לפי הספר של העמותה והיא יוצאת ממש ממש טובה אפילו ארחתי חברים כמה פעמים איתה והם לא ידעו להבדיל

Reznik

New member
הזמנתי השבוע את הספר מהעמותה

שהוא יגיע ננסה גם את הפיצה, וניתן רשמים

yulikz

New member
סניף אלנבי

אתמול בעקבות המידע החשוב .. על כך שיש פיצה !!!! ערכתי בדיקה , בסניף אלנבי עדיין עושים והם הסניף היחיד שממשיך את זה מפסח ... אז ככה שאם גרים רחוק, הדרך להשיג פיצה היא פשוט לנסוע לשם .. הזמנתי והיתה אחלה של פיצה ...

daniela21

New member
גם בסניף גבעתיים ור"ג עדיין עושים

אני אכלתי שם השבוע ולפני כמעט חודש התקשרנו לסניף גבעתיים ואמרו לנו שבאופן קבוע מכינים שם פיצות ללא גלוטן. על פיצה 1+1 אני ממש לא ממליצה. הזמנתי שם פעם והפיצה היתה קשה כמו דיקט ובנוסף שמעתי ממישהי שאכלה במקום שלא שומרים על הפרדה בין הפיצות הרגילות לאלו ללא הגלוטן ושהיא העירה להם על כך, התשובה היתה שעד כה לא קרה לאף אחד כלום מזה... כמה מתחשב. ואגב התחשבות: לא רציתי לחסל את כל הפיצה באותו היום, רציתי להנות ממנה שני ערבים, אז שמרתי אותה במקרר. למחרת אחותי חיסלה לי אותה )-:

shirag1

New member
איפה יוצא הסניף בגבעתיים??!

התקשרתי עכשיו לסניף בהרצליה ואמרו שנגמר

למעלה