גדנ"ע

../images/Emo45.gifגדנ"ע../images/Emo31.gif

אני לא יודעת אם זה כל כך מתאים פה לפורום אבל בכל מקרה אני מפנה את השאלה. בעוד פחות מחודש אני יוצאת לדגנ"ע מהבית ספר ורציתי לדעת אם יש פה אנשים שכן היו שם ויכולים לספר לי על זה איך שם , אם שווה ללכת ,מה להביא מה עושים ועוד כל מיני חוויות ודברים כאלה... תודה :)

The Peanut

New member
גדנ"ע ../images/Emo45.gif

באמת לא הכי קשור, אבל מילא. אני הייתי בגדנ"ע, חמישה ימים בשדה בוקר עם אוהלים וכו'. היה ממש כיף
כן בהתחלה זה קצת מוזר שנותנים לך פקודות, אבל מהר מאוד מבינים שזה סתם משחק. הכל שם הצגה ולנו ספציפית היה מפקד ממש חמוד
. שווה ללכת כי זאת חוויה כיפית, תביאי שק"ש, כמה בגדים לערב (ביום את עם מדים) מגבת למקלחת וכל שאר הדברים הרגילים. בהצלחה

keren007

New member
בהחלט שווה! ../images/Emo45.gif

מה עושים? ממ מריצים אותך בעיקר ממקום למקום יהיו לך כמה שיעורים וגם הסברים על הצבא מד"ס תעשו מטווח כנראה יעשו לכם הקפצה "מדומה" יהיה מגניב
ממ כשאי להביא הרבה מאד בגדים חמים ללילה, אני הייתי בפבואר והלילה היה החלק הכי קשה מבחינתי, כי היה פשוט קפוא ממ כסף אם תרצי משהו מהשקם זהו אני חושבת תהני!!

nettus

New member
הם קשוחים

כמו בטירונות, טוב בעצם הרבה פחות, אבל לא יותר מידי שמים עליהם, לפחות לא שמו עליהם אצלנו כי מה כבר הם יכולים לעשות לך

Dawson girl

New member
תלכי ../images/Emo45.gif

אני אישית לא הלכתי, וזה לא כזה קריטי לדעתי אבל זו חוויה, זה כן
ושמעתי שזה כיף, אז למה לא?

shiran4u

New member
תלכי../images/Emo45.gif

לנו זה היה 4 ימים כי פורים נפל על היום החמישי אבל זאת היתה חוויה מה שהיה קשה זה להתרוצץ בחום ולקפוא בלילה ומה זה רציתי הביתה ברגעים האלה אבל בחזרה סיכמתי את זה ככיף!! היה לנו אחלה מפקד חתיך סוףףף חח וכל הבנות רצו לעבור לצוות שלנו חח והוא לא היה קשוח איתנו בכלל!! הרבה אומרים שלמה ללכת לגדנ"ע אם יהיה להם את הצבא במילא אבל זה ממש שונה כי זה גם עם השכבה שלך והחברות שלך ולא קשוחים איתך יותר מידיי. קיצר תלכי :)

A N I g M A

New member
תלכי../images/Emo45.gif

זה אחד הדברים הכי כיפיים בעולם! אולי ביום הראשון יש קצת הלם כי פתאום אומרים לך לרוץ מפה לשם ב2 שניות, אבל זה כזה מגניב

SomebodyElse

New member
../images/Emo45.gif

אני נהניתי מאוד. זה בעיקר בשביל החוויה, כמו מיני צבא עם החברים.

MsUnderstood

New member
../images/Emo45.gif

כמו שהבוטן כתבה,היה בהחלט שווה. והיא עוד הייתה בקבוצה שהקשיבו למפקד שלהם... מאוד שווה ללכת לזה!!!! מה להביא? גופיות ללכת מתחת למדים,בגדים ללילה,נעלי ספורט,מנעולים וכו וכו

ברור שכן!!!

לביא שקש כי יהיה קר והמון מצברוח טוב וחוש הומור את תלמדי להכיר אנשים בשכבה שלא חשבת שתכירי וזה ממש כיף

miracle16

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif חוויה ממש כיפית!!!

זכור לי ממש לטובה! כל דבר שעשינו היה כיף.. הלוואי והצבא יראה ככה.. מה שאני זוכרת שקריטי להביא זה מנעולים כי אצלנו היו גניבות חופשי נייר טאולט כי מקבלים רק אחד לצוות (ואנחנו היינו מעל 20 בנות בצוות), מצלמה! כי מצלמים אותך כשאת יורה, חגורה (חשוב מאוד כי המכנס היה ענקיייי), כפכפים לאמבטיה המם.. וזה מה שזכור לי

nettus

New member
תביאי איתך....

פיזאמה הכי חמה שלך, וזאקט שיהיה לך מעל זה, אני הייתי בעובדה שזה ממש ליד אילת אז אני יודעת איך שם בלילה עכשיו, וזה לא כיף, ותביאי איתך נייר טואלט שיהיה לך, ותחתחי חתיכות לפני שאת הולכת לשירותים, כדי שלא יקחו לך ויגמרו לך את הגליל

כן..אני צריכה לקחת דברים חמים

עוד עצות ? נכון שמגיעים לשם מחלקים לקבוצות? זה באישזהי צורה או ממש אקראי?

למעלה