g a g a

New member
היום שודר ספיישל

"מאחורי הקלעים". יצא לכם לראות? אני נהנית מהספיישל הזה בכל פעם מחדש
כמה שהיפני ההוא בג'קוזי לא קשור לכלום ><

richter

New member
"Going Down to South Park"

משודר גם עכשיו למי שראה, ב-19:10 שודר "איש הקרח הפרה-היסטורי"?

negy1993

New member
ראיתי עכשיו

גם אני נהנתי! רק חבל שלא הראו איך הם באמת עושים את הסדרה, עם קולות והכל......לא נורא-נהנתי! וגם הפרק של האיש הפרה היסטורי הרבה יותר טוב משזכרתי (כמו הרבה פרקים שאני רואה לאחרונה בביפ). צחקתי דיי הרבה. פרקים הבאים- ריינפורסט שמיינפורסט וספונטאניין קומבאישון. איזה כיף!!!!

g a g a

New member
wtf? ../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif

, ... . . . . , , ". [ ].

negy1993

New member
המ...בטח....../images/Emo3.gif

סתם....תכתבי באנגלית, נקווה שנבין

g a g a

New member
טוב, ננסה שוב :)

כתבתי בתגובה אלייך, נועה, שאני מסכימה עם מה שאמרת. אכן מאכזבת העבודה שאין ספיישל שמכניס אותנו ממש אל מאחורי הקלעים, אל התכלס, אל הכתיבה, הדיבוב, הישיבות הסוערות, וכיו"ב. הספיישל שהכי התקרב לכל זה היה הספיישל של נייטליין [ובו ניתן לצפות בזכות ההודעה של נועה] אבל גם הספיישל של נייטליין לא היה ממצה לטעמי. אולי בעתיד יהיה איזשהו ערוץ שירים את הכפפה. על כל פנים, למרות האמור לעיל, הספיישל שהיה בביפ [כשהם מתראיינים בג'קוזי
] היה חביב

negy1993

New member
גאד, איזה תענוג!

כרגע נגמרו שני הפרקים- איזה כיף! קודם כל, איריס, הם הקשיבו לנו. הם מאחורי הקלעים ובאמת מאחורי הקלעים. אבל חוץ מזה, הקטע הזה היה קורע. טריי היה מצחיק ברמות, ומאט לא פחות. מה שלא הבנתי- ביפ, מר ניגובי?!??!?!?!ג'יסס קרייס, לאן התדרדנו? הם לא יודעים לתרגם, נקודה. אח"כ היה ריינפורסט שמיינפורסט. עוד מילה פשוט מיותרת. אחד הפרקים המצחיקים של סאות'פארק. צחקתי מכל הלב, ובהרבה קטעים-קרטמן במיטבו בפרק הזה, והיו לו המון קטעים מצויינים, אבל אין על הקטע עם קני: "oh my god,they killed kenny!" "you busterds!" "who killed him?!" "they" "who is they?" "you know,they" "they busterds"
פרק מצוייןןןןןן.

למעלה