מרים ת´כפפה...

../images/Emo45.gif מרים ת´כפפה...

מאחר וחל שינוי בפורום, לא נותר לי אלא להכריז בזאת על שובי לפורום. כן טאז, לא טאז כל הטיעונים מעניינים תת´&^% שלי... סתאאאם סתאאאם ניסיתי להישמע כמו כמה מאותם משתתפים זועמים. ההודעה נפתחה כשרשור חדש ולא סתם. טאז באמת יכול להרים את הפורום בכמה רמות מעלה, רק שאדם אחד לבדו לא יכול לעשות את כל המלאכה, מה גם שקבלת הפנים "הצוננת" של כמה מהמשתתפים פה לא תתרום בשום מישור. אז ככה, לפני הכל כדאי לעדכן את הקטגוריות בפורום, קישורים, מאמרים, גלריות, לוחות ועוד... כל אחד מהמשתתפים יוכל לחפש ולמצוא אתרים לגבי כל נושא, קניות ברשת, אינגליש, ווסטרן, טיפול ובכלל בנושא הסוסים, זאת לגבי הקישורים. כך אפשר לעבור שלב שלב ולהתעסק יותר בתחום הסוסים עצמו ולהשאיר פחות זמן לוויכוחים. לתמונות של פיצ (וכל מי ששכחתי) יהיה בית חם יותר והן לא יעלמו לאחר יום יומיים. אז, מה אתם אומרים ? יש שותפים ? (ההודעה נכתבה לאחר התייעצות עם טאז)

שינוי?

(בסוף עוד יושג הטרנספר הנכסף.) טוף, אז אחרי שהכפפה הורמה, קבלת הפנים צוננה והמניאק חזר לפורום - אני יכולה רק להביע תמיכה מלאה בפאזה החדשה שהפורום הולך להיכנס בה, אליה וכו´ ולהבטיח שאעשה את מלוא המאמצים (להיכנס פעם בחודש בשביל למסור ד"שים) כדי לתרום לצד הטכני בפורום, כמו גם לאווירה הטובה וריצוי העשבונים
מעבר לזה....... אללה הוא אכבר. SHAHIDEN SHAHIDEN SHAHIDEN ד"א, ברוך שובך, מניאק

taz512

New member
כן שינוי

כל מאמר, לינק ומשהו בסגנון שצריך לעלות או שתשרשרו לפה או שתשלחו לי לאיימייל. עם זה מתאים זה יעלה לפורום. בנוסף נפתח לוח חדש, של מכירה וקניה של ציוד מכל הסוגים לסוסים, יש מגפים ישנות מחפשים אוכף זה המקום. טאז, השד שמתחיל בעבודה

../images/Emo176.gif לא תאמינו מה מצאתי ../images/Emo176.gif

שיוווו היום הלכתי לרכב ואכלתי אבטיח ומצאתי על הפלח שלי נמלה והיא כזאת מתוקה וקראתי לה רחל ואני הולך לרכב גם ביום שלישי בעוד שבוע וגם ביום שלישי בעוד שבועיים וגם ביום שלישי בעוד שלושה שבועות.... ככה בכל השבועיים הבאים. אההההמממ טוב, די, נרגעתי עדכון הקטגוריות מתחיל, בראש ובראשונה: הקישורים והגלריה. הקישורים יתחלקו (בנתיים) לנושאים הבאים סגנונות רכיבה, קניות ברשת, אילוף, טיפול, מחקר, הסטוריה ואמנות. (פספסתי משהו?) סוסים ואמנות האמנית קלייר קיטשר סוסים ומחקר מכון המחקר להרגלי הלמידה של הסוסים סוסים והסטוריה חלקם של הסוסים במאורעות הסטוריים ______________________________________________________________ יאללה יום שלישי היום, חוזר לרחל ולאבטיח

taz512

New member
הוספתי לקישורים

וככה יקרה עם כל קישור מאמר וכל דבר שתביאו. קדימה נפריח את השממה. טאז, השד המעלה

רחל

ביום שלישי בעוד כ-שבוע כשתלך לרכב ותאכל אבטיח ותמצא נמלה על הפלח שלך, איך תקרא לה? ואיך תקרא לנמלה של עוד שבועיים?? ושלושה????

