romki

New member
עכשיו ראיתי.

שיהיה לכם בכייף . שלומי אחלה זמר, וזה לא גורם לאריק להיות טוב פחות .

liel37

New member
ממש בושה כל המסחרה הזאת

כל הדילים והעסקים שאתם עושים כדי שאריק יבחר. האם אתם לא סומכים על כך שאנשים יבחרו בו? אני במקומו הייתי נעלבת, זה ממש תת רמה ! מסיקה וסופרסטאר יצביעו לאריק ואתם בתמורה תצביעו להן , מה זאת המסחרה הזאת וכל זה בעידודה של מנהלת הפורום שאמורה להיות עם אתיקה גבוהה.

I מ י ר ב I

New member
אף אחד לא כופה פה על אף אחד

מי שרוצה יצביע ומי שלא שלא יצביע. זה שביקשו פה להצביע למירי או לרוני לא אומר שכולם יצביעו עבורן. וחוץ מזה מה הבעיה באיחוד כוחות??

liel37

New member
זה לא ענין של כפיה אלא של אתיקה לקויה

מתשובתך אני מבינה שאת לא מבינה כמה זה לא מוסרי, במיוחד את כמנהלת פורום לעודד ל"עסקאות " מן הסוג הזה. גם אם הוא יבחר איזה ערך יש לזה.

I מ י ר ב I

New member
אני לא מעודדת שום עסקאות

את יכולה להיות רגועה. ד"א-לאלבום השנה בחרתי את שלומי שבן.

sbsp66

New member
למרות כל מה שקרה בפורום שלומי שבן

את עוד מצביעה לו ומעודדת אותו? הם ממש השפילו את אריק בפורום וכתבו עליו דיבה ודברים רעים והכפישו את שמו...

I מ י ר ב I

New member
אז?

זה שאחת מפורום שלומי שבן אמרה שאני לא אתית ועוד אחת כתבה שאריק מזייף מוריד מהכישרון של שלומי שבן? ממש לא! מה הוא אשם במה שהם כותבים? את לא צריכה להתייחס לכל מה שכותבים,זה שאריק זכה בכ"כ הרבה תארים ופרסים אומר דרשני.

romki

New member
שלומי שבן זמר מעולה.

לא יעזור. הוא ממש זמר מצויין וגם אני הצבעתי לאלבום שלו , כי בתכלס - מגיע לו . :) ולא משנה מה הפורום שלו כותב או אומר או חושב , זה לא אמור להשפיע על שלומי כזמר , או לגרום לאנשים לאהוב אותו יותר או פחות. אני אישית מאוד אוהבת אותו והשירים שלו באמת מצויינים לדעתי .

ady18

Well-known member
תקשיבי משהו

אני הצבעתי לאריק הצבעתי לאלבום בכלל שהוא לא אריק נועם רותם זמרת מירי חביב הקהל קרן פלס בכלל ולהקה כנסיית השכל ובכול פורום זה ככה זה ממש לא חדש ואני רואה בשילוב של אריק+מירי שילוב מנצח כי הם ביחד זכו בשיר השנה ואריק כתב למירי כמה שירים אז למה לא לעזור:)

g a l4

New member
טוב נראלי אני אצביע גם בשם האחים שלי../images/Emo3.gif

הם אמרו שהם יצביעו אבל הם לא! אז נצביע בשמם

למעלה