העדכון שלי, מקווה שאחריו עדיין

os15ar

New member
../images/Emo45.gif העדכון שלי, מקווה שאחריו עדיין

תרצו לראות אותי היום... אז ככה, לפני יומיים גיסתי ילדה (ילד שני שגם הוא, כמו הראשון, הגיע מטיפולים) ולאור השמחה הרבה עלינו אתמול לירושלים לבקרה בבית החולים. אלא שהדרך נמשכה כמו נצח כי בבוקר, לאחר שבועיים מההחזרה שלנו, עשינו בדיקת דם וציפינו לתשובה. לקראת ערב התקשרה אחת המזכירות מאסותא על מנת לשלוח לי בפקס את מכתב השחרור, שלא ניתן לי כי היו להם בעיות עם המחשב. כשראתה שאני די המומה שאלה אותי בזהירות האם כבר התקשרו אלי מהמחלקה וכשאמרתי שלא היא נשמעה המומה ושאלה: "אז את עוד לא יודעת מה התוצאה ? תרצי שאגיד לך ?" כבר הבנתי שזה לא משהו אבל ביקשתי שתגיד. ואז נשמעו המילים שלא הייתי מוכנה להן בכלל: "את בהריון". שתקתי. אחרי שנייה צרחתי: " אנחנו בהריון". אבל לא האמנתי. עד עכשיו אני לא מאמינה. מיהרנו להוציא את הבדיקה כדי לוודא שאכן הבטא חיובית והיא אכן כזו. זה לא יאומן. אני לא מאמינה שאני כותבת את זה. אז, כתבו לי אם מפריע למישהי שאגיע היום, כי אין לי כוונה לפגוע באף אחת. שלכן, אסנת (שמאוד רוצה לבוא).

venus13

New member
המון מזל טוב ../images/Emo140.gif../images/Emo42.gif../images/Emo141.gif

שיהיה קל ותקין ל - 9 חודשים תמימים ונוס

neta2

New member
איזה יופי../images/Emo6.gif ככה בשקט את מגלה לנו?

זה מחייב חגיגה גדולה!! איזה יופי, שיעלה ויכפיל וישלש ויבעט
בהצלחה. לגבי המפגש, אינני יכולה להגיע אבל אם הייתי מגיעה לא היתה לי עם זה כל בעיה.

חגיתלה

New member
וואו!!!!!!!!

מזל טוב!!! בשעה טובה. ובמקום לעשות לך קולולולולו כאן נעשה לך היום במפגש. אני לא יכולה לדבר בשם האחרות אבל אני דווקא אשמח לברך אותך פנים אל פנים. מצפה לראותך היום

שיר5520

New member
איזה סיפור מרגש

קצר, קולע והכי מרגש בעולם. מזל טוב! מחזיקה לך אצבעות להריון קל, בריא ותקין!

אמאלולי

New member
איזה כיףףףף! ../images/Emo24.gif

מאושרת בשבילכם! שימשיך - עגול, תקין, קל ומהנה.

bapi

New member
שיהיה בשעה טובה ../images/Emo41.gif../images/Emo39.gif

המשך הריון קל תקין ומקסים
ונראה לך שנוותר על אבקת הריון אמיתית
לי ממש לא מפריע אלא להפך

צוקה1

New member
אלוהים,אוסי אני בוכה בגללך-משמחה

כמובן, איך לא?
.הייייייייייייי אווווווווסייייייייי עשית את זה
את גדולה .וכמה כמה כמה שאני שמחה בשבילך
. תדעי לך שכל הצלחה כזאת מעלה את סטטיסטיקת הצלחות מטיפולי פוריות וגם אני כלולה בה לא? אז תודה שאת מקדמת אותי לקראת ההצלחה המיוחלת ותודה על העידכון אוי איזה פטפטנית אני זה הכל משמחה שתדעי לך. ועכשיו אבקה בבקשה?! המשך הריון מקסים-צוקה

באמונה

New member
חייבת להודות:

עם התיאור המהפנט שלך גרמת לי לדמיין איך אגיב כשיבשרו לנו... שיהיה בקלות!!!

סנונית 1

New member
מזל טוב ../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif

הריון קל בריא מהנה וארוךךךךךךךךךךךך.

למעלה