orioriori

New member
ניחוש...

התמונות שאתה שם לא טובות במיוחד, כי אין שום דרך ממשית לגלות, חוץ מלראות במקרה את הפרק עצמו. ואגב, הטיפים שלך חסרי טעם. אי אפשר להבחין באיכות בתמונות שלא נלקחו מהטלווזיה. הניחוש: 417- A Very Crappy Christmas

../images/Emo103.gifתמונה 12../images/Emo103.gif

מצב נקודות wanna get high:2 elcool:4 The Monopoly Guy:4 ha shem:1 הערות והארות שמע מונופולי, יש דברים שאפילו אם האיכות חרא אפשר לזהות בכיף... כל הכבוד אלקול... טיפ תחפשו בכל מיני אתרי אינפורמציה...

../images/Emo103.gifתמונה 13../images/Emo103.gif

מצב נקודות wanna get high:2 elcool:4 The Monopoly Guy:4 ha shem:1 1: כרמל1 הערות והארות יפה כרמל... אלקול, התפלאתי שחשבת שזה 101... האנימציה ממש טובה בשביל להיות 101... טיפ אל תשטפו אחרים בהתלבטויות שלכם כי הם יכולים לגנוב לכם את התשובה...

../images/Emo103.gif../images/Emo93.gifתמונה 13../images/Emo93.gif../images/Emo103.gif

מצב נקודות wanna get high:2 elcool:4 The Monopoly Guy:4 ha shem:1 1: כרמל1 הערות והארות יפה כרמל... אלקול, התפלאתי שחשבת שזה 101... האנימציה ממש טובה בשביל להיות 101... טיפ אל תשטפו אחרים בהתלבטויות שלכם כי הם יכולים לגנוב לכם את התשובה...

elcool

New member
ואני דווקה בטוח שזה...

505. Terrance & Phillip: Behind the Blow אחרי שיגידו אם זה נכון אני אגלה למה

elcool

New member
תסתכלו על הרקע

העצים הם פשוט משולשים בלי פירוט. זה חייב להיות קנדה. והפרק היחיד שהילדים היו בקנדה הוא...

../images/Emo103.gifתמונה 14../images/Emo103.gif

מצב נקודות wanna get high:2 elcool:5 The Monopoly Guy:4 ha shem:1 1: כרמל1 הערות והארות יפה מאוד אלקול, אתה כרגע מוביל... טיפ לפעמים יכול להיות אותו פרק פעמיים

אני חושב שאני יודע:

זה לא ממש פרק, זה תשדיר ששודר ב-31 בינואר 1999, ובו הדמויות מאחלות חג המולד שמח או משהו כזה. בכל מקרה, זה משם.

../images/Emo103.gifתמונה 15../images/Emo103.gif

מצב נקודות wanna get high:2 elcool:5 The Monopoly Guy:5 ha shem:1 1: כרמל1 הערות והארות מונופולי, נכון שאין שם מוגדר... אבל השם הבא שנתת הוא מדויק בהחלט! טיפ לוקיישנים חבר'ה... בעונות מתקדמות יש הרבה "אתרי צילום" חדשים...

למעלה