הפרק היומי

NOA N1

New member
../images/Emo45.gifהפרק היומי

חחחחח איזה פרק. איך אהבתי את הירידות של סטפני על ברוק במיוחד בסצנה האחרונה שברוק הציעה לחזור לחברה. תומס ואמבר כאלה חמודים סוף סוף אמבר מודה שהיא מאוהבת בו הגיע הזמן כבר שתפסיק להלחם ברגשות שלה. ורידג'........... הוא סתם תקוע

Shiri from the block

Active member
היה פרק טוב!! חוץ מהירידות של סטפני על ברוק../images/Emo70.gif../images/Emo46.gif זאתי מרגיזה אותי בכוונה!!!../images/Emo46.gif סתמי ת'פה שלך ותתני לברוק לסיים משפט יא קרצייה!!../images/Emo46.gif וברוק צריכה כבר להחליף את הבגדים האלה../images/Emo122.gif ת'ורן חמודי כהרגלו../images/Emo99.gif אמבר הייתה יפיפייה היום../images/Emo99.gif ותומס גם חמוד כהרגלו../images/Emo9.gif

morgold

New member
ברוקיי!!../images/Emo99.gif איזה יפה!!

נהניתי מהפרק,במיוחד מזה שאמבר אמרה לתומס שהיא מאוהבת בו ואז אמרה שלא חחחח ותומס היה נורא מתוק!! איך הוא שכנע אותה להגיד לו שהיא אוהבת אותו

f a i r y 18

New member
היה פרק יפה היום../images/Emo13.gif

גם אני אהבתי את הירידות של סטפני על ברוק, ובמיוחד אהבתי את זה שהיא אמרה לברוק שהיא צריכה אותה כמו חור בראש חחחח רידג' מעצבן אותי הוא לא מפסיק להתנשא על תורן, סטפני סוף סוף הבינה שגם לתורן מגיע שיסמכו עליו, ושיכבדו אותו. סוף סוף קלארק הוציא את הזקן המגעיל שהוא גידל הגיע הזמן זה ממש ממש ממש לא התאים לו.

ani88

New member
איזה יופי שברוק חוזרת!!!! (.לעבודה)

היה פרק מעולה הוייכוח במשרד של פורסטר היה נורא משעשע ברוק נראתה ממש מדהים (נו טוב,.. כרגיל) תורן, דרלה ובמיוחד קלארק מרגיזים אותי
-חושבים שהם איזה גאונים כש בעצם הם לוקחים את התהילה(מוצדקת) של האחרים

rachelMcfadden

New member
פרק חביב..

כמובן שהכי אהבתי את הסצינה בין אמבר ותומאס...התחלתי להזיל כשאמבר נזכרה במה שעבר עליה זה היה ממש עצוב! אבל אז תומאס
אמר את כל מה שהיה צריך וזה היה פשוט יפה
אני כל כך אוהבת אותם ביחד!! תורן-דרלה-קלארק היו די משעממים...כבר מתחיל להימאס הסיפור הזה
וסטפני-ברוק-רידג'- אריק היה נחמד לא יותר. ברוק נראתה מעולה היום:)

girlontop

New member
פרק גדול!

מצדי שהסדרה תעסוק יומם וליל בעלילות ברוק וסטפני - השתיים האלה פשוט ענקיות ביחד! סטפני עם הירידות השנונות + ברוק שיודעת לעצבן את המלכה כמו שאף אחד אחר לא יודע = אש, תמרות עשן וצחוקים מטורפים. איזה כיף לראות את סטפני מפסיקה ללקק לרידג' ומתחשבת בבן השני שלה. ממש רואים עליה שהיא עברה שינוי מחשבתי ושהיא מבינה את גודל הטעות שלה ביחס לת'ורן. הציניות של רידג' היתה דווקא מצחיקה היום ואפילו אריק דיבר לעניין. סצינה מצוינת. ברוק צודקת ב-100% שסטפני חושבת עם הרגש ולא עם הראש. מצד שני, עם כל הכבוד לברוק, "ויש כבוד", אני לא בטוחה איזה מנכ"לית רציונלית היא היתה: לפורסטר היא נכנסה רק כנקמה באריק ורידג', היא לא הגתה שום רעיון מקורי בעצמה (שילה הגתה את קו הגברים ולורן הגתה את Brooke's Bedroom), היא היתה עסוקה בהתעלקויות על רידג' ובדרכים יצירתיות לפתות אותו, רבה עם סטפני וטיילור כל היום וחילקה פקודות למייגן להחליף סדינים אחרי סקס במשרד עם דיקן. למען האמת, מי שניהלו את פורסטר באמת היו אריק ורידג' - ברוק היתה רק קישוט, רעש וצלצולים. אני לא חושבת שאי פעם היה גבר בסדרה חמוד כמו תומאס. איזה מותק! אבל למה אמבר חייבת להתבכיין כל הזמן ולא ליהנות ממה שיש לה? היא ממש הרסה את הסצינה עם הרחמים העצמיים שלה וטענות ה"אלוהים משחק בי!" - תתבגרי כבר. לפחות מודעות עצמית יש לה בשפע: "זאת אני דרמטית כהרגלי". אני אוהבת את אמבר שמחה ונהנית מהחיים, לא יללנית. למרות כל הטענות, הנשיקה שלהם בסוף היתה מקסימה ופעם ראשונה שממש התרגשתי בשביל השניים האלה. אגב, מה לעזאזל נתנו לה ללבוש? הבנו שהיא "זונה מהמדבר", לא צריך להלביש אותה ככה
קלארק כזה נחש-גנב מצחיק. שמחתי לראות שהוא גילח את הזקן המזעזע ושהוא ממשיך לתכנן גניבות מפורסטר. חייבים לסדר לו עלילה מעניינת, הוא משגע.