רק בגלל שזה נורא דורש..

קצת אוף-הודעה לא תזיק נכון?
טוב.. אז שיר שכתבתי לפני שבועיים בערך...במיוחד בשביל פיירבלייד ורחל: ההיפופוטם בכיור הכל התחיל בוקר אחד: כשלפתע, גיליתי אותו, הוא היה חום קטן ומיוחד, ושחה במיץ התפוזים להנאתו. קפצתי ממקומי ואמרתי לו מיד שזאת ארוחת הבוקר שלי ושאין לי משהו נגד ג´וקים- הוא נראה דווקא נחמד, אך מיץ שרצים גורם לי להקיא. מר ג´וק טיפס על הכוס מהר, הוא היה ממש נחמד ואמר סליחה על הכול ושהוא חייב ללכת- לפגישה הוא מאחר עם מיס מרת דבורה ומר חרגול. אמרתי לו "תהנה עם המיס", וכמובן שגם הוספתי ברכת בוקר טוב אך הוא מעד ונפל לי ישר לתוך הכיס ומשום מה, אמר שלא ייצא משם בקרוב. אז הלכתי, כשהוא בכיס הג´ינס האחורי, הוא נמנם שם לפחות שעה. כשהתעורר החליט שהוא עובר לכיס השני, ושם צפתה לו הפתעה. בכיס השני, פגש מר ג´וק את מיס ג´ירף, שממנה כבר שכחתי לגמרי. הוא התאהב בה (למרות שהייתה גבוהה ממנו באף), והיא התאהבה בו מיד אחרי. היה להם טוב בכיס האחורי, עד שהקימו משפחה- אז היה לא נעים, לכן החליטו לעבור לגרבי אבל אז כמעט דרכתי על הילדים. לבסוף החליטו לעבור חזרה, לכיס הג´ינס שכל כך אהבו. אולי בענייכם זו בחירה מוזרה, אך שם את ביתם הם מצאו. כיום אני מאוד מתגעגעת, לג´וקרפים הקטנים ולהורים. מה לעשות, שלבדוק בכיסים אימי שוכחת, לפני שהבגדים לכביסה מגיעים. אמי התנצלה, ניסתה לדבר אך ידעתי שהם כבר מכובסים, ידעתי שעל זה לא אתגבר, אך התנחמתי בזאת: לפחות הם מתו נקיים! בכל זה יש מוסר השכל מהסרטים: בכוסות מיץ תפוזים לא מוצאים חברים! כעת אני אסיים ממש מהר, לפני שההיפופוטם שמצאתי בכיור, התעורר!

Doni 1

New member
נטע לא ג´ינגית...

נטע צבועה לבלונדיני..... הצבע של השיער שלה הוא חום או שחור...

asaren

New member
אני מקווה בשבילה שזה היה חום..

כי שחור זה צבע יפה (גם לסוסים וגם לשיער של בני אדם)..

taz512

New member
הוספו לקישורים פלוס...

נוספו עוד מספר גדול של קישורים באדיבות פייר בלייד. חובה להיכנס ולראות, באמת קישורים אדירים. ובקשה קטנה ממני, כל מי שמביא קישורים חדשים, תרשמו משפט שניים לכל קישור כי קשה לי להיכנס ולחפור כל קישור שאני מקבל. אבל עדיין הכל עולה לדף הקישורים. טאז, השד המעלה

שותפים!../images/Emo9.gif

וברוכה השבה!!! ~מנסה להפשיר את הצוננות~
ואני כבר רואה שיפור נכר, אם זה ימשיך ככה.. הללויה!!!

speedy123

New member
הצעה

לדעתי כדאי להעביר את הכתבות שרשמתי על סגנונות רכיבה למאמרים למעלה אחרת כל פעם מישהו חדש יבוא וישאל על כל מיניי סגנונות ונצתרך להסביר כל פעם מחדש מה אתם חושבים?(מה שרשמתי על הסגנונות נמצא בעמוד הקודם.)

למעלה