אני לבד בצ'ט ): בואוו פלורנטין 5
ז זאתי בפיגמה New member 7/7/07 #38 קרלו וחסה? איפה אתם?../images/Emo99.gif "שניצל מציע קייטנת קקטוסים" הם לא זוכרים אותי
ק קרלו איזה מ ל ך New member 7/7/07 #40 אולי הם טעו ברור שהם זוכרים אותך!! עם כל ההופעות שהיית בהם....
ז זאתי בפיגמה New member 7/7/07 #43 הם כנראה זוכרים אותי אבל לא בתור שניצל../images/Emo176.gif התקשרתי אליהם באמצע התכנית ושמעתי את עודד אומר "עכשיו חוזרים?" יאא זה היה כל כך מרגש XD
הם כנראה זוכרים אותי אבל לא בתור שניצל../images/Emo176.gif התקשרתי אליהם באמצע התכנית ושמעתי את עודד אומר "עכשיו חוזרים?" יאא זה היה כל כך מרגש XD
ק קרלו איזה מ ל ך New member 7/7/07 #39 שוב עלינו לשידור../images/Emo3.gif אבל הפעם בת דודה שלי [דניאל] דיברה..
J Jen74 New member 7/7/07 #42 ../images/Emo45.gif"תגידי להם, נו!!!" ../images/Emo6.gif איזה קרועים אתם...
ק קרלו איזה מ ל ך New member 7/7/07 #46 כל הכבוד גם אני.. לא היית צריך לפתוח על זה הודעה חדשה..... יש שרשור בשביל זה. תשרשר נכון :/
J just ortal New member 7/7/07 #17 אה ושאלה.. למה לא מנסים להביא את ימית להתארח כאן ושנשאל אותה שאלות? אני לא מתכוונת בפורום,אלא שאלות באירוח באולפנים של תפוז.
אה ושאלה.. למה לא מנסים להביא את ימית להתארח כאן ושנשאל אותה שאלות? אני לא מתכוונת בפורום,אלא שאלות באירוח באולפנים של תפוז.