rachelMcfadden

New member
../images/Emo45.gifלגבי מה שאמבר לבשה

עד עכשיו אני לא מבינה מה זה היה
זה היה אמור להיות "שמלה"? או מה? חחח בכל מקרה זה נראה סתם כמו סמרטוט... וגמני מעדיפה את אמבר שמחה ונהנית מהחיים...מקווה שזה יגיע בקרוב:)

rachelMcfadden

New member
ו../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif

אני רואה טוב?? קלארק ומשגע באותו משפט? איך זה ייתכן?

girlontop

New member
הוא מקסים

אני זוכרת לו חסד נעורים מהימים הראשונים שלו בסדרה, כשהוא בגד בקריסטן על ימין ועל שמאל, עיצב בסתר עבור סאלי והיה מתוסבך מהחיים. והוא גם נראה מצוין

rachelMcfadden

New member
טוב...כל אחד וטעמו../images/Emo9.gif

ואת הבגידות שלו בקריסטין לא יצא לי לראות
אז עוד לא הייתי רואה את הסדרה... נשמע שהיה מעניין איתו...הדבר היחידי שאני זוכרת זה שחטפו את סיג'יי *השמן אז* *לא זוכרת למה* וקלארק בא להציל אותו אז ירו בו נראה לי
*הזיכרון שלי צודק? או ששוב אני מוכיחה זיכרון של נמלה דרוסה?*וזהו...חוץ מהעלילה הזאת לא זכור לי שום דבר משמעותי איתו...בעצם שנשך אותו הנחש
אלה היו פרקים הזויים ביותר

girlontop

New member
שכחתי מכל זה! ../images/Emo45.gif

תזכירי לי בבקשה מה היה עם הנחש? מורגן היתה מעורבת בזה או שאני טועה?

rachelMcfadden

New member
כן...הוא ידע משהו עליה

*לא זוכרת מה* והיא פחדה שהוא יספר, אז היא שיחררה נחש בחדר שלו בזמן שהוא ישן על הספה בספקטרה והנחש התחיל לחנוק אותו והוא היה משותק לכמה זמן בבית חולים עד שהוא הבריא...ומורגן הייתה באה לבקר אותו שם כדי לאיים עליו שלא יספר אבל אני ממש לא זוכרת מה הוא ידע שהיא לא רצתה שהוא יספר

יניב1

New member
טלי, הוצאת לי את המילים מהפה

פשוט כל מה שאמרת תיכננתי לומר בעצמי. ברוק וסטפני אכן מצוינות, וזאת היתה אכן סצינה ענקית: ברוק: "אפשר להחזיר את קו חדרי השינה" סטפני: "או, אלוהים" - וזה אמר הכל D-: ולגבי אמבר - פשוט בגד מזעזע. לא מספיק שהיא נמצאת בפרניס קריק ומזכירה איך ברוק קראה לה, עוד שמים לה בגד שפשוט משקף את היותה כזאת? גועל נפש מה שעושים לדמות שלה, לא מגיע לה. אני אגב, הייתי נותן לטוני להגיע לפרק בתפקיד אורח ולדרבן את אמבר להשיג את מה שמגיע לה, לא תזיק לה איזו שטיפת מוח מצד אימא שלה, למרות שבפעם האחרונה למיטב זיכרוני היא (אמבר) סילקה אותה מחייה. נו, מילא. העיקר שהיה פרק טוב, שימשיך את אותו קו גם מחר.

girlontop

New member
אני אהבתי כשסטפני פנתה לאריק:

"אריק תגיד לה!" - כאילו שתיהן ילדות קטנות שרבות בארגז החול

לינה18

New member
פרק סופר ענק!

ברוק היתה מדהימה! כל הסצנה איתה ועם סטפני היתה פשוט מושלמת! שתיהן(ובמיוחד ברוק)ממש גדולות כשהן רבות. והפעם אפילו לא שנאתי את סטפני. לשם שינוי הבנתי אותה ורק נהניתי מהמשחק של סוזן.ושל קתרין. בעניין הזה אני מסכימה עם טלי לחלוטין. אבל מה, לא אהבתי את הסצנה עם אמבר ותומס, דווקא בגלל שאמבר התבכיינה במשך כל הסצנה. גם אני מעדיפה אותה נהנית מהחיים. והסחבה שבה הלבישו אותה באמת היתה נוראית.(אם זאת היתה חולצה, אז החלק העליון שלה ניראה ממש יפה, אבל אם מביטים על כל הבגד הזה, אם אפשר לקרוא לו ככה, אז מה זה בכלל הדבר הזה שהיא לבשה?)

litalosh3

New member
אהבתיי

אהבתי במיוחד איך סטפני ירדה על ברוק במגעילה הזאתי!!!שונאת את ברוק שהיא לקחה את רידג' אחרי שטיילור מתה!!! ואיזה חמוד תומס!!!!

למעלה